Düzenli Evimiz & Hayatımız

Başın sağolsun. İnsanın yaşı kaç olursa olsun babasızlık zor. Rabbim sabır versin.

Yaptıklarım
Yatakları topladım
Ev geceden ev ve mutfak topluydu
Evi havalandırdım
Dip köşe süpürdüm sildim toz aldım
Kuşların kafesini temizledim yem koymadım elimden yediricem alışsın lar artık bize başka çare kalmadı
Online marketten alışveriş yaptım o geldi
Şimdi buzdolabıbı silip yerleşticem ve yemek yapıcam
Uydurmasyon bi yemek düşünğyorum inşallah güzel olur

Buzdolabı temizledim yerleştirdim fakat balığı evde kızartcam mecbur küçük tüp yok köyde kalmış sıfırdan alsan 160 TL demiş bu demekki yarın evi kirklicam
Bu akşam yemekten sonra mutfağı baştan sona çamaşır suyu ile temzlicem

Allah razı olsun,aşıdan sonra oldu
Allah rahmet etsin inşallah.

3.dozu mu oldu iki sinovac üçüncü biontec filan mı?

Kaç yaşındaydı?

Allah annene kardeşlerine hepinize bol sabır versin.

Kızlar selam

Pırasalı kol böreği yaptım önceki yaptığım tarifi hatırlayamadım kafadan sallamistim 8 sene önce o gün bugündür de yapmamıştım.

Salça da koydum salcadan mi sadece yeşil yaprağını kullandım borege ondan mı bilmiyorum ama aradığım tat değildi tam.

Siz ne koyuyorsunuz pırasalı borege?

Balık işi tamamen bittikten sonra kaynat. Yensin kalksın öyle yani. Bir işe yaramaz ki şuan bir de kokular birleşirse hepten fena.
Balık kokusu yok evde ama illa sinmistir birazdan temzilihe baslicm taze balık kokmazmis zaten ağır beklediğim gibi koku olmadi

zambak86 seni çok iyi anlıyorum bende babmi Haziran7 sinde kaybettim covidden 1doz asi olduktan sonra yakalandı 10 gün içinde kaybettik ama babamn kendi rahatsızlığı da vardı Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun cigerleri önceki hastalığında rahatszdi bu da tuz biber oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…