- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
Çok saolGeçmiş olsun.
Hoşbuldum çok saolHoşgeldin canım, geçmiş olsun
Geç mi yattın:) yapalım noterim kacta baslayalım ben de bir bardak cay iceyim kalkalimyani kahve içtim yine de uykum var. öle bi pazar işte
Aktif Lora benim de cok çamaşır işi var beraber yapalım
Geç mi yattın:) yapalım noterim kacta baslayalım ben de bir bardak cay iceyim kalkalim
Olur olur. Hangi diziçorba içeyim bende. ikide gitsek olur mu:)
eşimin dizi sevdası tuttu bölümlerce dizi izletti
Olur olur. Hangi diziBende squid game izlicem diye kaldim sabahtan beri
Hee evet gördüm onu da guzele benziyor. Hadi kalktim benklup diye bi dizi:)
50 60 arası yıllarda geciyo galiba:) gökçe bahadır oynuyo
Hee evet gördüm onu da guzele benziyor. Hadi kalktim ben
Camasir astim baska camasir attim yemeģin bir kismini yaptim maşallahim varben deeee kalktım:) üçte buluşuruz
Camasir astim baska camasir attim yemeģin bir kismini yaptim maşallahim var. Sen ne yaptın?
Olsun başlamışsin ama gün kısa olunca yetismiyor. Sulu köfte en üşendigim yemekben de çamaşır topladim çamaşır astım çamaşır attım. oyuncak topladım. katlanacak milyon milyar çamaşır var.
kahve içiyorum şimdi:) akşam yemeğim de yok benim ya. sulu köfte yapacaktım ona da üşeniyorum şu an. Sen ne yaptın yemek olarak
Olsun başlamışsin ama gün kısa olunca yetismiyor. Sulu köfte en üşendigim yemeksulu patates yemegi yaptim tavuklu pilav yaptim. Hicte sevmezler ama
Agizlarinin tadini bilmiyolar istebeni cagir ben hergun yerim o menüyü
güya bugün eşimle temizlik yapacaktık. sonra iş çıktı neyse dedik parka götürürüz çocuğu sonra bi daha haber geldi sabah çıktı gittiiş yapasım hiç yok o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?