Düzenli Evimiz & Hayatımız

Simdi anladim
Ama meraktan çatladım kız

şarjlı olarak ver bitane ,bende kuvetli çekim yapan toztorbasız kablolu almalıyım işte miele ve dyson arasında kaldım cidden çok pahalılar
Miele yi hiç bilmiyorum ama dysonu tavsiye ederim. Hatta temizlik avcılarında sponsor olmuş, öyle güzel temizliyor ki

kızlar yatay samsung supurgem var yenı kullanmaya basladım ama dıkey olanlar hep daha kolay gıbı gelıyor kablosuz olanlar cok pahalı 5 metre kablolu vs bunlar nasıl onerecegınız var mı bana
Dyson dikey süpürgesini tavsiye ederim. Ben yatayini kullanıyorum ama şimdi olsa dikeyini alırdım.

Eline sağlık canım
Yarın mı yapacaksınız kutlama

Eline sağlık canım
Yarın mı yapacaksınız kutlama
Bizim öğretmenimiz in annesi vefat etmişti onun için kutlama tarzı bişey istemedi. Ama kızım çok seviyor öğretmenini illa hediye alcam dedi. Öğretmenlere gerçekten ne versek az ödeyemeyiz haklarını kızıma hediye de begendiremiyoruz babasi en son yakasına evi takalım kızım dedi

Selamlar, okuldan geldim, hemen yemeği yaptım, o pişerken bulaşık makinesini boşalttım, mutfağı topladım
Kapıları Arapsabunlu suyla sildim, ödev tamam
Yemekten sonra dün çamaşır yıkanmıştı, onları yerleştirip ütü yapacağım

Miele yi hiç bilmiyorum ama dysonu tavsiye ederim. Hatta temizlik avcılarında sponsor olmuş, öyle güzel temizliyor ki
Benim ki miele ben de arada kalmıştım miele aldım iyi hoş da torbalı işte keşke diyorum dyson mu alsaydım bir sonraki hedefe aldık bu gavur da kolay kolay bozulmuyormuş ya neyse

Çikolatadan Mesajlar oluyor bence çok tatlı bolçi yapıyor harf harf yasıyor herşeyi güzel de bir kutuya koyuyorlar

kızlar yatay samsung supurgem var yenı kullanmaya basladım ama dıkey olanlar hep daha kolay gıbı gelıyor kablosuz olanlar cok pahalı 5 metre kablolu vs bunlar nasıl onerecegınız var mı bana
Dyson dikey süpürgesini tavsiye ederim. Ben yatayini kullanıyorum ama şimdi olsa ikeyini
Benim ki miele ben de arada kalmıştım miele aldım iyi hoş da torbalı işte keşke diyorum dyson mu alsaydım bir sonraki hedefe aldık bu gavur da kolay kolay bozulmuyormuş ya neyse
Ayy güldürdün beni

Ooo işiniz zor
Oh ellerine sağlık canım
Çamaşır attım serdim. Çamaşır katladim. Yemek yaptım. Çocuklarla uğraştım. Ödevi birazdan kalkıp yapacam inşallah. Kötü avrat kivriycak
Yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…