Toplu olarak yıkayıp ayıklamak uğraştırıyor ya artık.Poşeti sıkıca kıvırıyorum bende peçete falan yapmıyorum artık kv koyardı kavanoza ondan aklımda kalmış
Ve kuruBu nane 11 günlük
Bu kap basit kabaklı kek kabı hiç birşey olmadı
Bundan öncesi cumartesi aldımVe kuru
Valla böyle püf noktalar önemli hepinize teşekkür ederim paylaştığınz içinBundan öncesi cumartesi aldım
Misafir vardı misafirim nane sevmediği için unutarak almış bulundum dolabı düzenlerken gördüm hiç bir şeyçik olmamış yıkanmamış nane zaten suya hiç dayanmaz
Eger suluysa nego bonusun dediği gibi altına kağırt havlu koy nemi alır
Bende rahmetli kayınpederimden öğrendim o kendi salatasını kendi yapardı
Yıkamadan yedirmediğimize şükretsinler benceToplu olarak yıkayıp ayıklamak uğraştırıyor ya artık.
Sinirli ütü yap daha cabuk biterŞimdi ben sinir olmuşken nasıl ütü yapacağım
Benm düzenli yaptığım ütü eşyalarım yok ama ütü yapmayı severimŞimdi ben sinir olmuşken nasıl ütü yapacağım
Olur muuu onlar kendileri temizleniyor biz sadece sofraya koyuyoruzYıkamadan yedirmediğimize şükretsinler bence
Sinirliyken iş yapıp sitres atanlara bayılıyorum
Sinirli ütü yap daha cabuk biter
Denesene her ütü darbesinde masada her kimse o zat onun yüzüne vur gitsinAcaba ütüyü sıfatına yapıştırıyor gibi yapsam belki rahatlarım benim eksik tarafım bu sanırım
Ben sinirliyken söyleniyorum iki şeyi bir arda yapamıyorumBenm düzenli yaptığım ütü eşyalarım yok ama ütü yapmayı severimbence sinir olmuşken daha hızlı geçer zaman benim öyle oluyor yani
Sıfatına çok yakışacakDenesene her ütü darbesinde masada het kimse o zat onun yüzüne vur gitsin
Uff ne biçim sayarım var ya nasıl silkelerim o kırışık çamaşırı falanBen sinirliyken söyleniyorum iki şeyi bir arda yapamıyorum
Uff ne biçim sayarım var ya nasıl silkelerim o kırışık çamaşırı falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?