Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben bugün o 1 saatte topluydu biraz ev süpürdüm sildim. Erteledigim misafirlerim geldi hastayim demistim tamam dediler ama ziyaret diye gelmisler. Secdeye kapancaktim iyi ki süpürüp silmisim diye. Hastayken bile evin temiz dediler eheheh hep öyle benim evim dedim

Kendini üşütme terleyip soğutma kuzum malum havalarda bir öyle bir böyle inşallah birşey olmaz hayırlısıyla olursun
Sağol teyzesi

Kendini üşütme terleyip soğutma kuzum malum havalarda bir öyle bir böyle inşallah birşey olmaz hayırlısıyla olursun
Sağol teyzesi
Yok kız o temzlkte bişi olmadıysa şimdi normal üşütme herhalde kötüye gitmesin de çabam o adetim yaklaşıyor çünkü
Kurban olsun teyzesi

Hele böyle dilimlenen ama buruk değil tatlı ama kendinden geçmemiş hali var ya ayyyy

Oooo bayılırım bizim pazarcılar çikolata hurma diyorlar ona enfesss

Yatakları topladım
Bulaşık makinasını boşalttım
Kahvaltıdan sonra mutfağı topladım
Bulaşık makinasını doldurdum
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Odaları topladım
Bütün evi süpürdüm
Toz aldım
Çamaşırları astım
Dünden kuruyanları topladım katladım yerleştirdim
Poğaça yaptım
Ocağı sildim
Salonun camını sildim
Çamaşırları topladım katladım yerleştirdim

Nasılsın canım, biraz dinlenme imkanı buldun mu

Bugün havayı güzel bulunca evden kahvaltılıkları alıp deniz kenarına kahvaltı yapmaya gittik. Geldiğimizde 8e geliyordu. Evle ilgili bir şey yapamadım pek.
Evden çıkmadan önce yatağı topladım,
Yanımıza alacaklarımızı hazırladım,
Eve gelince akşam yemeğini eşim hazırladı. Yemek sonrası mutfağı topladım bulaşık makinasını çalıştırdım.
Ocağı sildim, araları diş fırçası ile temizledim. Parçalarını elde yıkadım.
Tezgah arkasını, davlumbazı sildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…