Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yarın sağlık ocağına gitcem tekrar ona göre karar vericem
Sağlık ocağı test yapmıyor ki. Korona olmasanda lütfen gripken bir ortama girme sonra başkalarına da bulaşıyor maalesef bu sene griplerde ağır geçiyor :/

Haklısın negocum da evdeyiz ya hep ihtimal veremiyom bakalm yarın ısrar ederse mecbur. Vericemm antibiyotik vermezse
Aile hekimleri de çaresiz kalıyor böyle vaka çok geldiği için yanlış yönlendiriyorlar insanları.

Ben özellikle sordum test yaptırayım mı diye kendi dr umuz değil başka bi dr du. İstersen testi yaptır sen bilirsin dedi antibiyotik yazdı. Önce git demesi gerekiyordu.

O kadar allak bullak.bisi ki
K.peder camiye gidip geliyor
Eşim ise
Ama ikisi de iyi şu anda
Benm gribim bitti ama gözlerde kaldı her sene olduğu gibi antibiyotik olmadan gecmicek biliyorum ama işte şu korona belasına koronafan önce de hep auniydim aslinda kafa bulandiruyor

Ayy geçer mi cidden uyuyamıyor en çokta ona üzülüyorum.Kendimi geçtim ama oğlum ihmal etmeye başladım sanki. Allah yardımcımız olsun annelik zor zanaat. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Geçmez mi geçiyor dün gibi uykusuz günlerim, okullu bile oldu. Canları sağolsun
Aminn layıkıyla yapacak hasret çekenlere nasip etsin.

Kız nasıl oldu efser?
Dünkü tedavıden sonra öksürük daha yumuşadı ateş bugün yok sadece iştahsız bu saat oldu ağzına lokma koyamadı
Öğretmenle konuştum bu hafta yollama dedi tebtir amaçlı yolmayacağım gözlemliyorum bakalım girip gibi atlatırız inşallah

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Allah sifa versin canim ya. Yemedikce de iyilesemiyorlar ki

Sitede aktifsin ama sayfaya yazmıyorsun, bende diyorum yazmayanlar nerede aaa bakıyorum sitede aktifler ama sayfada sadece ödev etiketine bakıyorlar. Öyle işte
Yazıyorum ama ben daha dün bile yazdım.
Her gün ödevimi aldım bildirimi yapıyorum.

Ödevler alındı nokta atışı dedikleri bu olsa gerek

Bu ödev çok iyi oldu geç gördüm ama olsun. Bugün gerekirse yatmadan önce bile olsa o dolabı temizlemek gerek

Nego
.yine de sen bilin kaptan ben uzaktan da takip ederim sayfayı etiket yapmazsan.
Her zaman yazamasam da ödevleri takip etmek için geliyorum hoşuma gidiyor ödevlerin.

Son düzenleme:
Elektirik yok eşim evde ve boğazım ağriyor. Gercekten iğrenc bi hayat
Geçmiş olsun canım 5 te gelecekmiş sende o saate kadar yatıp dinlensen ya
Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…