Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yurdum her yeri ne güzel kendi içinde bile dillere ayrılıyor
Burda da farklı terimler kullanırız kızım arkadaşlarıyla konuşurken söylemiş onlarda çok gülmüş
Ufak çoçuğa - cağam deriz- uşak gibi
İnce işe -bu çok inicik cincik derler
Çok var aslında aklıma gelmiyor
Annem bizimle dalga geçtiği zaman hadı ordan "liverimin gaytanı"sonra araştırdım ciğerimin köşesiymiş hatta erzurum türküsüymüş

ben çok severim böyle terimleri

Nurofen cold dinçlik verir aslında canım. Geçmiş olsun dinlenmeye ihtiyacın var demekki.

20 Kasım
Kol çantamı ayıkladim.
Banyolari süpürdüm sildim
Lavabolari yikadim.
Börek yaptım.
Çamaşır yıkadım.
Çamaşır astım.
Çöpleri toplayıp attım.
Buzdolabında bozulani ayikladim.
Pazara çıktım.
Süpürge ve kahve makinesini servise verdim.

6 liradan 18 e çıkan ne ya çok merak ettim yüzde iki yüz zam

Merhaba canım hayırlı olsun inşallah ben Kocaeli umuttepe araştırma hastanesinde yaptiricaz ordda başladık ordan devam edicez maliyet varmı SGK karsilarmi bilmiyorum gün almaya gittiğimde öğrenecem

Bonustan bulaştı yoksa kv bizi çicek konusunda çok bıktırmıştı
Balkonlara cam yaptiricaz belki o zaman küçük xicekler alırım ama ne bliyim hevesim hiç olmadı annemde bizi bıktırdı çiçek konuaunda güzel bakar ve çok vardır ama işte

Nurofen cold dinçlik verir aslında canım. Geçmiş olsun dinlenmeye ihtiyacın var demekki.
Sanırım dinlenmede iyi geldi canm belki o da olablr ameliyat işi de taktım ya
Narkozda bişi olur mu korkusu da sardı tansiyonm aslında normal ama düşük tansiyon varmı yokmu anlamdım
Dün öyle uyku hali vardiya tansyon olcuyim dedim ama makine ölçmedi bı turlu

Misafirim vardı gittiler attım makineye tabi çay bardaklarini onlar varken .... Makine boştu
Gidince kahve bardaklarini attım çalıştırdm mutfagi tertemiz bıraktım
Şimdiden niyetlendim bakalm sanırım temzlik yapcam yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…