- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Bi de hamileydim o sıra canım nohut çekti sandı milletŞimdi baktımçok haklısın
Nohutlar dizilmişBu mu züpürge
Bi de hamileydim o sıra canım nohut çekti sandı millet
Ooo senin mini tesbih kaynanamın zikir tespihine dönüşmüş arkada mutasyona uğramış kaktüsün de çıkmışBu mu züpürge
Yurdum her yeri ne güzelAntepçe
Ahahah 500lük tesbih olduOoo senin mini tesbih kaynanamın zikir tespihine dönüşmüş arkada mutasyona uğramış kaktüsün de çıkmış
Yurdum her yeri ne güzelkendi içinde bile dillere ayrılıyor
Burda da farklı terimler kullanırız kızım arkadaşlarıyla konuşurken söylemiş onlarda çok gülmüş
Ufak çoçuğa - cağam deriz- uşak gibi
İnce işe -bu çok inicik cincik derler
Çok var aslında aklıma gelmiyor
Annem bizimle dalga geçtiği zaman hadı ordan "liverimin gaytanı"sonra araştırdım ciğerimin köşesiymişhatta erzurum türküsüymüş
Bir ara yazardım ya şimdi aklıma gelmiyorben çok severim böyle terimleri
Düşününce gelmez zatenBir ara yazardım ya şimdi aklıma gelmiyor
Sizde de halk terimi çok varNasılsınız kızlarcım
Nurofen cold dinçlik verir aslında canım. Geçmiş olsun dinlenmeye ihtiyacın var demekki.Selam canlar bende bi uyumuşum ki kahve iciltim uyanınca
Makineyi boşalttım şimdide yayla çorbası yapıyorum bu vitaminler uyku yaparmo bı de glifor öğlenleri uyku bastiryor
Nurofen yapar. Biliyorum da vitaminler den mi acaba diye düşündüm bi an ya da ay tutulması yuzundenmi bilemedim
6 liradan 18 e çıkan ne ya çok merak ettim yüzde iki yüz zamKızlar iki gündür ne düşünüyorum marketleri protesto etmek lazım
Bir kaç komşu yada en iyisi bir mahalle adam hatta bir köyde olur toplanıp toptancımı çok bilmiyorum ardaki tedarıkcimi neyse artık onda şeker un deterjanı ne alacaksa getirip mahallenin ortasında dağıtacak keş para kimseye eyvallahı olmayacak Marketlerin ağzının payını verecek 6 liralık ürün 18 olması cidden çok saçmalık
Merhaba canım hayırlı olsun inşallah ben Kocaeli umuttepe araştırma hastanesinde yaptiricaz ordda başladık ordan devam edicez maliyet varmı SGK karsilarmi bilmiyorum gün almaya gittiğimde öğrenecemTubismavis bende tüp bebek yaptırmak için başladım yumurta toplanacağı zaman rahimde polip olduğunu söylediler daha önce böyle bi problemim yoktu rahim filminde de öyle bı durum yoktu ama şuan varmış mecbur aldırmak için ameliyay Olcam bende siz nerde yaptiryorsunuz tüp bebeği ? Ben bahçeci umutta yaptiyorum tedaviyi oyuzden polip alimida orda yapılacak ama çok maliyetli bı işlemmis
Sağol cnm bugün hiç uyku bastimardi nurofen içmedim hiç bellki de o yaptı anlamadımNurofen cold dinçlik verir aslında canım. Geçmiş olsun dinlenmeye ihtiyacın var demekki.
Balkonlara cam yaptiricaz belki o zaman küçük xicekler alırım ama ne bliyim hevesim hiç olmadıBonustan bulaştı yoksa kv bizi çicek konusunda çok bıktırmıştı
He heeeSizde de halk terimi çok var
Sanırım dinlenmede iyi geldi canm belki o da olablr ameliyat işi de taktım yaNurofen cold dinçlik verir aslında canım. Geçmiş olsun dinlenmeye ihtiyacın var demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?