Geca yağdı bol bol rüzgar ara ara şiddetleniyor sonra duruluyor. Rahmet zahmetsiz gelsin inşallahNasıl dindi mi hiç hava ?
İnşallah durulur artık kazasız belasızGeca yağdı bol bol rüzgar ara ara şiddetleniyor sonra duruluyor. Rahmet zahmetsiz gelsin inşallah
Bu ben bulduğum her fırsatta iş yapıyorum ortalığı topluyorum malum bebe ve çocuk var sürekli dağılıyorMerhaba kızlar nasılsınız özlendiniztelefonum bozuktu giremiyordum.Artık yavaştan ben de ödevleri yapabilirim. Dün bi tık yordum kendimi ameliyat yerim ağrıyor o yüzden bugün dinlenebilirsem dinleneceğim Ne zaman evi bi salsam dersem o gün muhakkak misafir gelir kesin öyle olacak. Çünkü kaç gündür sabahtan öğlene işlerimi bitirmeye çalışıyordum.
Kolay gelsin canım Allah güç kuvvet versin sağlığımız yerinde olsun da yapılır işler güçler.Ben de öyleyim her fırsatta yapmaya çalışıyorum.Ama bugün heryerim ağrıyor.Bu ben bulduğum her fırsatta iş yapıyorum ortalığı topluyorum malum bebe ve çocuk var sürekli dağılıyor
Merhaba kızlar nasılsınız özlendiniztelefonum bozuktu giremiyordum.Artık yavaştan ben de ödevleri yapabilirim. Dün bi tık yordum kendimi ameliyat yerim ağrıyor o yüzden bugün dinlenebilirsem dinleneceğim Ne zaman evi bi salsam dersem o gün muhakkak misafir gelir kesin öyle olacak. Çünkü kaç gündür sabahtan öğlene işlerimi bitirmeye çalışıyordum.
Gece yagmur vardi siddetli soguktan bahsetmiyorum bile. Sabaha günlük güneşlik. Cam silemem diyodum sen yeter ki sil diyor evren bana
Gece benim de hoşuma gitti oturdum izledim. Sabaha o keyif kalmadı camurunu birakmis gitmisO şiddetli yağmur ele hoş desen yapmış ki cama sanata sevgimden ellemiyorum
Elleyelim mi ne dersinO şiddetli yağmur ele hoş desen yapmış ki cama sanata sevgimden ellemiyorum
Yarin kar bekleniyormus buraya. Sildim sildim daha çıkamam ☻Bir hafta yağmur veriyor kızlar benden duymuş olmayın ama
M Musluk Suyu yavrum senin yine aksamdan toplu muydu evin ? Iki dolanalim mi
Bonus karşime katılıyorum bunlar iyi günlerimiz zannedersemKolay gelsin canım Allah güç kuvvet versin sağlığımız yerinde olsun da yapılır işler güçler.Ben de öyleyim her fırsatta yapmaya çalışıyorum.Ama bugün heryerim ağrıyor.Sabah sağlık ocağında takipte vardı ondan olsa gerek bi yere gidince daha çok yoruluyorum.Bizim evde öyle sürekli dağılıyor acaba sorun biz de mi diyorum.
Daha dur çok yenisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?