- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
Merhaba arkadaşlar bizim cenaze sürecimiz bitti eve geldim ve iki gün önce amelyt oldum rahmimde perde ve yapışıklık sebebiyle histereskopi oldum. Toparlandım da bı yazayım dedim sizlere
Saol canimGeçmiş olsun canımve başınız sağolsun
bende histereskopi olcam polipler alınacak genel anestezi olcak sanırım nasıl geçti süreç anlatsana biraz zormu anestezi sonrası falan çok merak ediyorum
Sağol canım umarım bende böyle yazabilrimSaol canimÇok şükür kolay bı islemdi aneztezi snrasi hiç sorun yaşamadım kanama ve sancılar vardı hafif . Ama polip alınması dha az ağrılı bı surecmis bı ilk cktgnda ağrım 9ldu ama onuda ağrı kesici istedim 20 dj içinde rahatlamıştım.
Laporoskopi ye kıyasla dha kolay korkma
Benm 4 işlem yapıldı rahim genişletildi perde alındı yapisiklkkacildi ve kistimden biyopsi alindi. Ona rağmen doktorum çok kolay olck korkma dedi doktords önemliydi tbi umarım sağlıkla atlatirsinSağol canım umarım bende böyle yazabilrim
Merhaba arkadaşlar bizim cenaze sürecimiz bitti eve geldim ve iki gün önce amelyt oldum rahmimde perde ve yapışıklık sebebiyle histereskopi oldum. Toparlandım da bı yazayım dedim sizlere
Geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlar bizim cenaze sürecimiz bitti eve geldim ve iki gün önce amelyt oldum rahmimde perde ve yapışıklık sebebiyle histereskopi oldum. Toparlandım da bı yazayım dedim sizlere
Yaprak güzeli.Bi orkide bi kılıç bi de aha bundan var hayrınıza adını söyleyinBonus Nego M Musluk Suyu
Eki Görüntüle 2956247
Vay vay teyo ağam kitaptan başını kaldırıp buralara gelmiş hoş gelmişNasılsınız kızlarcım
TeşekkürlerGeçmiş olsun
TeşekkürlerGeçmiş olsun.
Yok kızzz akşam ablamda geldi annemde toplandık. Yeğenlerimle vakit geçirdik. O yüzden gelemedimVay vay teyo ağam kitaptan başını kaldırıp buralara gelmiş hoş gelmiş
Geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlar bizim cenaze sürecimiz bitti eve geldim ve iki gün önce amelyt oldum rahmimde perde ve yapışıklık sebebiyle histereskopi oldum. Toparlandım da bı yazayım dedim sizlere
Hoşgeldin canım, geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar bizim cenaze sürecimiz bitti eve geldim ve iki gün önce amelyt oldum rahmimde perde ve yapışıklık sebebiyle histereskopi oldum. Toparlandım da bı yazayım dedim sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?