Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun baş ağrısı zor

Melatonin ben de işe yaramadı, 10 mg sonrası önerilmiyor zaten
Direkt uyku ilacı alıyordum psikolojik tedavilerde kullanılan biraz ağır bi ilaç.

Ablamda alıyordu ondan biliyorum. Şu an almıyor.
Psikolojik sorun neyse o yapıyor levaiz.
Bu ara bi sıkıntıya girdin geçmedi mi

Ablamda alıyordu ondan biliyorum. Şu an almıyor.
Psikolojik sorun neyse o yapıyor levaiz.
Bu ara bi sıkıntıya girdin geçmedi mi
Ciddi bir tedavi gördüm 2 yıl önce o zamandan kaldı bu uyku sorunu ama halime binlerce şükür uykusuzluk nedir ki:)
Şu an bi sıkıntım yok canım öyle genel basit şeyler hariç ama uyku derdi daimi kaldı işte.

Tubismavis ben hala diyorum covid testine git benin sinüzit gibi başlamıştı

Bilmiyorum kuzum yarında. Nişan var
Suda erittigim ilaç 29 aralığa kadar içiniz yazıyor

Kız kendi korona oldu nişanı ertleedi şimdi bu bitsinde bende yaptırırım olmadı yarın gidicem antibiyotikle gecicek ancak koronaya ihtimal vermiyorum nedense kafam allak bullak her nezle oluşumda tekrarlanan şey bu

Bu halde nişana gitmeyeceksin değil mi:/

Nezle grip olduğumda illa gözlerim morarir şişer ama şu an da tek göz kapağı morarik geçen senede gittiğimde antibiyotik vermemişti ikinci bu haldeyken gidişimde vermişti
Aynıs şeyi koronidan önce de yaşıyordum
Evde başka hasta k.peder iyilesti

Şu an çok yaygın nerden geleceği belli olmuyo test verirsen için rahat eder. Böyle kalabalığa da çıkmamak lazım.

Eşim üşüttüm ben biliyorum dedi öyle okula gitti meğer covidmiş anlayana kadar olan oluyo bulaşan bulaşıyo

Bebiş izin vermiyor yaa keşke yapabilsem,mutfağı toparladım.Masayı sildim yağ çözle.Onun çamaşırları katladım bu kadar. Gaz sancısı galiba Kucağımda yatıyor şu an ne olacak böyle hep koştur koştur iş yapacağım.

Bu günlerde geçer sıkma canını sabır

Haklısın negocum da evdeyiz ya hep ihtimal veremiyom bakalm yarın ısrar ederse mecbur. Vericemm antibiyotik vermezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…