Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yutubda var baya video bi bak bakalım. Mutfak ortamına hiç uygun bişey değil bence tabi doğrusunu bilemem
Ben de bildiğimden değil, tezgahta güzel duruyor diye alıyordum mutfağa. . Biraz baktım da çok fazla güneş ihtiyacı duyuyorlarmış. Çok da su istemezmiş. Balkonda tutayım artık.

Babamla kardeşim geldi birlikte kahvaltı yaptık sofrayı topladım. Onlar oğlanla ilgilenirken
Evi süpürdüm
Katlanacak çamaşırlar vardı onları katladım
Ayrıntılı toz aldım
Dün değişen nevresimleri makine attım astım
Avizeleri sildim
Mutfak dolaplarını dışından sildim
Makineye çamaşır attım

Yaaa okudukça gaza geliyorum. Açık arayan kv gibi evin dibine köşesine bakıyorum nereyi temizlesem diye.

Bugün genel olarak yan gelip yattım.
Bebeğimi banyo yaptırdım.
makineye 1 posta çamaşır attım.
Mutfağı toparladım.
Börek yaptım.
Akşam misafire gidicem.

Bu topiğin daha becerikli hatunları var benim hikayem biraz karışık kısacası uzun soluklu ağır depresyon yolculuğum var ilaçlar tedaviler beni çok hareketsizleştirdi işten gücden vazgeçtim.Bir yandada titiz (hastalık derecesi )bir annenin yanında çoçukluğum var dağınıklık pasaklılık alışık olmadığım bir durum buda beni dahada dibe çekti en önemlisi 3 çoçuk annesiyim onlarında hayatının düzenini bozduğu düşünmek beni çok etkiledi hiç iş yapamaz hata bu duruma direnme durumu ortaya çıktı.
Sonra yeni ev yeni bir düzen nasip oldu geride bırakdığım ev gibi olmaması için gizli gizli takip ettiğim içinde bir zamanlar yarenlik yaptığımız yaralarımızdan haberimizin olduğu bu topğikte arkadaşlarımın olduğu Bonus ve Nego yanında gözümü açtım yeni yeni aşmaya başladım çok şükür
Burayı takip ettikce bende de daha becerikli hatunları göreceğine ve daha çok gazza geleceğine inanıyorum

Son düzenleme:
Fırtına felaket son duyuma göre 3 kişi vefat etmiş maalesef rabbim dışarda olana yardım etsi
AA çok üzüldüm rabbim yardım etsin inşallah burda da baya zordu ama yağmur baslad. Düzeldi gibi bakaakm burda yarın okullar tatil edildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…