Düzenli Evimiz & Hayatımız

Süpürge sesinden korkuyorsa çok yazık olur günde 3-4 kere açıyor‍♀
Alt komşum çoçukları var erken okul için kalkıyor
Yan komşum oğlunu okula götürmek için erken kalkıyor bunu bildiğim halde eve yardımcıda gelse en az 9:30 kadar süpürge için bekletiyorum belki yeniden uyumak isterler diye.
Toplu yaşamın getirdiği bazı şeylere saygı duymak lazım.

Aynen öyle canım yaşadığı yerin kurallarına uymak zorunda herkes. Bu arada her gece 1-2 gibi de açılıyor o lanet süpürge
Hiç sevmem şikayet işlerini ama çoktandır sabır gösteriyordum bugün dayanamadım.

Bazı bebekler elektrik süpürgesi sesi, fön makinası sesi ile sakinleşiyor veya ağlamayı kesiyor. Üst kat komşumun da bebeği var. Gece 3-4 gibi bazen ağlama krizine giriyor çocuk. Süpürgeyi açıyorlar onlar da. Acaba böyle bir şey olabilir mi?

Hayır canım evi süpürüyor eşyaları falan sürüklüyor. Zaten başta ağlamıyordu sonra ağlamaya başladı bebek hatta acaba duymuyor mu süpürgeden dedim ama imkansız.

Hayır canım evi süpürüyor eşyaları falan sürüklüyor. Zaten başta ağlamıyordu sonra ağlamaya başladı bebek hatta acaba duymuyor mu süpürgeden dedim ama imkansız.
Sabahın erken saatlerinde uyanmak zorunda kaldığın için sana ve bebeğe de üzüldüm. Umarım ki uyarıdan sonra bir daha tekrarlanmaz.

Bir yarasa bende de var. Benim kızım gündüz de uyumuyor. Full enerji ile gece yarılarına kadar oturuyor. Tabii biz bitik durumdayız eşimle. Uyusun diye gözünün içine bakıyoruz.

Kış günü o kadar sacma ki yaptiklari. Ariza yok bakimmis burdaki de. Cocugu cikarmadim üzerini örtüyorum sürekli dünden soğudu zaten ev.
Aynen oyle şimdilik güneş vuruyor eve ama 3/4 gibi ev buz gibi oluyor
Hat bakım varmış ne saçma 2 defa kesildi lodosta kablo degistiler kablo koptu diye ne bı şimdi gözlerim morardı küçüldü zaten grip bitti ama sinüzit başladı bu sefer gözlerime burnuma etki ediyor gitcektim o kaldı yarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…