Ayy bnm annemde aynı böyle evi toplamadan hayatta dışarıya çıkmaz. Ya benden önce eve girmek zorunda kalırsalar diyor. ( ölümü kastediyorHadi ya benim kv de yapar yatmadan evi girgirlar mutfağı da topludur evi süpürmese de vileda sürer
Ben hiç ona benzemem senede bir misafir gelir anca ev o zaman disiplin nizam görür
Ama o ölümden korkar hatta bize der ki ben ölürsem önce evi temizleyin sonra milleti çağırın arkamdan konuşmasınlar der
Halbuki ben öldükten sonra konussalar ne diye düşünüyordum.
Yaşlandıkça ben de sanki öyle düşünmeye başladım
Gözünden de bişey kaçmasın
Ben 20 de gittim affetHaydiLimonsuzzcay 10 dedim ve gittim
@Gecenin Tenhasi minik kuşum gitmissin gelmemissin neler yaptin Allah bilir ☻
Şekersiz️ gel yapayım cnm şekerli mi şekersiz mi.
Benim de bir ara mutfak temizlemem lazımBen bişey yapamadım valla mutfağı güzelce topladım tatil moduna giren herifler cips neyin getirdiler onlara tabak hazırladım.
Dolap kapaklarını sildim çıkanları yıkadım falan o işte.
Çocuklar odayı dağıtmışlar orayı toplıycaz birlikte.
Ellerine sağlıkAfiyet olsun canım.
Benim üçünün de gündüz uyukusu yoktuAy kızlar nefes bile almıyorum çocuk uyancak diye morardım burda
Bugün ilk uykusu 6 ay ile 1 yaş arası gündüz ne kadar uyuması lazım bebişlerin. Bi fikriniz var mı. Şuan 7 aylık.
Gündüz uyumadığı günler gece de uyumuyor.Benim üçünün de gündüz uyukusu yoktu
Yarım saat uğraşırdım yatsınlar diye 15 dakikada uyanırlardı
Gece nasıl uyuyor peki ?
Dediğim gibi ben bu konuda çok cektim benim avantajım gece rahat uyumalarıydı belki ondan gündüz uyumak istemiyolardıGündüz uyumadığı günler gece de uyumuyor.
Gündüz 2-3 kere uyursa gece rahat. Akşam 6 dan sonra uyursa gece 12 ye kadar flan hiç uyumuyor. Eskiden gündüz 3 saat uyurdu parça parça. 6 aylık olunca huy değişti. 2 kere uyuyor. Bazen 1 kere uyuyor. Ama 2 saat flan. Bazen hiç uyumuyorrr en kötüsü bu. Sürekli mız mız oluyor
oyyy benim eşek sıpalara göstereyim bunuCanım şu şekilde olması gerekiyor aşağı yukarı. Benim oğlum 3 uyku yapardı ama anca 45 dkka sürerdi uykusuEki Görüntüle 2961899
Yedek şarj lar yok mu evdeYarın 9 dan akşam 5e kadar elektrik kesilcekmis. Herseyi birak şarj dayanmaz
Malesef ya. Sabahtan haberimiz olsaydi aldirirdim.Yedek şarj lar yok mu evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?