O en can alıcı noktasıOo iyiymiş özellikle dinazor yumurtası
Ben de alamam şimdi. Elmalı kurabiye browni kurabiye bi de böreğim var onlardan yerimBen istedim ama almadım sabaha kaç artıyla çıkıcam onu düşünüyorum
Calistim canim yeni bitirdim. Artik calismam algilarim kapandı artik almiyo kafaDers çalışmıyor musun
Bonusum ben öyle şaheser yapsam kıyamam içmeyeEn son bi taşım kaynatıp tek bi noktadan köpüğü dağıtmadan ince ince döküyosun kahveyi
Benim bahanem hazır emziriyorum çok acıkıyorum3 kasik kadardir kız fazla yemedim o bile fazla geldikesin ondandir
Allahim yarabbim hepimizi birbirimize gaz verip gece yatsilik öğünü yapiyoruz resmen
Senin sayfan mi var bonus ? Gelem sayfanizi yerle bir edem miBen istedim ama almadım sabaha kaç artıyla çıkıcam onu düşünüyorum
Bonusum ben öyle şaheser yapsam kıyamam içmeye
Yok bugün çalışamadım kvdeydim. Alan için bi uzaktan eğitime kaydoldum onun uygulamasından biraz yazar eser dil tahlili falan yaparım yatmadan boş geçirmemCalistim canim yeni bitirdim. Artik calismam algilarim kapandı artik almiyo kafa
Sen calisabildin mi?
Senin sayfan mi var bonus ? Gelem sayfanizi yerle bir edem mi
Her gün sufle künefe helva resmi atam mi
Ben daha dogurmadim bir de bunun dogurmasi var simdiden balik etliyimBenim bahanem hazır emziriyorum çok acıkıyorum
Olursun canım sen hergün spor yapıyorsunBen daha dogurmadim bir de bunun dogurmasi var simdiden balik etliyim
Allahim incecik anne olma duasi cok amin
Zalım tabi çekersin, nasıl olsa yarın daha güzelini yapabileceksinNe biçip hüülüüüvüpp diye çektim hiç affetmem
Bu bende gorunmuyor nasıl görünüyor sizde uygulama dan giriş yapıyorum
Bikac tane biliyorum ama hangi uygulama seninki? Allah zihin acikligi versin o zamanYok bugün çalışamadım kvdeydim. Alan için bi uzaktan eğitime kaydoldum onun uygulamasından biraz yazar eser dil tahlili falan yaparım yatmadan boş geçirmem
İsin icnde kazen varsa ilismem mapusa tikar sonra kunefeleri orda ye diyeBizim 90 lar sayfası civcivim kazen konuyu devretti yoksa ben açmadım.
Yahu sana niye bu kadar hediye geleyorBonus söylüyeceğim yine dalga gececeksin
Banaaaa kapadokyadan hediye toprak cevze gelmişti
Bugün killeri temizlerken elime geldi ben hiç sevmemiştim bir kere pişirdim toprak kokusu geldi kahveden
Ama çok ağır pişirdiği için köpüğü fazla oluyor
İnsallah biraz da bogazi tutabilsekOlursun canım sen hergün spor yapıyorsun
Pro üyeler görebiliyo ondandirBu bende gorunmuyor nasıl görünüyor sizde uygulama dan giriş yapıyorum
Yahu sana niye bu kadar hediye geleyor
Yahu sana niye bu kadar hediye geleyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?