Sen maratona davet ettin bende senden habersiz kabul ettimAy noluyo okumadim bisey cok iş mi yaptin
YaaaaSen maratona davet ettin bende senden habersiz kabul ettim
Sonra malum akşam gözümü açtım
Kendini üşütme terleyip soğutma kuzum malum havalarda bir öyle bir böyle inşallah birşey olmaz hayırlısıyla olursunAA geçmiş olsun canımbende limon portakal mandalina ne bulursam yiom ameliyat ertelenmesin diye
Ihlamur da içiyorum ama yataklık değilim çok şükür sadece burnum akıyor gibi oluyor arada o kadar bı de sabah çok terliyordm ama önlem alındı ilacıni da içtim hayırlısı
Yok kız o temzlkte bişi olmadıysa şimdi normal üşütme herhalde kötüye gitmesin de çabam o adetim yaklaşıyor çünküKendini üşütme terleyip soğutma kuzum malum havalarda bir öyle bir böyle inşallah birşey olmaz hayırlısıyla olursun
Sağol teyzesi
Hele böyle dilimlenen ama buruk değil tatlı ama kendinden geçmemiş hali var ya ayyyy
Oooo bayılırım bizim pazarcılar çikolata hurma diyorlar ona enfesssOrta boy koyu renk olan hatta koyu ile hafif açık arası çok iyi çıkıyor
Aldığın yer çok önemli ya
Bir pazarda tezgah var oranın ki güzel bir de aşağıda bir manav market karışımı dükkan var oranın
İnşallah dikkat edersen birşey olmaz kuzumYok kız o temzlkte bişi olmadıysa şimdi normal üşütme herhalde kötüye gitmesin de çabam o adetim yaklaşıyor çünkü
Kurban olsun teyzesi
Sağol kuzumEfser allah şifa versin kuzuna canım
Negonun tam 28 saattir suyu kesik ve bu halde misafir ağırladı, sabaha kadar da yok diyeceklerim bu kadar
Aaaaaa canım neden kesinti bu kadar uzadı kiNegonun tam 28 saattir suyu kesik ve bu halde misafir ağırladı, sabaha kadar da yok diyeceklerim bu kadar
Nasılsın canım, biraz dinlenme imkanı buldun muYatakları topladım
Bulaşık makinasını boşalttım
Kahvaltıdan sonra mutfağı topladım
Bulaşık makinasını doldurdum
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Odaları topladım
Bütün evi süpürdüm
Toz aldım
Çamaşırları astım
Dünden kuruyanları topladım katladım yerleştirdim
Poğaça yaptım
Ocağı sildim
Salonun camını sildim
Çamaşırları topladım katladım yerleştirdim
Sağol canımEfser kızınıza geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?