Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çoktandır canım çekiyordu yarım lahmacun yedim dışardan Ama hep aldığımız bildiğimiz yer. Uzun zamandır yemedim diye midem şaşırdı mı naptı anlamıyorum
Nego böyle canım
Zehirlenmede kusma ishal olmuyor muydu? Ağrı kesici içmişmiydin?

Zehirlenmede kusma ishal olmuyor muydu? Ağrı kesici içmişmiydin?
Baktım kusma oluyormuş ama ne bileyim onu yedikten sonra başlayınca öyle aklıma takıldı
İçtim canım ağrı kesici ama işe yaramadı, beklicem biraz geçmezse acile giderim.

Baktım kusma oluyormuş ama ne bileyim onu yedikten sonra başlayınca öyle aklıma takıldı
İçtim canım ağrı kesici ama işe yaramadı, beklicem biraz geçmezse acile giderim.
Ağrı kesici mide ağrısı yapar canım o yüzden sordum. O da yapmış olabilir yani.Sıcak ballı su içsene bir bakalım iyi gelecek mi

Zehirlenme değilde ağır gelmiş olabilir ya da reflü ülser gastirit falan varsa dokunmuştur

Ağrı kesici mide ağrısı yapar canım o yüzden sordum. O da yapmış olabilir yani.Sıcak ballı su içsene bir bakalım iyi gelecek mi
Yok negom mide için olan bi ilaçtı annemindi hatta okudum prospektüsü içtim gece.
Tamam canım deneyim onu da teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…