Kur kız arkandayım pankartlar hazır "yanılış öğretmişler doğrusunu öğretmeye geldik"Ahahha gelinler federasyonu kurcam olmucak böyle
Yok be ne öğretcez onlara.Kur kız arkandayım pankartlar hazır "yanılış öğretmişler doğrusunu öğretmeye geldik"
süper olmuşÖNEMLİ : Aktif olmayanları etiket listesine eklemiyorum artık. Onlar etiketsiz olarak sayfayı takip edebilirler
Daha önceden üye olup ve benim tanıdığım üyeler lütfen kendini bana özelden tanıtsın,yoksa listeye eklemeyeceğim. Nick değişimi yapanlarda aynı şekilde.
Merhabalar
Eviniz de hayatınız da düzenli olsun istermisiniz? O zaman doğru yerdesiniz
Bazen yapacak çok işimiz olur ama bir türlü başlayamayız, nerden neye başlasak bilemeyiz.
Burda günlük yapacağımız işleri sabah madde madde yazıcaz ve gün içinde o maddeleri tamamlıycaz. Ben hem maddi hem manevi maddeler yapıcam. İsteyenlerde manevi maddeler ekleyebilir bu zorunlu değil.
Düzen benim için çok önemli, plan yapmak da öyle. Planlı işler her zaman beni rahatlatıyor, huzur veriyor bana. Genelde okuyacağım kitaptan tutunda, misafir geleceği zaman yapacağım yemeğe varana kadar plan yapar madde madde yazarım, yaptıkça yanına bir çentik atarım. Bu beni motive eder.
Evim düzenli olunca ruhum da sakin oluyor, ev veya bulunduğum ortam dağınıksa gergin oluyorum.
Düzen güzel şey
Günlük maddelere örnek vereyim, herkes kendine uygun şekilde yapabilir maddeleri.
Maddi listem :
1- Ev süpürülecek
2 - Toz alınacak
3 - Wc temizlenecek
4 - Ütü yapılacak
5 - Çamaşır faslı
Manevi listem
1- En az 50 sayfa kitap okunacak
2- Basit şeylere öfkelenilmeyecek
3 - Film izlenecek
4 - Esmaül Hüsna okunacak
5 - Sevdiğimiz biri aranıp konuşulacak
Gibi gibi maddeler olacak
Günlük ödev de vericem, mesela bugünün ödevi pencere önlerinin tozunu almak gibi.
KURALLAR :
Herkes o gün yapacağı işleri en az 5 madde olarak yazacak. Gün sonunda maddeleri yapıp yapmadığını yazacak.
Her gün ödev vericem, ödev etiketine iki gün üst üste dönüş yapmayanlara(mazeret belirtmeden) etiket yapmayacağım.
Her hafta evin bir odasını odak noktası olarak belirliycem, o hafta boyunca o odanın dip köşe temizliği yapılacak. Odayı düzenli tutmak alışkanlık haline getirilecek.
Her gece yatmadan önce evde ki dağınıklık toplanacak ve mutfak tezgahında bulaşık bırakılmayacak.
İsteyenler gün içinde birbirini maratona davet edebilir.
Çok mu salladı
Çok mu salladı ?kız panik olmayam diye çok hissetmedim dedibanamı öyle dedi acaba
Pu ha haYok be ne öğretcez onlara.
Ana sütüyle adam olmayana sığır sütü napsın
Benim pankartım bu
Yardımcı olacağımız bir şey varsa biz burdayızSabah kaltım yatakları topladım evden çıktım
İkindi vakti eve gelince bütün işleri bitirdim
Süpürge silgi yapıldı dip bucak
Bulaşık makinası boşaltıldı
Etraf toplandı
Makinaya çamaşır atıldı
Toz alındı
Tuvalet banyo yıkandı
Mutfak dolapkarının kapakları silindi
Buzdolabını bi bez aldım
Yarın kv gelecek temiz düzenli olmam lazım
Ayakkabılık temiz düzenli
Topik sayesinde aldığımı aldık yere koymaya başladım. Emeği geçen emekçi arkadaşlara saygılar teşekkürler.
Bu arada bu sıralar kişisel sıkıntılarımdan dolayı topikte çok aktif olamaya bilirim ama günlük rutinimi mutlaka yazacağım
Allah ferahlık versin düzelir İnşallahSabah kaltım yatakları topladım evden çıktım
İkindi vakti eve gelince bütün işleri bitirdim
Süpürge silgi yapıldı dip bucak
Bulaşık makinası boşaltıldı
Etraf toplandı
Makinaya çamaşır atıldı
Toz alındı
Tuvalet banyo yıkandı
Mutfak dolapkarının kapakları silindi
Buzdolabını bi bez aldım
Yarın kv gelecek temiz düzenli olmam lazım
Ayakkabılık temiz düzenli
Topik sayesinde aldığımı aldık yere koymaya başladım. Emeği geçen emekçi arkadaşlara saygılar teşekkürler.
Bu arada bu sıralar kişisel sıkıntılarımdan dolayı topikte çok aktif olamaya bilirim ama günlük rutinimi mutlaka yazacağım
Merhaba cnmn ben bugün hastanedydim yeni geldim ssyilir17 kasım ödevi
Halı fırçalamak
Ayakkabılık dağılmış mı ne
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
D u t
Tubismavis
@fesang
@Sifayildizi
@N u r
Çok geçmiş olsun rahimdemi polip var ?Merhaba cnmn ben bugün hastanedydim yeni geldim ssyilir
Sabah normal supurdum
Yemeklerimi yaptım şimdide ancak yemek yedik ve bulaşık Makinesi çalıştirildi
Lavabo Ocak silindi
Bı daha kiay ameliyat olucam polip ameliyatı bugün ona koşturduk dolasiyla hiç bişi yapamadm ama halılar yeni geldi yikamdanfircalamazdim da
Evet bugün çıktı tüp bebek yaptiricaz o kadar usgle bakıldı tahliller yapıldı bişi demedi doktorlarÇok geçmiş olsun rahimdemi polip var ?
Ben de oldum canım, zor değil. Rabbim şifa versin. Tüp bebek başarı şansı için olman şartEvet bugün çıktı tüp bebek yaptiricaz o kadar usgle bakıldı tahliller yapıldı bişi demedi doktorlar
Eğitim araştırma hastanesinde yaptiricaz bugun tüp bebek doktoru usgde polipler gördü ameliyat istedi tahlillleri verdim ama sonucunu bekledik ama.cikmadi adetliyken gidicem onaylatcam anestezi ye sonrada ameliyat gunu vericekler hiç bı sorun yok aslında bu şok etti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?