Valla bende aynennEvin kısmen topludur senin
emojiye bayıldımmmmÖdev bitiyor tek başıma serkeşçe maratonlara gidiyorum
E tabii ki çamaşır da astım iki postaEvin kısmen topludur senin
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin hasta mıydı?Selam kızlar nasılsınız?
Bu aralar pek gelemedim buralara,babam vefat etmiştieve de doğalgaz döşeniyordu ev inşaat halindeydi,eve yeni geldik ama ufo yakıp bir odada oturuyoruz,bütün odalar buz gibi çok fazla iş yapamıyorum az çok birşeyler yapıyorum yinede daha doğrusu yapmam gerekiyor
Başınız sağolsun zambak yeni mi olduSelam kızlar nasılsınız?
Bu aralar pek gelemedim buralara,babam vefat etmiştieve de doğalgaz döşeniyordu ev inşaat halindeydi,eve yeni geldik ama ufo yakıp bir odada oturuyoruz,bütün odalar buz gibi çok fazla iş yapamıyorum az çok birşeyler yapıyorum yinede daha doğrusu yapmam gerekiyor
Başın sağolsunSelam kızlar nasılsınız?
buzdolabı kirli değildi diye sadece düzenledim başganım.E tabii ki çamaşır da astım iki posta
Yemek sil süpür kaldı işte
Biliyorum tabiki var bizde sütlü güzel oluyorda ben çok sevmiyorum ama arda içiyorum türk kahvesinden başka sevmiyorum fazlaMenengiç diğer adıyla cedene kahvesini bilen var mı ?
Allah razı olsun,aşıdan sonra olduBaşınız sağolsun Allah rahmet eylesin hasta mıydı?
Allah razı olsun 2 hafta olduBaşınız sağolsun zambak yeni mi oldu
Allah razı olsunBaşın sağolsun
Başınız sağolsun, Rabbim sabır versinAllah razı olsun 2 hafta oldu
Başın sağ olsun kim vefat ettiAllah razı olsun 2 hafta oldu
Allah razı olsunBaşınız sağolsun, Rabbim sabır versin
Ah çok yeni daha denecek ne var kiAllah razı olsun 2 hafta oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?