Canım regl dönemi mide daha hassas oluyor ağrı kesiciler ağrı yapabiliyor. Aç içmedin İnşallah:) Anlayamamışım canım ben midem için sandım. Valla tam teyonun dediğini içtim ve ilk kez içtim ondan.
ben de aşırı mide bulantısı ve baş ağrısı yaptı canım. Afedersin 4-5 kez çıkardım. Yan etkilerine baktım o yapıyormuş.Aaa ben onu uyanınca 1 gibi karın ağrım için içmiştimAy ondan mı oldu kii
doktor ben oldumE ben sana onu sordum işte regl için ağtı kesici içtin mi diye :)
Çok değil miHadi Nego 10 dakikada evi silersin yaparsın
laho lahmacun muYarım laho napar la adamaLevaiz
Bilgili olduğun kadar zekisin delaho lahmacun mu
10 dk çok 5 dk ya yaparsın anlamındaÇok derken
yemek yemeyi çok seviyorum ya bonusum, cimri kocam yemeğe de götürmüyor beni. Ev yemekleri daha güzelmişBilgili olduğun kadar zekisin de
Jetgillerin robotu muyum ben o kadar da değil10 dk çok 5 dk ya yaparsın anlamında
Ayrona riçi riçin miydi , jetgillerin miJetgillerin robotu muyum ben o kadar da değil
Yok canım bir iki lokma yemiştim. Normalde hep arveles içerim bitmişti o bunu buldum içtim bida içmem.Canım regl dönemi mide daha hassas oluyor ağrı kesiciler ağrı yapabiliyor. Aç içmedin İnşallah
Suçluyu bulduk sanırım teşekkür ederim canım:)ben de aşırı mide bulantısı ve baş ağrısı yaptı canım. Afedersin 4-5 kez çıkardım. Yan etkilerine baktım o yapıyormuş.
Yok kaynanamınO çiçekli tuman senin mi?
hikayemiz de aynıymış, ben de arveles bulamayınca içmiştimYok canım bir iki lokma yemiştim. Normalde hep arveles içerim bitmişti o bunu buldum içtim bida içmem.
Suçluyu bulduk sanırım teşekkür ederim canım:)
Bu don kimin doniii, kaynanamın doni, ben yıkamam oniiiYok kaynanamın
Kayıp ikizimhikayemiz de aynıymış, ben de arveles bulamayınca içmiştim
Yıkamayı bırak ütülyorumBu don kimin doniii, kaynanamın doni, ben yıkamam oniii
Reine varsa çiğneme tableti ondan alKayıp ikizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?