Benimdeee
Sana görmüş geçirmiş bir teyze gibi daha çocuk doğracan yavrim demek istiyorumBenimdeee
Bütün gün dana gibi yattım, regl böyle acı veren birşey olmamalı
Nego neleri yıkayıp yerleştiriyorsun?Kapaklı saklama kapları ile koyabilirsin büyüklerden. Yeşillikleri öyle koyuyorum. Sebzelik bölümünede zaten yıkayıp düzgünce yerleştiriyorum.
Profilinden ayarlara girip bildirimleri açabilirsin.Bana beğeni bildirimi gelmiyor ya
Çocuk konusunda pek yokum gibi Bonusum:)Sana görmüş geçirmiş bir teyze gibi daha çocuk doğracan yavrim demek istiyorum
Ovv o fenadır zaten levaiz allah düşmanıma vermesin dersinÇocuk konusunda pek yokum gibi Bonusum:)
Amaaa 11 cmlik böbrek taşı işkencesi çekmiştim annem o zaman bebek olsaydı çıkarırdın rahatlardın bu nasıl eziyet demişti
Aminn canım aminnOvv o fenadır zaten levaiz allah düşmanıma vermesin dersin
Yaptım canımProfilinden ayarlara girip bildirimleri açabilirsin.
Teşekkür ederim yarın bakayımA yüz den
Sinirliyken iş yapıp sitres atanlara bayılıyorum
kk birinci noteri kitap okudun mu bu akşam
eskiden sinirlenince iş yapardım. artık çıkıp yürüyorum ya da para harcıyorumkendime yatırıyorum sinirimi
Ben sinirliyken söylenir söylenir sonra karışımdakimden onay beklerim tabi karşımdaki onay vermez ben en başa döner tekrar söylenirimeskiden sinirlenince iş yapardım. artık çıkıp yürüyorum ya da para harcıyorumkendime yatırıyorum sinirimi
Çeyimize teyzem almıştı 5-6 tane. Kabın içinde çilek unutmuşum. 10 gün öyle kalmış. Hiçbir şey olmamıştı, yemiştik. Gereksiz bir pahalılığı var ama. Kendi paramla almam açıkçası. Hediye gelirse orası ayrı.Bizim gelinin annesi satıyor anneme peynir kabı vermiş bir de yoğurt için 4 kg kapaklı vermiş annem diyor peynir ne sarariyor ne kokuyor dedi
Ablam makarna salatası koymuş unutmuş 4-5 gün sonra farkettim dolapta tazecik duruyordu hatta yedim diyor bende onların yalancısıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?