Kötü olmuş inşallah dediklerinden erken gelirMalesef ya. Sabahtan haberimiz olsaydi aldirirdim.
Bnm akıllı bıdığım kendini 9 aylık sanıyorCanım şu şekilde olması gerekiyor aşağı yukarı. Benim oğlum 3 uyku yapardı ama anca 45 dkka sürerdi uykusuEki Görüntüle 2961899
Uyumayan uyumuyor bacım. Benimki anca yuvarlansın ordan oraya. Uyku da neymişHabeler
oyyy benim eşek sıpalara göstereyim bunu
Nerde böyle uyku burnumdan getirirlerdi hatta o anı ölümsüzleştiriğim büyük kızın fotoğrafı vardaha on dakika önce Uyutmuşum o zamanlar fotoğraf makinesı alınmış yeni arkam dönük fotoğraf makinesını kurcalıyorum bir döndüm uyanmış arkamda sırıtıyor öyle fotğrafını çekmiştim
Benim oğlan da öyle çok uzun uyumuyor ama sayı olarak tutuyordu yineHabeler
oyyy benim eşek sıpalara göstereyim bunu
Nerde böyle uyku burnumdan getirirlerdi hatta o anı ölümsüzleştiriğim büyük kızın fotoğrafı vardaha on dakika önce Uyutmuşum o zamanlar fotoğraf makinesı alınmış yeni arkam dönük fotoğraf makinesını kurcalıyorum bir döndüm uyanmış arkamda sırıtıyor öyle fotğrafını çekmiştim
Canım her bebek farklı. Bizim de O zamanlar tutuyordu ama tek uykuya erken geçtik mesela. Normalde 15. Ay civarı geçiliyor biz 12. Ayda geçmiştik. Hatta bizim topikte 6.Ayda tek uykuya düşen vardı.Bnm akıllı bıdığım kendini 9 aylık sanıyor
Sağol canım bi ayar çekmeye çalışayım.
Büyük kız 9. Ayda gündüz uykusunu bıraktıBenim oğlan da öyle çok uzun uyumuyor ama sayı olarak tutuyordu yine
Canım her bebek farklı. Bizim de O zamanlar tutuyordu ama tek uykuya erken geçtik mesela. Normalde 15. Ay civarı geçiliyor biz 12. Ayda geçmiştik. Hatta bizim topikte 6.Ayda tek uykuya düşen vardı.
Ben de çocuğu geceleri deliksiz uyuyanlara çok özeniyorum. Yatağımda uyuyup sabah ordan kalkmayı çok özledimBüyük kız 9. Ayda gündüz uykusunu bıraktı
Eltim oğlanı 13 yatırır 17 uyanırdı 2 yaş üzeriydi
Ne heves ederdim
Tek kötü tarafı çoçuk ağlama ile uyanır kiyamet koparırdı çoçuk "ne verdiniz la bana"der gibiydi
Benimkiler gece uyanır ama çabuk geri uyurlardı tabi hasta,gaz sancısı filan yoksa 3 de yanımda uyudular bu benim sucum ben bebek kokusuyla uyumayı çok sevdiğim içinBen de çocuğu geceleri deliksiz uyuyanlara çok özeniyorum. Yatağımda uyuyup sabah ordan kalkmayı çok özledim
Biz de nerdeyse gecenin çoğunda beraberiz brn onun yatağındayımBenimkiler gece uyanır ama çabuk geri uyurlardı tabi hasta,gaz sancısı filan yoksa3 de yanımda uyudular bu benim sucum ben bebek kokusuyla uyumayı çok sevdiğim için çocuklar belli süre sonra bensiz uyumaz olurdu küçük kız arada yanıma kaçar
Gündüz uyukusuzluğuna verdiği bir şey diye düşünürdüm
Büyünce hepsi gececekBiz de nerdeyse gecenin çoğunda beraberiz brn onun yatağındayımBenim oğlanın huyu olacak galiba bu gündüz uyumuyor bazen son zamanlarda yine aynı geceleri
İnşallahBüyünce hepsi gececek
Merhaba. Gün içinde hiç giremedim. Uyandığımda öğlen olmuştu. Uyuşuk uyuşuk bir şeyler yapmaya çalıştım bugün.
Yatağı topladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım bulaşık makinasını çalıştırdım,
Dün yıkanan çamaşırları topladım ama katlayıp yerlerine koyamadım daha,
İki makina çamaşır yıkandı,
Duş aldım duşta saç maskesi yaptım,
Duşu, tuvaleti ve lavaboyu temizledim,
El havlularını değiştirdim,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım,
Mutfak lavabosunu temizledim,
Termosun içini temizledim. Kahverengi kahverengi bir şeyler çıkıyor içinden. Çay lekesi mi yoksa başka bir şey mi anlayamadım,
Ütü yaptım,
Kızımın dolabını ve çantasını düzenledim. Küçülen kıyafetlerini ayırdım.
Öğrenciyken müzayededen aldığım nostaljik bir termostu. Kimbilir kaç yıllık. Yaklaşık 5-6 yıldır da biz kullanıyoruz ama daha önce böyle olmamıştı. Herhalde son kullanmadan sonra iyi temizleyemedim.Eski termossa çaydır tabi
Eski bi termosu bi gece bekletmiştim çamaşır suyuyla. Sonrada temiz su kaynatıp beklettim döktüm onu tertemiz olmuştuÖğrenciyken müzayededen aldığım nostaljik bir termostu. Kimbilir kaç yıllık. Yaklaşık 5-6 yıldır da biz kullanıyoruz ama daha önce böyle olmamıştı. Herhalde son kullanmadan sonra iyi temizleyemedim.
Yarın öyle deneyeyim Bonus. Çok teşekkür ederim:))Eski bi termosu bi gece bekletmiştim çamaşır suyuyla. Sonrada temiz su kaynatıp beklettim döktüm onu tertemiz olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?