Allah razı olsun,babamBaşın sağ olsun kim vefat etti
Mekânı cennet olsun inşallah
Ay ya babaların yeri başka yaAllah razı olsun,babam
Başın sağolsun. İnsanın yaşı kaç olursa olsun babasızlık zor. Rabbim sabır versin.Selam kızlar nasılsınız?
Bu aralar pek gelemedim buralara,babam vefat etmiştieve de doğalgaz döşeniyordu ev inşaat halindeydi,eve yeni geldik ama ufo yakıp bir odada oturuyoruz,bütün odalar buz gibi çok fazla iş yapamıyorum az çok birşeyler yapıyorum yinede daha doğrusu yapmam gerekiyor
Kızlar selam15 kasım ödevi
Buzdolabı temizlemek
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
I ipek2890
zambak86
sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@Sifayildizi
@Minikkelebk
Türk kahvesi baş tacı arada değişiklik birde güzel feydaları için içBiliyorum tabiki var bizde sütlü güzel oluyorda ben çok sevmiyorum ama arda içiyorum türk kahvesinden başka sevmiyorum fazla
Örnek alınsın lütfenEv geceden ev ve mutfak topluydu
Ne güzel işte bende uyusaydımUyumuşum
Ağrı kesici birde kas gevşetici aldım ki iş göreyim diye mayışıp kalmışımNe güzel işte bende uyusaydım
Dinlenmesen düzelmezsin dinlenKızlar selam
Hastalığım devam ediyor buzdolabım temizdi ama iyi olursam mutfak dolabı sileceğim
Balık işi tamamen bittikten sonra kaynat. Yensin kalksın öyle yani. Bir işe yaramaz ki şuan bir de kokular birleşirse hepten fena.Mecburivanilin kaynatiyorm damlbaz ve kapıda açık ama mecbur dip kose yapcam
Selam kızlar nasılsınız?
Bu aralar pek gelemedim buralara,babam vefat etmiştieve de doğalgaz döşeniyordu ev inşaat halindeydi,eve yeni geldik ama ufo yakıp bir odada oturuyoruz,bütün odalar buz gibi çok fazla iş yapamıyorum az çok birşeyler yapıyorum yinede daha doğrusu yapmam gerekiyor
Allah rahmet etsin inşallah.Allah razı olsun,aşıdan sonra oldu
Balık kokusu yok evde ama illa sinmistir birazdan temzilihe baslicm taze balık kokmazmis zaten ağır beklediğim gibi koku olmadiBalık işi tamamen bittikten sonra kaynat. Yensin kalksın öyle yani. Bir işe yaramaz ki şuan bir de kokular birleşirse hepten fena.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?