Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba kızlar nasılsınız özlendiniz telefonum bozuktu giremiyordum.Artık yavaştan ben de ödevleri yapabilirim. Dün bi tık yordum kendimi ameliyat yerim ağrıyor o yüzden bugün dinlenebilirsem dinleneceğim Ne zaman evi bi salsam dersem o gün muhakkak misafir gelir kesin öyle olacak.Çünkü kaç gündür sabahtan öğlene işlerimi bitirmeye çalışıyordum.

Bu ben bulduğum her fırsatta iş yapıyorum ortalığı topluyorum malum bebe ve çocuk var sürekli dağılıyor

Bu ben bulduğum her fırsatta iş yapıyorum ortalığı topluyorum malum bebe ve çocuk var sürekli dağılıyor
Kolay gelsin canım Allah güç kuvvet versin sağlığımız yerinde olsun da yapılır işler güçler.Ben de öyleyim her fırsatta yapmaya çalışıyorum.Ama bugün heryerim ağrıyor.Sabah sağlık ocağında takipte vardı ondan olsa gerek bi yere gidince daha çok yoruluyorum.Bizim evde öyle sürekli dağılıyor acaba sorun biz de mi diyorum.

Daha dur çok yenisin

Bonus karşime katılıyorum bunlar iyi günlerimiz zannedersem
Daha dur çok yenisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…