golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Oluyor 1.5 yaşa kadardı sanırım ben ara ara hesaplıyordum7 aylık şuan oluyor mu bu ayda bilmiyorum ki.
Ben deSüpürge sesinden korkuyorsa çok yazık olur günde 3-4 kere açıyor♀
Neyse bugün @JES şekelermesi yaparım ben de
Benim de uyku problemim var ilaç almadan uyuyamıyorum ve ilaca bağımlı olmamak için bi süredir almıyorumSonuç sabah 4-5 te uyumak oluyor.
Melatonin ben de işe yaramadı, 10 mg sonrası önerilmiyor zatenMelatonin mi alıyosun?
Ne bakım mış17.00 yine
Geçmiş olsunGunaydin
Akşam 17 ye kadar elektirik yok sinüsler azdı gözlerim morardı sağlık ocağına gitcektim o da kaldı
Dün temizlemistim zaten bugün mecbur dinlenirim
Geçmiş olsun, bu soğukta olacak iş değil yaElektirik yok eşim evde ve boğazım ağriyor. Gercekten iğrenc bi hayat
Geçmiş olsun baş ağrısı zorAyy kızlar yaparım dedim ama bugün hiçbir iş yapamayacağım gibi duruyor. Felaket ötesi bir baş ağrım var niyetliyim ilaç da alamıyorum. Geceden de uykusuzum. Yemek bile yapamıycam sanırım. Minnoş hanım da pek huysuz sağolsun.
Melatonin ben de işe yaramadı, 10 mg sonrası önerilmiyor zaten
Direkt uyku ilacı alıyordum psikolojik tedavilerde kullanılan biraz ağır bi ilaç.
Sitede aktifsin ama sayfaya yazmıyorsun, bende diyorum yazmayanlar nerede aaa bakıyorum sitede aktifler ama sayfada sadece ödev etiketine bakıyorlar. Öyle işteBen de bugün neden ödev etiketi gelmedi diyorum
Ciddi bir tedavi gördüm 2 yıl önce o zamandan kaldı bu uyku sorunu ama halime binlerce şükür uykusuzluk nedir ki:)Ablamda alıyordu ondan biliyorum. Şu an almıyor.
Psikolojik sorun neyse o yapıyor levaiz.
Bu ara bi sıkıntıya girdin geçmedi mi
Tubismavis ben hala diyorum covid testine git benin sinüzit gibi başlamıştı
Bu halde nişana gitmeyeceksin değil mi:/Bilmiyorum kuzum yarında. Nişan var
Suda erittigim ilaç 29 aralığa kadar içiniz yazıyor
Kız kendi korona oldu nişanı ertleedi şimdi bu bitsinde bende yaptırırım olmadı yarın gidicem antibiyotikle gecicek ancak koronaya ihtimal vermiyorum nedense kafam allak bullak her nezle oluşumda tekrarlanan şey bu
Şu an çok yaygın nerden geleceği belli olmuyo test verirsen için rahat eder. Böyle kalabalığa da çıkmamak lazım.Bilmiyorum kuzum yarında. Nişan var
Suda erittigim ilaç 29 aralığa kadar içiniz yazıyor
Kız kendi korona oldu nişanı ertleedi şimdi bu bitsinde bende yaptırırım olmadı yarın gidicem antibiyotikle gecicek ancak koronaya ihtimal vermiyorum nedense kafam allak bullak her nezle oluşumda tekrarlanan şey bu
Bebiş izin vermiyor yaa keşke yapabilsem,mutfağı toparladım.Masayı sildim yağ çözle.Onun çamaşırları katladım bu kadar.2 aralık ödevi
Ayrıntılı toz almak
Banyo temizlemek
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
mimesis
@kahvesizasla91
Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
Kelebekmf
Bu günlerde geçer sıkma canını sabırBebiş izin vermiyor yaa keşke yapabilsem,mutfağı toparladım.Masayı sildim yağ çözle.Onun çamaşırları katladım bu kadar.Gaz sancısı galiba Kucağımda yatıyor şu an ne olacak böyle hep koştur koştur iş yapacağım.
Yarın sağlık ocağına gitcem tekrar ona göre karar vericemBu halde nişana gitmeyeceksin değil mi:/
Haklısın negocum da evdeyiz ya hep ihtimal veremiyom bakalm yarın ısrar ederse mecbur. Vericemm antibiyotik vermezseŞu an çok yaygın nerden geleceği belli olmuyo test verirsen için rahat eder. Böyle kalabalığa da çıkmamak lazım.
Eşim üşüttüm ben biliyorum dedi öyle okula gitti meğer covidmiş anlayana kadar olan oluyo bulaşan bulaşıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?