Ben de bildiğimden değil, tezgahta güzel duruyor diye alıyordum mutfağa.Yutubda var baya video bi bak bakalım. Mutfak ortamına hiç uygun bişey değil bence tabi doğrusunu bilemem
Ahh canım yaaa öyle haklısınki ne diyeyim çok sinir bozucu bir durumSağolun taşıma suyuyla değirmen dönmüyor, üç saat önce lütfen geldi nerdeyse üç makinelik bulaşık yıkadım. Hiç iyi anmadım mağdur edenleri de.
GübreBir bakayım gübreyle kurtarırım belki. Teşekkür ederim. :)
Çok uzun süre gitmiş ya 2 gün resmen.Sağolun taşıma suyuyla değirmen dönmüyor, üç saat önce lütfen geldi nerdeyse üç makinelik bulaşık yıkadım. Hiç iyi anmadım mağdur edenleri de.
Yaaa okudukça gaza geliyorum. Açık arayan kv gibi evin dibine köşesine bakıyorum nereyi temizlesem diye.Sabah ilk iş ütümü yaptım
Kahvaltı hazıladım
Yatakların çarşafları silkelendi toplandı
Ütlediklerimi yerleştirdim
Küçük balkonu yıkadım
Mutfağı topladım bulaşıkları yıkadım çiçekleri suladım
Kuşların kafesini tedaylı temizledim yemikleri sulukları yıkandı etrafındaki tülü temiziyle değiştirdim
Tüm evin Tozunu aldım
Kuşların tüyleri uçuşunca onları el süpürgemle süpürdüm, elimede almışken balkonudaki halıyıda süpürdüm.
Robot tüm evi süpürdü
Kız evdeyken montunu yıkadım
Onun hariçinde 2 makine çamaşır yıkandı serildi
1 makinede yıkanıyor
Bugünlük bukadar birazdan kızıma yemek yedirip kendimi akşama kadar dinlenme moduna alıyorum
Bu topiğin daha becerikli hatunlarıYaaa okudukça gaza geliyorum. Açık arayan kv gibi evin dibine köşesine bakıyorum nereyi temizlesem diye.
Bugün genel olarak yan gelip yattım.
Bebeğimi banyo yaptırdım.
makineye 1 posta çamaşır attım.
Mutfağı toparladım.
Börek yaptım.
Akşam misafire gidicem.
Tabi ağaç sonuçta yeri iyi oldu mu yeni yapraklar çıkarır inşBen de bildiğimden değil, tezgahta güzel duruyor diye alıyordum mutfağa.. Biraz baktım da çok fazla güneş ihtiyacı duyuyorlarmış. Çok da su istemezmiş. Balkonda tutayım artık.
Ne olmuş İstanbul'daKızlar İstanbul’da olan var mı şuan ? Bir sorun bir sıkıntı yok inşallah
Fırtına felaket son duyuma göre 3 kişi vefat etmiş maalesefNe olmuş İstanbul'da
AA çok üzüldümFırtına felaket son duyuma göre 3 kişi vefat etmiş maalesefrabbim dışarda olana yardım etsi
Canım bi doktora gidip test mi versen.C vitaminlere devam
Kızı aradım sınavı vardı okuldaki ağaçlar devrilmişFırtına felaket son duyuma göre 3 kişi vefat etmiş maalesefrabbim dışarda olana yardım etsin
Allahımm korusun herkesi inşallah canım inşallahKızı aradım sınavı vardı okuldaki ağaçlar devrilmiş
Yarın dersi yok dışarı çıkma sakın dedim Allaha emanet canım inşallah biran önce diner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?