Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ayy bnm annemde aynı böyle evi toplamadan hayatta dışarıya çıkmaz. Ya benden önce eve girmek zorunda kalırsalar diyor. ( ölümü kastediyor)

Bana da bulaştırdı. Arabayla bir yere gideceksek her yeri topluyorum. Totem gibi sanki toplamasam başımıza iş gelcek eve dönemiycekmişim gibi geliyor.

Sabah bir toz ütü yaptım haftalık ütüm bitti
Çarşaflar sirkelendi yataklar toplandı
Ebeveyin babyosunun misafir lavabosunun pasları yıkandı
Kahvaltı sofrası toplandı akşam için çorba yapıldı bulaşıklarda makineye yerleştiridi
Küçük balkon yıkandı
Tüm evin tozunu aldım vestiyerin aynası silindi
Tüm evin halıları ve balkondaki halı süpürüldü ve kaldırıldı
Tüm ev süpürüldü
Koltukları araları ve kırlentleri süpürgeyle cektim nemli bezle tozunu alındı
Kapı arkalarının elimle sildim
Robot tüm evi sildi
2 banyonun klozetleri lavaboları ve yerleri camaşır suyuyla ovuldu
Büyük balkonu elimle sildim
Mutfağı ve 2 antireyi robot sildikten sonra elimle sildim
Tüm evin Halıları serdim
banyonun tezgahı aynası ve duşakabinin camını sildim robotun çıkan parcalarını koltukları süpürdüğüm süpürge aparatlarını yıkadım
Dış Kapı önünde duran iki terlik iki ayakabıyı yıkadım
Çamaşır makinesinin altaki filitresini temizledim

Son düzenleme:
Benim de bir ara mutfak temizlemem lazım

Ay kızlar nefes bile almıyorum çocuk uyancak diye morardım burda

Bugün ilk uykusu 6 ay ile 1 yaş arası gündüz ne kadar uyuması lazım bebişlerin. Bi fikriniz var mı. Şuan 7 aylık.
Benim üçünün de gündüz uyukusu yoktu
Yarım saat uğraşırdım yatsınlar diye 15 dakikada uyanırlardı
Gece nasıl uyuyor peki ?

Benim üçünün de gündüz uyukusu yoktu
Yarım saat uğraşırdım yatsınlar diye 15 dakikada uyanırlardı
Gece nasıl uyuyor peki ?
Gündüz uyumadığı günler gece de uyumuyor.
Gündüz 2-3 kere uyursa gece rahat. Akşam 6 dan sonra uyursa gece 12 ye kadar flan hiç uyumuyor. Eskiden gündüz 3 saat uyurdu parça parça. 6 aylık olunca huy değişti. 2 kere uyuyor. Bazen 1 kere uyuyor. Ama 2 saat flan. Bazen hiç uyumuyorrr en kötüsü bu. Sürekli mız mız oluyor

Dediğim gibi ben bu konuda çok cektim benim avantajım gece rahat uyumalarıydı belki ondan gündüz uyumak istemiyolardı
Gündüz uyukusunun giderek azalması çok normal
İnan bana en güzel zamanları büyünce özlüyorsun bu zamanları

Ay kızlar nefes bile almıyorum çocuk uyancak diye morardım burda

Bugün ilk uykusu 6 ay ile 1 yaş arası gündüz ne kadar uyuması lazım bebişlerin. Bi fikriniz var mı. Şuan 7 aylık.
Canım şu şekilde olması gerekiyor aşağı yukarı. Benim oğlum 3 uyku yapardı ama anca 45 dkka sürerdi uykusu

Habeler
Canım şu şekilde olması gerekiyor aşağı yukarı. Benim oğlum 3 uyku yapardı ama anca 45 dkka sürerdi uykusuEki Görüntüle 2961899
oyyy benim eşek sıpalara göstereyim bunu
Nerde böyle uyku burnumdan getirirlerdi hatta o anı ölümsüzleştiriğim büyük kızın fotoğrafı var daha on dakika önce Uyutmuşum o zamanlar fotoğraf makinesı alınmış yeni arkam dönük fotoğraf makinesını kurcalıyorum bir döndüm uyanmış arkamda sırıtıyor öyle fotğrafını çekmiştim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…