Ne yedinAğrıBulantı falan yok baya ciddi
bir ağrı
Aklına kötü şeyler getirme tuzlu ayran filan iç belki baharatı yapmıştırÇoktandır canım çekiyordu yarım lahmacun yedim dışardanAma hep aldığımız bildiğimiz yer. Uzun zamandır yemedim diye midem şaşırdı mı naptı anlamıyorum
Nego böyle canım
Zehirlenmede kusma ishal olmuyor muydu? Ağrı kesici içmişmiydin?Çoktandır canım çekiyordu yarım lahmacun yedim dışardanAma hep aldığımız bildiğimiz yer. Uzun zamandır yemedim diye midem şaşırdı mı naptı anlamıyorum
Nego böyle canım
O çiçekli tuman senin mi?Bitireyim görürsün vitrin gibi dizeceğim
Baktım kusma oluyormuş ama ne bileyim onu yedikten sonra başlayınca öyle aklıma takıldıZehirlenmede kusma ishal olmuyor muydu? Ağrı kesici içmişmiydin?
Ağrı kesici mide ağrısı yapar canım o yüzden sordum. O da yapmış olabilir yani.Sıcak ballı su içsene bir bakalım iyi gelecek miBaktım kusma oluyormuş ama ne bileyim onu yedikten sonra başlayınca öyle aklıma takıldı
İçtim canım ağrı kesici ama işe yaramadı, beklicem biraz geçmezse acile giderim.
Zehirlenme değilde ağır gelmiş olabilir ya da reflü ülser gastirit falan varsa dokunmuşturBaktım kusma oluyormuş ama ne bileyim onu yedikten sonra başlayınca öyle aklıma takıldı
İçtim canım ağrı kesici ama işe yaramadı, beklicem biraz geçmezse acile giderim.
Yok negom mide için olan bi ilaçtı annemindi hatta okudum prospektüsü içtim gece.Ağrı kesici mide ağrısı yapar canım o yüzden sordum. O da yapmış olabilir yani.Sıcak ballı su içsene bir bakalım iyi gelecek mi
Yarımdı Bonus ya hem de o klasik küçüklerin yarımıZehirlenme değilde ağır gelmiş olabilir ya da reflü ülser gastirit falan varsa dokunmuştur
Ohh gez toz valla hayali bile çok güzelHer odaya bir tane
Sağol bizim ki artık kangren oldu kesip atamıyorum dagel sarılalım, ben de eşime gıcığım
Çok geçmiş olsun canım, ilaç neydi. Geçen hafta geralgine çok kötü etti beniSelam kızlar:)
Benim ağrılı sancılı günlerimden biri daha
Midem geceden beri çok kötü inşallah zehirlenmemişimdir.
Ben de öyle dedim, diyetisyen 1 tane tam ye diyordu :)Yarım laho napar la adamaLevaiz
Yengemin ülseri var mesela yarım kurabiye yese margarinli çok kötü oluyoYarımdı Bonus ya hem de o klasik küçüklerin yarımıDiyetteyim diye o kadar az yedimki.
Aaa ben onu uyanınca 1 gibi karın ağrım için içmiştimÇok geçmiş olsun canım, ilaç neydi. Geçen hafta geralgine çok kötü etti beni
Yoluna girer inşallah umutsuz olmaSağol bizim ki artık kangren oldu kesip atamıyorum da
Çok şükür midem de bişi yok geniş olması dışındaYengemin ülseri var mesela yarım kurabiye yese margarinli çok kötü oluyo
E ben sana onu sordum işte regl için ağtı kesici içtin mi diye :)Aaa ben onu uyanınca 1 gibi karın ağrım için içmiştimAy ondan mı oldu kii
:) Anlayamamışım canım ben midem için sandım. Valla tam teyonun dediğini içtim ve ilk kez içtim ondan.E ben sana onu sordum işte regl için ağtı kesici içtin mi diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?