OooffffEn son bi taşım kaynatıp tek bi noktadan köpüğü dağıtmadan ince ince döküyosun kahveyi
Hepsini dökünce cezveyi kaldırınca bi çarpıyosun fincana nazar akıyo tezgaha
Yiyecek anlaminda mi bugün yaptigim isler anlaminda miSaricivcivcikcik gel cikcik dök bakim tabağa sende ne var?
İş nedir ya bu saatte aman ağzımızın dadı kaçmasınYiyecek anlaminda mi bugün yaptigim isler anlaminda mi
Afiyet olsunŞunları kıtlarken içiyosun işte hüüüüüüüvvüülüüüüpppp diye.
Gençleştim resmen bu kadar mı farkeder
Neyse ben gidim namazımı kılamİş nedir ya bu saatte aman ağzımızın dadı kaçmasın
Özledin mi beniAktif Lora gel birazda buraya bak lore
Neyse ben gidim namazımı kılam
Hepsini dökünce cezveyi kaldırınca bi çarpıyosun fincana nazar akıyo tezgaha
kısmetin taşmış bonus
Yüreğimde kabarmıştır dikkatli bakılırsa
Bana gelenleri sana yollayayımŞunları kıtlarken içiyosun işte hüüüüüüüvvüülüüüüpppp diye.
Gençleştim resmen bu kadar mı farkeder
Ayy deminden beri bahsettiğiniz pirinc miydi mesajlari bi sondan bi bastan okudum ne olduğunu anlamamistimbiz yağı koklamaya kıayamıyoz daha bi de pirinç patlatıp ziyanmı edek
Off kokusu buraya kadar geldi ama gidip kendim yapasim yokkk birinci noteri böyle karıştırıp en küçük kısık ocağa koyuyorum
Herşey temizlik içinBugün pilastik bir kutu aldım plastik firmasının adı
"Corona" ymış krizden fırsat yaratmak sanırım
Ayy deminden beri bahsettiğiniz pirinc miydi mesajlari bi sondan bi bastan okudum ne olduğunu anlamamistim
Pirinci patlatiyolarmis he. İlk defa duyuyorum
Off kokusu buraya kadar geldi ama gidip kendim yapasim yok
kk birinci noteri senin metodu uygulayip gocamami yaptirsam amaan o yapana kadar kalk kendin yap daha iyi mutfagin temiz kalmasi da cabası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?