Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yaptıklarımı yazayım
*salonun dağınıklığını topladım
*koltuk örtülerini yıkamıştım onları serdim.
*kahvaltı hazırladım
*çamaşır attım
*çocuk odasının dağınıklığını topladım
Bi sürü iş var. Ama bu hafta dinlenmek istiyorum. Göze görünen kısmı yapıp bırakıcam. Mutfak da beni topla diyor..

Camasir astim baska camasir attim yemeģin bir kismini yaptim maşallahim var . Sen ne yaptın?

ben de çamaşır topladim çamaşır astım çamaşır attım. oyuncak topladım. katlanacak milyon milyar çamaşır var.

kahve içiyorum şimdi:) akşam yemeğim de yok benim ya. sulu köfte yapacaktım ona da üşeniyorum şu an. Sen ne yaptın yemek olarak

Olsun başlamışsin ama gün kısa olunca yetismiyor. Sulu köfte en üşendigim yemek sulu patates yemegi yaptim tavuklu pilav yaptim. Hicte sevmezler ama

Olsun başlamışsin ama gün kısa olunca yetismiyor. Sulu köfte en üşendigim yemek sulu patates yemegi yaptim tavuklu pilav yaptim. Hicte sevmezler ama

beni cagir ben hergun yerim o menüyü
güya bugün eşimle temizlik yapacaktık. sonra iş çıktı neyse dedik parka götürürüz çocuğu sonra bi daha haber geldi sabah çıktı gitti iş yapasım hiç yok o yüzden

Yatakları topladım
Evi topladım
Mutfağı topladım
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Tüm evi süpürdüm sildim toz aldım
Vc lavoba ovdum
Dağ gibi çamaşır katlayıp yerlerine yerleştirdim.
Dantelli havlularjn dantelini söktüm.

Agizlarinin tadini bilmiyolar iste
Evren temizlige karsi dicem nego kizacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…