Düzenli Evimiz & Hayatımız

Anlıyorum ben 5 kez anesteszli kürtajla aldırdım benim ikinci doğumdan 6 yıl sonra oluştu senin çoçuğun olmaz dedi dr öyle diyince bende korunmadım olduktan 1 sene sonra 3. Çoçuğa gebe kaldım Rabbimin vermeye niyeti varsa verir

İnşaallah CNNm benm geçen seneden beri tedaviler başladı bende eşimde doktora gittik benm hiç bı sorin çıkmadığını yumurtalıklar açık denildi
Arastima hastanesinde de USG ve Kan tahlili sonucuna göre bişi çıkmadı bugün tüp bebek doktoru görünce ameliyat dedi bakalm adet olunca gidip gün alicam adet bitince olunuyormus ameliyat inşallah tüp bebek de olumlu sonuclnir rabbim evlatları ni bağışlasın canm

Benim kanamam durmayınca gidiyorum artık haliyle kanamalı alınıyorum. Korkulacak bir şey yok sana daha hasas tavranırlar gebelik içi rahim duvarına zarar vermeden alırlar .Önce bana daha gebelik düşünüyormusum diye soruyorlar çünkü kürtajda rahim duvarının bayağı kazıyolar hafif ağrı ile uyanıyorum sende inşallah o da olmaz.
Kalbini ferah tut bu senin hayrın için olmayacak için sebep varsa o da ortadan kalkacak inşallah.

Ben bir keresinde artık kanamam durdurmuyordu dedim şimdi kürtaj et kurtulayım dr olmaz dedi ben dayanıklıyımdır senin panik halin varsa hiç girişme o işe

Ben bir keresinde artık kanamam durdurmuyordu dedim şimdi kürtaj et kurtulayım dr olmaz dedi ben dayanıklıyımdır senin panik halin varsa hiç girişme o işe
Bende öyle aman aman kanama olmiyor hiç öyle. Bişi yaşamadım anlamdım ki nasıl neden oldu

Geçmiş olsun kolay geçer İnşallah. Bebeğe vesile olsun

Bende öyle aman aman kanama olmiyor hiç öyle. Bişi yaşamadım anlamdım ki nasıl neden oldu ki
O yüzden polib oluşuyor rahim her ay kendini yeniliyor gebeliğe hazır olması için içini kanayarak temizliyor yeteri kadar kanama olmayınca içinde kalan parcalar polibe sebeb oluyor bu da gebeliğe engel
Benim durumum ya aylarca olmuyorum yada az az oluyorum sonra rahim kendi kendini temizlemek için durmayan kanamaya başlıyor durması için o polibin alınması lazım alındaktan hemen bir kaç gün içinde duruyor

Anladım cnm rabbim sana da şifa versin

Sana da canım eğer fark etmeselerdi hem boşa tedavi olacakdın hem ilerde benim gibi sorunların olacaktı.
Bu senin hayrına inşallah şifa bulur bize güzel haberlerle gelirsin..,
Dimi bende onu düşündüm bugün tüp bebekte başarı oarani yüksek olur diye düşünüyorum bende başından belli oldu iyi oldu diye doğdu içime

Dimi bende onu düşündüm bugün tüp bebekte başarı oarani yüksek olur diye düşünüyorum bende başından belli oldu iyi oldu diye doğdu içime
Alındıktan sonra gebeliğe engel kalkıyor en canlı örneği benim benim gebelik istemediğim için rahim duvarını baya inceltiyoruz diye dr döne döne soruyor o halde bir sene içinde hamile kaldım.sen gebelik istediğin için daha hasas davranacaklar sorun ortadan kalkacak Allahın izniyle

Benim de incelme olcak mı rahimde yoksa ama temizlicez dedi sadece incelxek demedi hamile kalmama ohtimali de mi var

İnşaallah canim hepimizin duaasj bu yönde olumlu geçen bı tüp bebek tedavisi

Benim de incelme olcak mı rahimde yoksa ama temizlicez dedi sadece incelxek demedi hamile kalmama ohtimali de mi var
Yok sana bunu yapamazlar çünkü sen gebelik düşünüyorsun hiç bir dr bunu göze almaz öyle düşünme.zaten çıktıktan sonra seni bilgilendirecekler merak etme şu oldu bu oldu yeri şurası burası diye
benim durum çok farklı bir durum.
Rabbim vermek isterse ister tüple ister doğal yollarda olsa verir yeterki stres yapma bunu olmuyor diye kendin yıpratma.sorun ortadan bir kalksın gerisi Allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…