Alt komşum çoçukları var erken okul için kalkıyorSüpürge sesinden korkuyorsa çok yazık olur günde 3-4 kere açıyor♀
Neyse bugün
Gunaydin2 aralık ödevi
Ayrıntılı toz almak
Banyo temizlemek
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@Kelebekmf
Aynen öyle canım yaşadığı yerin kurallarına uymak zorunda herkes. Bu arada her gece 1-2 gibi de açılıyor o lanet süpürgeAlt komşum çoçukları var erken okul için kalkıyor
Yan komşum oğlunu okula götürmek için erken kalkıyor bunu bildiğim halde eve yardımcıda gelse en az 9:30 kadar süpürge için bekletiyorum belki yeniden uyumak isterler diye.
Toplu yaşamın getirdiği bazı şeylere saygı duymak lazım.
Üst kattakini yönlendiriyorum hemenmaratona gelen var mı
Gelsin onu maratonda göreyimÜst kattakini yönlendiriyorum hemen
Bazı bebekler elektrik süpürgesi sesi, fön makinası sesi ile sakinleşiyor veya ağlamayı kesiyor. Üst kat komşumun da bebeği var. Gece 3-4 gibi bazen ağlama krizine giriyor çocuk. Süpürgeyi açıyorlar onlar da. Acaba böyle bir şey olabilir mi?Aynen öyle canım yaşadığı yerin kurallarına uymak zorunda herkes. Bu arada her gece 1-2 gibi de açılıyor o lanet süpürge
Hiç sevmem şikayet işlerini ama çoktandır sabır gösteriyordum bugün dayanamadım.
Hayır canım evi süpürüyor eşyaları falan sürüklüyor. Zaten başta ağlamıyordu sonra ağlamaya başladı bebek hatta acaba duymuyor mu süpürgeden dedim ama imkansız.Bazı bebekler elektrik süpürgesi sesi, fön makinası sesi ile sakinleşiyor veya ağlamayı kesiyor. Üst kat komşumun da bebeği var. Gece 3-4 gibi bazen ağlama krizine giriyor çocuk. Süpürgeyi açıyorlar onlar da. Acaba böyle bir şey olabilir mi?
Hayır canım evi süpürüyor eşyaları falan sürüklüyor. Zaten başta ağlamıyordu sonra ağlamaya başladı bebek hatta acaba duymuyor mu süpürgeden dedim ama imkansız.
Bir yarasa bende de var. Benim kızım gündüz de uyumuyor. Full enerji ile gece yarılarına kadar oturuyor. Tabii biz bitik durumdayız eşimle. Uyusun diye gözünün içine bakıyoruz.Günaydın hanımlarr
Delirmeye az kaldı.
Yine sabahladık. Nasıl uyandım gün nasıl başladı valla haberim yok.
Ben bu çocuğu uyutamıyorum ya. Çipil çipil bana bakıyor. Kendini geriyor arkaya doğru. Oyun oynamak istiyor. Gecenin bi vakti.
Deli gibi uykusu var uyumamak için ağlıyor direniyor.bebeklerin bu iç dünyasında neler oluyor ya anlamak imkansız.
Bence tam da bu yüzden o bezginlik adapte olamadim yenidenOysaki tatilden yeni geldin ne bu bezginlik
Ne zaman gelecek belli miElektirik yok eşim evde ve boğazım ağriyor. Gercekten iğrenc bi hayat
günaydınlarGünaydınEki Görüntüle 2962909
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@Kelebekmf
Ben de bugün neden ödev etiketi gelmedi diyorum2 aralık ödevi
Ayrıntılı toz almak
Banyo temizlemek
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@Kelebekmf
17.00 yineNe zaman gelecek belli mi
Bizimde öyle bulaşıkları makineye atıp yediğimiz yeri Vileda yaptım17.00 yine
Kış günü o kadar sacma ki yaptiklari. Ariza yok bakimmis burdaki de. Cocugu cikarmadim üzerini örtüyorum sürekli dünden soğudu zaten ev.Bizimde öyle bulaşıkları makineye atıp yediğimiz yeri Vileda yaptım
Sarjimda 40 bakalm yeticek mi şarj
Aynen oyle şimdilik güneş vuruyor eve ama 3/4 gibi ev buz gibi oluyorKış günü o kadar sacma ki yaptiklari. Ariza yok bakimmis burdaki de. Cocugu cikarmadim üzerini örtüyorum sürekli dünden soğudu zaten ev.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?