Düzenli Evimiz & Hayatımız

Uyumayan uyumuyor bacım. Benimki anca yuvarlansın ordan oraya. Uyku da neymiş

Benim oğlan da öyle çok uzun uyumuyor ama sayı olarak tutuyordu yine
Bnm akıllı bıdığım kendini 9 aylık sanıyor

Sağol canım bi ayar çekmeye çalışayım.
Canım her bebek farklı. Bizim de O zamanlar tutuyordu ama tek uykuya erken geçtik mesela. Normalde 15. Ay civarı geçiliyor biz 12. Ayda geçmiştik. Hatta bizim topikte 6.Ayda tek uykuya düşen vardı.

Büyük kız 9. Ayda gündüz uykusunu bıraktı
Eltim oğlanı 13 yatırır 17 uyanırdı 2 yaş üzeriydi
Ne heves ederdim
Tek kötü tarafı çoçuk ağlama ile uyanır kiyamet koparırdı çoçuk "ne verdiniz la bana"der gibiydi

Ben de çocuğu geceleri deliksiz uyuyanlara çok özeniyorum. Yatağımda uyuyup sabah ordan kalkmayı çok özledim

Ben de çocuğu geceleri deliksiz uyuyanlara çok özeniyorum. Yatağımda uyuyup sabah ordan kalkmayı çok özledim
Benimkiler gece uyanır ama çabuk geri uyurlardı tabi hasta,gaz sancısı filan yoksa 3 de yanımda uyudular bu benim sucum ben bebek kokusuyla uyumayı çok sevdiğim için çocuklar belli süre sonra bensiz uyumaz olurdu küçük kız arada yanıma kaçar

Biz de nerdeyse gecenin çoğunda beraberiz brn onun yatağındayım Benim oğlanın huyu olacak galiba bu gündüz uyumuyor bazen son zamanlarda yine aynı geceleri

Yatakları topladım
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Ev topluydu
Dip köşe süpürdüm sildim toz aldım
Mutfakta buzdolabının altını süpürdüm
halısını kaldırıp süpürdüm
Oturma odası ve mutfağın camlarını içten sildim temiz oldular dışarı gerek yok

Çocuk konusunda bisi diyemiylrum malesef olunca inşallah benim sizden faydalanacam
Çocuk gelişimi meslek lisesi mezunuyum ama. Tecrübe olmayınca hiç oluyor
Öğlen 2 Saat uyudm şimdi daha iyiyim sırtımda havluyla geziyorum
Demin terledim sadece havlu çıkardım bı iyiyim bı burun akıyor o kadar
2 diş sarimsak kesim suyl yttum mandalina yedim şimdide limon yiyorum dibii hani sikilinca kalan bende sikicak olmadığı için evdekilere sıkıyom dibini yiyorum hoşuma gidiyor
Ytaken yine sirkeli suyla gargara yapicam

Merhaba. Gün içinde hiç giremedim. Uyandığımda öğlen olmuştu. Uyuşuk uyuşuk bir şeyler yapmaya çalıştım bugün.
Yatağı topladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım bulaşık makinasını çalıştırdım,
Dün yıkanan çamaşırları topladım ama katlayıp yerlerine koyamadım daha,
İki makina çamaşır yıkandı,
Duş aldım duşta saç maskesi yaptım,
Duşu, tuvaleti ve lavaboyu temizledim,
El havlularını değiştirdim,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım,
Mutfak lavabosunu temizledim,
Termosun içini temizledim. Kahverengi kahverengi bir şeyler çıkıyor içinden. Çay lekesi mi yoksa başka bir şey mi anlayamadım,
Ütü yaptım,
Kızımın dolabını ve çantasını düzenledim. Küçülen kıyafetlerini ayırdım.

Eski termossa çaydır tabi

Eski bi termosu bi gece bekletmiştim çamaşır suyuyla. Sonrada temiz su kaynatıp beklettim döktüm onu tertemiz olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…