- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Ben sinirliyken söylenir söylenir sonra karışımdakimden onay beklerim tabi karşımdaki onay vermez ben en başa döner tekrar söylenirimsonunda bitap düşer derin susarım ama sırf yorulduğumdan yanı millette trip atığımı zanneder
Ben sinirliyken söylenir söylenir sonra karışımdakimden onay beklerim tabi karşımdaki onay vermez ben en başa döner tekrar söylenirimsonunda bitap düşer derin susarım ama sırf yorulduğumdan yanı millette trip atığımı zanneder
Yoruluyoz daaaasen babaannem gibisinallahim aralıksız üç saat söylenir kızardı
birinin dinlemesine de gerek yok. önüne bi çekmece alır hem söylenir hem ayiklardi.
sonra da hiç konusmazdi
Öyle klas bir düşüş bizimki işte
Benimki usulca kacarsen de mi söylenirsin
ben susarım. o kadar susarım ki eşim korkudan şapşala bağlar
Yoruluyoz daaaa
Sen yeterki anlat de ben o an sana tüm türk dili edebiyatini kullanıp roman anlatırımorası tamam ama hangi gayret ve azim bu kadar söylenmenizi sagliyo
ben 10 dk konuşsam yoruluyom kız
Söylenirim anlık hırsım geçer kahrederim sonra dasen de mi söylenirsin
ben susarım. o kadar susarım ki eşim korkudan şapşala bağlar
Bende bir gün sonra olurSöylenirim anlık hırsım geçer kahrederim sonra da
Sen yeterki anlat de ben o an sana tüm türk dili edebiyatini kullanıp roman anlatırımo kadarki hazırım
Söylenirim anlık hırsım geçer kahrederim sonra da
Yok yayım ama yükselen yengeçYengeç burcu musun
Yok yayım ama yükselen yengeçeşim yengeç o söylenmez
Yengec kadını cevremde yokYengeç kadınları çok konusuyo üzülünce. içlerinden bir dostoyevski çıkıyo öyle bir betimlemeler öyle bir detay vermeler
erkeklerinde görmedim onlar çok ketum
bide anlatırken bir kelime bile unutup atlamadan aktarmak yetenek bence. ben olsam anlatamam
Bu benYengeç kadınları çok konusuyo üzülünce. içlerinden bir dostoyevski çıkıyo öyle bir betimlemeler öyle bir detay vermeler
erkeklerinde görmedim onlar çok ketum
bide anlatırken bir kelime bile unutup atlamadan aktarmak yetenek bence. ben olsam anlatamam
Bu benbirebir aynısıyim
Rica ederim canım neysem oyum sonuçtasonunda bir destek
teşekkür ederim on yıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?