- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Valla aksam yemeginden sonra un helvası kavurdum ama fazla yemedim. Baska da bir sey yok.İş nedir ya bu saatte aman ağzımızın dadı kaçmasın
Valla aksam yemeginden sonra un helvası kavurdum ama fazla yemedim. Baska da bir sey yok.
Şu bulyonlu misiri nerden söylediNego ya yine patlatasim var ama kendimi tutuyorum
Su an formula izliyo sence kaktırma sansim var mi varsa yüzde kaç ? Ona göre kaktircamyapa yapa öğrenecek civciv
bilerek dagitiyolaryeme bu numaraları kaktir kahveyi yapsın
Su an formula izliyo sence kaktırma sansim var mi varsa yüzde kaç ? Ona göre kaktircam
Belgesel?Ben bulyon ve şeker kullanmıyorum sadece belgesel
Belgesel?
Belgeselli misiri ilk kez duyuyorum onu da denemek lazim
Ben de ilk kez dün kullandim bulyon. İlk basta pek aroma alamadim ama yedikce aman Tanriim dedim
Sekerli de arada bi yaparim.
Masallah bogaz söz konusu olunca nasil da her konuya hakimim
Bir tutam fil bir tane dinazor yumurtası zürafa sütünü eklersen ceşninin adı belgesel olurBelgesel?
Belgeselli misiri ilk kez duyuyorum onu da denemek lazim
Ben de ilk kez dün kullandim bulyon. İlk basta pek aroma alamadim ama yedikce aman Tanriim dedim
Sekerli de arada bi yaparim.
Masallah bogaz söz konusu olunca nasil da her konuya hakimim
Öyle diyen bi kitle mi var valla ilk defa duyuyorumEspiri bağlantısı sende neden hemen kurulmuyo ağda sorun mu var bebeyim?
Hani tv de her haltı izlediği halde sadece belgesel izlerim diyenler var ya işte ordan her türlü pis şeyi yiyip şeker kullanmayana bağlıyosun
Ben işi çözmüşdüm aslındaEspiri bağlantısı sende neden hemen kurulmuyo ağda sorun mu var bebeyim?
Hani tv de her haltı izlediği halde sadece belgesel izlerim diyenler var ya işte ordan her türlü pis şeyi yiyip şeker kullanmayana bağlıyosun
Bir tutam fil bir tane dinazor yumurtası zürafa sütünü eklersen ceşninin adı belgesel olur
Oo iyiymiş özellikle dinazor yumurtasıBir tutam fil bir tane dinazor yumurtası zürafa sütünü eklersen ceşninin adı belgesel olur
Öyle diyen bi kitle mi var valla ilk defa duyuyorum
Espriyi aciklattirip icine ettigim icin bene bi alkış lütfen
Cekinmeyin alkışlayın
Ben burdayimKızlar kızlar yüreğim sızlar buralardasınız hala inşallah
Ben istedim ama almadım sabaha kaç artıyla çıkıcam onu düşünüyorumKarnım acıktı canım cips istiyor oğlan uyumuyo
Ders çalışmıyor musunBen burdayim
Offf ya çok severimUn helvasını kaç kaşık yedin ondandır unuttum sanma
3 kasik kadardir kız fazla yemedim o bile fazla geldiUn helvasını kaç kaşık yedin ondandır unuttum sanma
Allahim yarabbim hepimizi birbirimize gaz verip gece yatsilik öğünü yapiyoruz resmenKarnım acıktı canım cips istiyor oğlan uyumuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?