- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Sulandırılıp veriliyor canım ben çorbalarına filan katıyordum doktorunuza sorun istersenizAnası ağlıyor zaten
Eşim bağırsakları kaldırmaz diyor.
Kırığa iyi geliyor canım
Elmayı hiç bilmiyordum, gün aşırı yediriyorum zaten. Hemen yediriyorum. Çok teşekkür ederim canımHayır ya hu tam tersi güzel kilo da yapar, yedir sen
Allah razı olsun canım. ❤❤ay kuzum yaacanim cok üzülme gecer insallah hemen
Dolapta var hemen çıkarıyorum. Çok teşekkür ederim canımSulandırılıp veriliyor canım ben çorbalarına filan katıyordum doktorunuza sorun isterseniz
Süpürgelik nereesi negomGünaydın, ödevi bırakıp çıkıyorum, öğleden sonra gelirim inşaallah
28 Kasım Ödevi
Süpürgelikleri silmek
Süpürge temizlemek
malipina
@Bonus
Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@Libas7
@wisne83
@terliksi06
Delft
@Efser
@BUSR4
@Kmsl Hnd
@Dilos06
@Nur1835
@Frytiop
@blue-34
mavitosbik07
@SchonerDuft
@HedefeDogru
D e f n e
ByNkoaLa
@Elalis
Ataayemi zeynepyu
@enenisa
@tijeen
@Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Çok üzüldüm inanKırılmış
Dua en büyük ilaç zaten. Allah razı olsun canım ❤❤❤Çok üzüldüm inanrabbim acil şifalar versin ben kelle paça çorbası bile yedirdim allahin izniyle bişey omaz inşallah içerse içir keşke elimden bişey gelse dua edicem
Hic bisey olmaz korkma ..once alistirmalik corbada 1 kasik kemik suyuna ,3 kasik su seklinde ayarla..sonra yavas yavas su oranini azaltiverAnası ağlıyor zaten
Eşim bağırsakları kaldırmaz diyor.
ay kuzum yaacanim cok üzülme gecer insallah hemen
Bendede supurgelik yok ,yirttim odevdenSüpürgelik nereesi negom
bugun alicak sonucunu. kacinilmaz ameliyat var ama baska yerlere sicramasindan iyidirAnnen nasil oldu? Sonuclari iyidir insallah..
Vallahi adam hasta olunca sanki dunya duruyorErkekler hep öyle emin olbenimkini yazmıyım hiç, durduk yere sinir olmuyum
Mesajım kapalı mıHic bisey olmaz korkma ..once alistirmalik corbada 1 kasik kemik suyuna ,3 kasik su seklinde ayarla..sonra yavas yavas su oranini azaltiver
Kalsiyum acisindan zengin yiyecekleri daha onde tutun..
Allah sifa versin
Ozel msjin kapaliysa acarmisin sana dua ogretcem buraya yazsam beni atarlar kkdan
Rabbim size de acil şifalar versinbugun alicak sonucunu. kacinilmaz ameliyat var ama baska yerlere sicramasindan iyidir
. taramayi yapan dr. durumu telefonla bildiriyor aninda o gun telefon acip birsey cikmadi dedi ama bize donup sonucunu sonra alicaksiniz dedi bir nebze rahatladim hayirlisi..
sordugun icin tesk.ederim
Amin canm Allah razi olsunRabbim size de acil şifalar versin
Kırılmış
Dün röntgeni düzgün çekememişler. Bugün bir daha çektiler.Oyyy kıyamam, çok geçmiş olsunDün kırılmamıştı bugün tekrar düşünce mi kırılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?