Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba arkadaşlar bizim cenaze sürecimiz bitti eve geldim ve iki gün önce amelyt oldum rahmimde perde ve yapışıklık sebebiyle histereskopi oldum. Toparlandım da bı yazayım dedim sizlere

Geçmiş olsun canım ve başınız sağolsun
bende histereskopi olcam polipler alınacak genel anestezi olcak sanırım nasıl geçti süreç anlatsana biraz zormu anestezi sonrası falan çok merak ediyorum

Geçmiş olsun canım ve başınız sağolsun
bende histereskopi olcam polipler alınacak genel anestezi olcak sanırım nasıl geçti süreç anlatsana biraz zormu anestezi sonrası falan çok merak ediyorum
Saol canim Çok şükür kolay bı islemdi aneztezi snrasi hiç sorun yaşamadım kanama ve sancılar vardı hafif . Ama polip alınması dha az ağrılı bı surecmis bı ilk cktgnda ağrım 9ldu ama onuda ağrı kesici istedim 20 dj içinde rahatlamıştım.
Laporoskopi ye kıyasla dha kolay korkma

Sağol canım umarım bende böyle yazabilrim

Sağol canım umarım bende böyle yazabilrim
Benm 4 işlem yapıldı rahim genişletildi perde alındı yapisiklkkacildi ve kistimden biyopsi alindi. Ona rağmen doktorum çok kolay olck korkma dedi doktords önemliydi tbi umarım sağlıkla atlatirsin

Merhaba arkadaşlar bizim cenaze sürecimiz bitti eve geldim ve iki gün önce amelyt oldum rahmimde perde ve yapışıklık sebebiyle histereskopi oldum. Toparlandım da bı yazayım dedim sizlere
Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…