Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi geceler kızlar.
Küçük kızım düştü. Hastanedeydik, akşam geldik. Ondan sonra da ağladı falan.
Uyumuyor uyumuyor sonra sağa sola çarpıyor, düşüyor.
Cok gecmis olsun yaa
Hastaneden bi geldiginde kizini dusa sokuver,hem uyur hem sakinlesir sicramaz artik
Cocuklardan oturu acil tecruben fazla,telasli panikli islerde cocuklar cok etkileniyo maalesef
İncinme burkulmalara yumurtanin sarisi ile tuzu harc yapip suruver cok ise yariyor ( basketbol kocum soylemusti -lisansli basketbolcuyum)

Ayakkabılık temizlendi
Alaturka tuvalet çamaşır suyulandı çöp kovası yokandı lavabo ovuldu havalandırma penceresi ve kapısı silindi
Bebek arabasının temizlenen parçaları tekrar takıldı
Eline sağlık
Tamam canım eklerim, ayy kocalar hasta olmasın

İyi geceler kızlar.
Küçük kızım düştü. Hastanedeydik, akşam geldik. Ondan sonra da ağladı falan.
Uyumuyor uyumuyor sonra sağa sola çarpıyor, düşüyor.
Çoook geçmiş olsun canım
Sen menü de atmıyorsun sanki
Diyete ara verdim çünkü
Selam temiz ve düzenli kadınlar bugün birşey yapabilir miyim bilmiyorum şimdi dr kontrolünden geldik kızım büyüyor şükür. Bugün de en sevdiğim ödev varmış süpürgelik
Oy maşaallah e 30 haftalık olmuş artık

Tuuh yaaa cok uzuldumm
Allah sifa versin.. kemikli eti kaynatip ,bilhassa ilikli olsun..yiyecegi yemege,corbaya koyarsan daha cabuk iyilesir..
Yani ne diyimde teselli edeyim seni bilemiyorum ki
Allah razı olsun, dua etmeniz bile yeter. ❤❤❤

Canım üzülme çocukların çabuk toparlıyor kırıklar sadece alçı zorlar onu ona da alışıyorlar güzel güzel beslenin Allah beterinden korusun
Aminnnn
Ana yüreği, üzüldüm ama haklısın Allah beterinden korusun.

Allah razı olsun canım.
Ne kadar zamana düzeldi?
Bebek olduğu için çabuk kaynar dedi doktor, tek tesellim o
En az 30 gün canım, bizimki 40 gün durdu, her gün paça çorbası verdiğim halde, çok hareket ettirdi ondan olabilir. Elma da ver mutlaka her gün

Tamam canım eklerim, ayy kocalar hasta olmasın
Olmasin bence de. Hele benimki hic olmasin. Nazi niyazi,istegi bitmiyor. Dun gece saat 2 de makarna cekti cani. Kalktim yaptim. Domatesli peynirli makarna. Acindiriyor kendini. Soyle hastayim boyle oluyorum diye

Olmasin bence de. Hele benimki hic olmasin. Nazi niyazi,istegi bitmiyor. Dun gece saat 2 de makarna cekti cani. Kalktim yaptim. Domatesli peynirli makarna. Acindiriyor kendini. Soyle hastayim boyle oluyorum diye
Erkekler hep öyle emin ol benimkini yazmıyım hiç, durduk yere sinir olmuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…