Annelerden gidiyor üzüntüsü. Arkadaşlar demiş biseyler sarsan diye, hiç olmazsa uyumak üzereyken falan sarsan acısını alırAllah razı olsun canım ❤❤
Nerdeyse hiç uyumuyor kaç gündür.Annelerden gidiyor üzüntüsü. Arkadaşlar demiş biseyler sarsan diye, hiç olmazsa uyumak üzereyken falan sarsan acısını alır
Allah razı olsun canım ❤❤Çok geçmiş olsun
Acaba diş mi çıkaracak ki. Bide stresliyken emzirince stres bebeğe geçiyor uyumuyor diye duymuştum akıl vermek gibi olmasın ninni falan açsan belki işe yarar. Benimkide bu ara çok miz miz acaba dedim atak haftasi falan mı.Nerdeyse hiç uyumuyor kaç gündür.
Canım sabah baktığımda ödev yoktu daha o yüzden dünkü ödevimi ( 2 çanta düzenledim) yaptımGünaydın, ödevi bırakıp çıkıyorum, öğleden sonra gelirim inşaallah
28 Kasım Ödevi
Süpürgelikleri silmek
Süpürge temizlemek
@malipina
Bonus
Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
H hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@Libas7
@wisne83
terliksuu
@Delft
@Efser
B BUSR4
@Kmsl Hnd
@Dilos06
@Nur1835
@Frytiop
@blue-34
@mavitosbik07
@SchonerDuft
@HedefeDogru
@D e f n e
@RosSsS
@Elalis
Ataayemi zeynepyu
@enenisa
@tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
Diş mi çıkarıyor acabaNerdeyse hiç uyumuyor kaç gündür.
oylamaya katılınız ❤
Yöresel Tarif - Yöresel Yemekler
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oyları aynı anda işaretleyip oyunuzu vereceksiniz.Daha sonra ikinci oy kullanma imkanınız yok. Tariflerimiz Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz...www.kadinlarkulubu.com
çok geçmiş olsun canımAllah razı olsun
Yani dün hastanede giden benden gitti
Görünürde bir şey yok. Belki damaklarini zorluyordur.Diş mi çıkarıyor acaba
şimdi nasıl kuzumAllah razı olsun canım
Çok geçmiş olsun, biran önce iyileşsin inşallahHepimizden Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim. ❤❤❤
Yürüdüğü yerde birden dengesini kaybetti. Düşerken suratını tamamen koltuğun kenarına çarptı. Röntgen çektiler çok şükür kafasında bir şey yok ama düşerken eli altında kaldı galiba. Eli incinmiş. Önce kırık zannettik, elhamdülillahkırık yok. Şimdi oynatıyor ama oynatırken ağlıyor.
Diş olabilir de o uyulmadığı için ben daha çok stres oldum. Yine elinin üstüne düştü. Tekrar götüreceğim.Acaba diş mi çıkaracak ki. Bide stresliyken emzirince stres bebeğe geçiyor uyumuyor diye duymuştum akıl vermek gibi olmasın ninni falan açsan belki işe yarar. Benimkide bu ara çok miz miz acaba dedim atak haftasi falan mı.
Elinin üzerine düştü. Götürüyorum şimdi.şimdi nasıl kuzum
Aminnn Allah razı olsun ❤❤Çok geçmiş olsun, biran önce iyileşsin inşallah
Elinin üzerine düştü. Götürüyorum şimdi.
O kadar iyi anlıyorum ki seniDiş olabilir de o uyulmadığı için ben daha çok stres oldum. Yine elinin üstüne düştü. Tekrar götüreceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?