- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Gözümde canlandı kulaklığın üstünde örtüBana bi bak hele havalı olacak hal mı galmış havalı derken havadar anlamında
Neyce konuşuyonuz gı siz onlar da neAktif Lora preo kulaklıklarından memnun kaldım ben kafa üstü bulututlar çok iyi çıktı hemde öyle çok fazla fiyatlı değildi
Aman boşver aykırı olacaklar illaNeyce konuşuyonuz gı siz onlar da ne
Ben topladım
Merak ettim kızı da sıkıştırmışım yemek yediriyom bakamadımAman boşver aykırı olacaklar illa
Ahahha nego yaBeni geçmeyi unutun en hızlı çakmak çeken benim
Beni geçmeyi unutun en hızlı çakmak çeken benim
Aktif Lora preo kulaklıklarından memnun kaldım ben kafa üstü bulututlar çok iyi çıktı hemde öyle çok fazla fiyatlı değildi
Ula ben örtü sandımİç başörtünün üstüne takıcan ki terleme yapmasın hem tarz oluyosun ben bide onun üstüne tülbent takıyorum havalı oluyor
İyi yaptın iki gözüm vallahi çok güldüm öyle iyi geldi ki anlatamamSenden başka bilen olmadı negom :)
Amin jesim hep beraber gülelim inşallahatıp atmamakta bi kararsız kalmıştım ama belki biraz kafan dağılır dedim attım :)
Bende istiyorum bendeeeeeeee senin işler bittiğine göre bi aksam kahvesi içeriz değil mi negom
Kızlar benim bu çamaşır makinamı allahın cezasını hatırlıyorsunuz değil mi ?
Hep lekeli çıkarıyordu böyle. Sonra servis çağırıp güya temizlettik şu bu 500 tl para saçtık ortaya.
Son 1 aydır yine böyle çıkarıyor yemin ederim ağlayacağım sinirden offf ya
Meyve suyu içtim olur mueee senin işler bittiğine göre bi aksam kahvesi içeriz değil mi negom
Bende istiyorum bendeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?