- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Simdi anladim2009dan beri üyeyim kuzum.o hesabı kapattırmıştım.bi sene yoktum sitede,başka hesap açtım.geçen aklıma geldi ben proydum diye.söyledim yönetime iki hesabı birleştirdiler sanırım iki hesaba ait herşey tek hesapta çünkü
Halledebildin mi canım?makinanın tahliye hortumunu çamaşır sepetinin içinde unutmuşum heryer battı
Miele yi hiç bilmiyorum ama dysonu tavsiye ederim. Hatta temizlik avcılarında sponsor olmuş, öyle güzel temizliyor kişarjlı olarak ver bitane ,bende kuvetli çekim yapan toztorbasız kablolu almalıyım işte miele ve dyson arasında kaldım cidden çok pahalılar
Dyson dikey süpürgesini tavsiye ederim. Ben yatayini kullanıyorum ama şimdi olsa dikeyini alırdım.kızlar yatay samsung supurgem var yenı kullanmaya basladım ama dıkey olanlar hep daha kolay gıbı gelıyor kablosuz olanlar cok pahalı 5 metre kablolu vs bunlar nasıl onerecegınız var mı bana
Eline sağlık canımBende yaptım ödevimi ohh mis oldu :) tabi oğlum sürekli ağladı anca bu saatte bitirebildim. evide süpürdum sildim yemekte hazır :) bide kızımın öğretmenine hediye işini halledebilirsek tamm dir dün unutmuşuz almayı
Bizim öğretmenimiz in annesi vefat etmişti onun için kutlama tarzı bişey istemedi. Ama kızım çok seviyor öğretmenini illa hediye alcam dedi. Öğretmenlere gerçekten ne versek az ödeyemeyiz haklarını kızıma hediye de begendiremiyoruz babasi en son yakasına evi takalım kızım dediEline sağlık canım
Yarın mı yapacaksınız kutlama
Benim ki miele ben de arada kalmıştım miele aldım iyi hoş da torbalı işte keşke diyorum dyson mu alsaydım bir sonraki hedefe aldık bu gavur da kolay kolay bozulmuyormuş ya neyseMiele yi hiç bilmiyorum ama dysonu tavsiye ederim. Hatta temizlik avcılarında sponsor olmuş, öyle güzel temizliyor ki
Çikolatadan Mesajlar oluyor bence çok tatlı bolçi yapıyor harf harf yasıyor herşeyi güzel de bir kutuya koyuyorlarBizim öğretmenimiz in annesi vefat etmişti onun için kutlama tarzı bişey istemedi. Ama kızım çok seviyor öğretmenini illa hediye alcam dedi. Öğretmenlere gerçekten ne versek az ödeyemeyiz haklarını kızıma hediye de begendiremiyoruz babasi en son yakasına evi takalım kızım dedi
Dyson dikey süpürgesini tavsiye ederim. Ben yatayini kullanıyorum ama şimdi olsa ikeyinikızlar yatay samsung supurgem var yenı kullanmaya basladım ama dıkey olanlar hep daha kolay gıbı gelıyor kablosuz olanlar cok pahalı 5 metre kablolu vs bunlar nasıl onerecegınız var mı bana
Ayy güldürdün beniBenim ki miele ben de arada kalmıştım miele aldım iyi hoş da torbalı işte keşke diyorum dyson mu alsaydım bir sonraki hedefe aldık bu gavur da kolay kolay bozulmuyormuş ya neyse
O dikey ne güzel görünüyor çok pratik ilk hedefDyson dikey süpürgesini tavsiye ederim. Ben yatayini kullanıyorum ama şimdi olsa ikeyini
Ayy güldürdün beni
Ben de orda gorunce yatay aldığıma pişman oldumO dikey ne güzel görünüyor çok pratik ilk hedeftemizlik avcılarında izliyorum
İvitt hallettimHalledebildin mi canım?
Geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın o zamanİvitt hallettim
Allah salak etmesin bi daha demen lazımGeçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın o zaman
EstağfurullahAllah salak etmesin bi daha demen lazım
Öyle öyleEstağfurullah
Ooo işiniz zorBizim öğretmenimiz in annesi vefat etmişti onun için kutlama tarzı bişey istemedi. Ama kızım çok seviyor öğretmenini illa hediye alcam dedi. Öğretmenlere gerçekten ne versek az ödeyemeyiz haklarını kızıma hediye de begendiremiyoruz babasi en son yakasına evi takalım kızım dedi
Oh ellerine sağlık canımSelamlar, okuldan geldim, hemen yemeği yaptım, o pişerken bulaşık makinesini boşalttım, mutfağı topladım
Kapıları Arapsabunlu suyla sildim, ödev tamam
Yemekten sonra dün çamaşır yıkanmıştı, onları yerleştirip ütü yapacağım
YaaaÇamaşır attım serdim. Çamaşır katladim. Yemek yaptım. Çocuklarla uğraştım. Ödevi birazdan kalkıp yapacam inşallah. Kötü avrat kivriycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?