Başın sağolsun canım@zambak86 seni çok iyi anlıyorum bende babmi Haziran7 sinde kaybettim covidden1doz asi olduktan sonra yakalandı 10 gün içinde kaybettik ama babamn kendi rahatsızlığı da vardı Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun cigerleri önceki hastalığında rahatszdi bu da tuz biber oldu
Hiç denemedim çoçuklar sevmiyorKızlar selam
Pırasalı kol böreği yaptım önceki yaptığım tarifi hatırlayamadım kafadan sallamistim 8 sene önce o gün bugündür de yapmamıştım.
Salça da koydum salcadan mi sadece yeşil yaprağını kullandım borege ondan mı bilmiyorum ama aradığım tat değildi tam.
Siz ne koyuyorsunuz pırasalı borege?
SüpürdümBiri evi süpürse
Sağol cnm Allah razı olsun ...Başın sağolsun canım
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinSelam kızlar nasılsınız?
Bu aralar pek gelemedim buralara,babam vefat etmiştieve de doğalgaz döşeniyordu ev inşaat halindeydi,eve yeni geldik ama ufo yakıp bir odada oturuyoruz,bütün odalar buz gibi çok fazla iş yapamıyorum az çok birşeyler yapıyorum yinede daha doğrusu yapmam gerekiyor
Başınız sağolsunSelam kızlar nasılsınız?
Bu aralar pek gelemedim buralara,babam vefat etmiştieve de doğalgaz döşeniyordu ev inşaat halindeydi,eve yeni geldik ama ufo yakıp bir odada oturuyoruz,bütün odalar buz gibi çok fazla iş yapamıyorum az çok birşeyler yapıyorum yinede daha doğrusu yapmam gerekiyor
Dinleniyorum iki gündür yemek dahi yapmadim eşime yaptırdımDinlenmesen düzelmezsin dinlen
Nego bugün kombi servisi gelecekti koştur koştur iş yaparken kocama dedimki keşke robot süpürgem olsaydı ben diğer işleri yaparken o evi süpürürdü. Alalım dedi ve arkasından efsane bir cümle daha geldi "anneme de alalım"Biri evi süpürse
Annenin yanında gözüm arkada kalmaz zatenNego biseyler yapiyorum yazmiyorum yanlis anlama sürekli dagiliyor annemin tepe atmasin diye elim üstünde hep
Ayy keşke bizimki de alsa da anasına da alsa razıyımNego bugün kombi servisi gelecekti koştur koştur iş yaparken kocama dedimki keşke robot süpürgem olsaydı ben diğer işleri yaparken o evi süpürürdü. Alalım dedi ve arkasından efsane bir cümle daha geldi "anneme de alalım"
Olsun kız hem sana hem ona alsın boşverNego bugün kombi servisi gelecekti koştur koştur iş yaparken kocama dedimki keşke robot süpürgem olsaydı ben diğer işleri yaparken o evi süpürürdü. Alalım dedi ve arkasından efsane bir cümle daha geldi "anneme de alalım"
BendeAyy keşke bizimki de alsa da anasına da alsa razıyım
Gerekirse ortaklaşa bile kullanabilirim hiç sorun değil ywter ki alsın
Bir teklif et sen bu fikriGerekirse ortaklaşa bile kullanabilirim hiç sorun değil ywter ki alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?