Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sabah kalktım yatağı topladım
Khvaltı yaptım
Bulaşık yıkadım
Ocağı sildim
Tuvaleti çamaşırsuyuyla temizledim
Çarşafları topladıydım onları katliyim dedim nemliymiş gene astım
Birazdan hazırlanıp çıkcam

Çok üzüldüm inan rabbim acil şifalar versin ben kelle paça çorbası bile yedirdim allahin izniyle bişey omaz inşallah içerse içir keşke elimden bişey gelse dua edicem
Dua en büyük ilaç zaten. Allah razı olsun canım ❤❤❤

Anası ağlıyor zaten
Eşim bağırsakları kaldırmaz diyor.
Hic bisey olmaz korkma ..once alistirmalik corbada 1 kasik kemik suyuna ,3 kasik su seklinde ayarla..sonra yavas yavas su oranini azaltiver
Kalsiyum acisindan zengin yiyecekleri daha onde tutun..
Allah sifa versin
Ozel msjin kapaliysa acarmisin sana dua ogretcem buraya yazsam beni atarlar kkdan

Annen nasil oldu? Sonuclari iyidir insallah..
bugun alicak sonucunu. kacinilmaz ameliyat var ama baska yerlere sicramasindan iyidir
. taramayi yapan dr. durumu telefonla bildiriyor aninda o gun telefon acip birsey cikmadi dedi ama bize donup sonucunu sonra alicaksiniz dedi bir nebze rahatladim hayirlisi..
sordugun icin tesk.ederim

Mesajım kapalı mı
Nasıl yaptıysam
Ben atayım sana o zaman.

Rabbim size de acil şifalar versin

Canta duzenlemeyi sık yapalim..meger ehliyet diger cantada kalmis iykiiiimmm poliss cevirmedi ,300mlik okul yolunda
Hava soguk ve ameliyatli olunca felan tembellik yurumeyi pek dusunmuyom..
Allaha sukur agrim yok hayret "dualarinizin,dualarimin gucu" , 1cmlikte olsa isin tedavisi gorecekmisim randevu gunu 2 hafta sonraya artiik Allah Kerim diyelim
Bide benim islerim,basima gelen dertler 1 hafta arayla bile degil 2-3 gune hepsi hurra basima üsüsür alistim artik napalim..
Hastanede bile refakatcimde is yoktu(öldüm sinirden) o sebeple eve erken donmeyi istedim..normalde 2 veya 4 gun kadar dr musadesi vardi.. refakatci esimdi, ameliyattan cikmisim 2 saat gecmis ,yemegim gelmis herif yok ariyorum nerdeysen gel,yemegim geldi acim ben..bana dedigi yakindaki avmdeyim atistirmalik ariyom..yarim saat bekledim..gelmedi..sinirlendim..yatagin korkuluklarini asagi indirmeye calistim beceremedim elimin ustu ve kolumda serum takili bu arada,igneyi oynatcam diye korktum .. 15 dk sonra tekrar deniyim dedim..bu sefer indirdim.. ameliyatli yerim cok aciyo bide basim donuyo,zoraki dogruldum.. ayaga zor kalktim ,2 serumu koltuk altima aldim ,dibimde duran sandalyeye arada tutundum arada suruyerek yemek tepsisine dogru karsidaki masaya surudum .. serumlari masaya koyup , sandalyeye oturdum zoraki..yemegimi yiyip karnimi doyurunca daha iyi hissettim kendimi.. ayaga kalktim yine ayni zorluklar tek basima yataga vardimve yattim..esim geldiginde yemegimi yiyeli 1 saat olmustu nerdeyse.. ben ozel hastane,tek kisilik ozel oda..hiccccbunlar hiiiccc refakatci basimda durmadiktan sonra,en ihtiyac duydugumda yoksa bunlarin hepsi hiiiiiccc... sinirden ölüp bittigim cin hemsirenin dugmesine aklima gelmedi..
Velhasil bunlari yaziyorum cunku sabrim bitti diceksin Allah sabir vercek,gucum yok ben bittim diceksin bi bakmissin kendine hayret edecek kadar Allah guc kuvvet vermis..
Can bedenden cikmadikca,nefes alip verdikce hayat her sekilde iyi veya kotu hep bi mucadele iste..umitsizlige dusmeyin daha once yazmistim A plani tikandiysa B plani gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…