- 12 Haziran 2019
- 19.680
- 121.263
- 598
- 37
O hooo Bonus çoktan gitti bi biz kaldıkTopladim biraz buzdolabini sildim. Diger yerler duruyor duşe kalka yapiyom itikle beni ☻
O kadar haklısın kiSelam kızlar
Evde erkek olunca hiçbir iş yapılmıyor ve evi mok götürüyorYarın yalnız kalınca dip köşe girişeceğim inşallah.
Aynen öyle ya o evdeyken deli gibi evden gitmesini istiyorum temizlik yapmak icin.Sonra o evden gidiyor bu kezde benim temizlik yapmak icimden gelmiyorSelam kızlar
Evde erkek olunca hiçbir iş yapılmıyor ve evi mok götürüyorYarın yalnız kalınca dip köşe girişeceğim inşallah.
Tam aylona modunu açmıştım bi mesaj öğretmenden cümleler yanlış düzeltin diye
Düzelttik gönderdim diyoki tekrarböyle rezillik görülmedi 3 kere okudum da gördüm
Dökme degilde kafami lavobonun icine sokcam suyu acicam bu gidislebi su dök hele açılak
Mola verdim laHaydiLimonsuzzcay 10 dedim ve gittim
M Musluk Suyu minik kuşum gitmissin gelmemissin neler yaptin Allah bilir ☻
Öksürüğü var burun akımtısı yok sanki alejik gibi geldi dün öğretmen deneme var deyince okula yolladım geldi dinleniyor bakalım önlem almaya calışıyorumEfser Kız nasıl oldu
Bugün kahve icemedim
Hadi ya benim kv de yapar yatmadan evi girgirlar mutfağı da topludur evi süpürmese de vileda sürerEvlerini topluyorlar geceden sudem
Hadi ya benim kv de yapar yatmadan evi girgirlar mutfağı da topludur evi süpürmese de vileda sürer
Ben hiç ona benzemem senede bir misafir gelir anca ev o zaman disiplin nizam görür
Ama o ölümden korkar hatta bize der ki ben ölürsem önce evi temizleyin sonra milleti çağırın arkamdan konuşmasınlar der
Halbuki ben öldükten sonra konussalar ne diye düşünüyordum.
Yaşlandıkça ben de sanki öyle düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?