- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Ayy geçer mi ciddenBu günlerde geçer sıkma canını sabır
Sağlık ocağı test yapmıyor ki. Korona olmasanda lütfen gripken bir ortama girme sonra başkalarına da bulaşıyor maalesef bu sene griplerde ağır geçiyor :/Yarın sağlık ocağına gitcem tekrar ona göre karar vericem
Aile hekimleri de çaresiz kalıyor böyle vaka çok geldiği için yanlış yönlendiriyorlar insanları.Haklısın negocum da evdeyiz ya hep ihtimal veremiyom bakalm yarın ısrar ederse mecbur. Vericemm antibiyotik vermezse
Geçmez mi geçiyor dün gibi uykusuz günlerim, okullu bile oldu. Canları sağolsunAyy geçer mi ciddenuyuyamıyor en çokta ona üzülüyorum.Kendimi geçtim ama oğlum ihmal etmeye başladım sanki. Allah yardımcımız olsun annelik zor zanaat. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Geçmez mi geçiyor dün gibi uykusuz günlerim, okullu bile oldu. Canları sağolsun
Aminn layıkıyla yapacak hasret çekenlere nasip etsin.
Kız nasıl oldu efser?Günlük işler bitti yemeğide koydum üzerine
Şimdi kahve molası
Dünkü tedavıden sonra öksürük daha yumuşadı ateş bugün yok sadece iştahsız bu saat oldu ağzına lokma koyamadıKız nasıl oldu efser?
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinDünkü tedavıden sonra öksürük daha yumuşadı ateş bugün yok sadece iştahsız bu saat oldu ağzına lokma koyamadı
Öğretmenle konuştum bu hafta yollama dedi tebtir amaçlı yolmayacağım gözlemliyorum bakalım girip gibi atlatırız inşallah
Allah sifa versin canim ya. Yemedikce de iyilesemiyorlar kiDünkü tedavıden sonra öksürük daha yumuşadı ateş bugün yok sadece iştahsız bu saat oldu ağzına lokma koyamadı
Öğretmenle konuştum bu hafta yollama dedi tebtir amaçlı yolmayacağım gözlemliyorum bakalım girip gibi atlatırız inşallah
Çorba yapmıştım içmedi bugün bezelye yemeğini seviyor diye onu yaptım bakalım yerse tabiAllah sifa versin canim ya. Yemedikce de iyilesemiyorlar ki
Yazıyorum ama ben daha dün bile yazdım.Sitede aktifsin ama sayfaya yazmıyorsun, bende diyorum yazmayanlar nerede aaa bakıyorum sitede aktifler ama sayfada sadece ödev etiketine bakıyorlar. Öyle işte
Ödevler alındı nokta atışı dedikleri bu olsa gerek⚘
Bu ödev çok iyi oldu geç gördüm ama olsun. Bugün gerekirse yatmadan önce bile olsa o dolabı temizlemek gerek
Geçmiş olsun canımElektirik yok eşim evde ve boğazım ağriyor. Gercekten iğrenc bi hayat
Geçmiş olsunAyy kızlar yaparım dedim ama bugün hiçbir iş yapamayacağım gibi duruyor. Felaket ötesi bir baş ağrım var niyetliyim ilaç da alamıyorum. Geceden de uykusuzum. Yemek bile yapamıycam sanırım. Minnoş hanım da pek huysuz sağolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?