Evde düzen tertip hissi çok güzel ya insan toparlandığını hissediyor.Bu topiğin daha becerikli hatunlarıvar benim hikayem biraz karışık kısacası uzun soluklu ağır depresyon yolculuğum var ilaçlar tedaviler beni çok hareketsizleştirdi işten gücden vazgeçtim.Bir yandada titiz (hastalık derecesi )bir annenin yanında çoçukluğum var dağınıklık pasaklılık alışık olmadığım bir durum buda beni dahada dibe çekti en önemlisi 3 çoçuk annesiyim onlarında hayatının düzenini bozduğu düşünmek beni çok etkiledi hiç iş yapamaz hata bu duruma direnme durumu ortaya çıktı.
Sonra yeni ev yeni bir düzen nasip oldu geride bırakdığım ev gibi olmaması için gizli gizli takip ettiğim içinde bir zamanlar yarenlik yaptığımız yaralarımızdan haberimizin olduğu bu topğikte arkadaşlarımın olduğuBonus ve Nego yanında gözümü açtım yeni yeni aşmaya başladım çok şükür
Burayı takip ettikce bende de daha becerikli hatunları göreceğine ve daha çok gazza geleceğine inanıyorum
Canm benm normal grip evrem bu bakalm biraz daha beklicem geçmezse vericemCanım bi doktora gidip test mi versen.
Her ev ev sahibinin ruhunu yansıtırmışEvde düzen tertip hissi çok güzel ya insan toparlandığını hissediyor.
Amin kuzum size de dikkatli olunAllahımm korusun herkesi inşallah canım inşallah
Aminnn canımmmm çok yorulmuşsun sen. Doğum sonrası ben de çok kötüydüm. Geçiyor herşey düzsliyor çok şükür.Her ev ev sahibinin ruhunu yansıtırmış
Karışık dağınık evler kafası dağınık insanları
Düzenli olanlarda kafası planlı proğramlı insanları
Her insan planlı düzenli olmayı sever bence öncelik kendi ruhumuza iyi gelen sakinlik dinkinlik sağlayan bir durum Allah hiç kimseye öyle çıkmazlarla imtihan etmesin
Bugünümüze çok şükür diyelim
Biraz uzun sürdü diyelimAminnn canımmmm çok yorulmuşsun sen. Doğum sonrası ben de çok kötüydüm. Geçiyor herşey düzsliyor çok şükür.
İnşallh herşey evi toplamak kadar kolay olur hayatımızda.
Burdayım canım ❤
Burdayım canım ❤
Öyle miymisHer ev ev sahibinin ruhunu yansıtırmış
Ben pazartesi saniyorum bugünüGünaydın kızlar
Enerjik sağlıklı bi hafta olsun inşallah
Sabah kahvalti hazirladim topladim
Bulasik makinesini yerlestirdim
Evi havalandirdim
Simdi bi kahvemi iccem
Bugün yapacaklarim;
Ders calismak
Spor yapmak
Toz almak
Evi supur sil
Yemek yapilcak
Lavabolar temizlencek
Camasir yikancak
Daha cook yapilcak sey var da bugüne hepsini sığdıramam.
Nasıl dindi mi hiç hava ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?