- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Ben de şimdi oğlanı uyuttum. Ders çalışırken kahve mi içsem kimyon çayı mı onu düşünüyorum
5 gibi içtim kahvesen olur dediysen olur
Ben demiştim kız. Çamaşır makinesi ilk 3 4 dk su alıyor ya o bitsin deterjan gözünden su dökcen. Kapakta su birikine kadar.@Aktif Lora veya M Musluk Suyu bacılar ikinizden biri bir yöntem söylemişti maşraoa ile su mu ne döküyorduk o nasıl ne zaman olacak bi deyin de omu da deneyim size zahmet
Türk kahvesinden soğudum bu ara ben gano içiyorum genelde onu da içersem şimdi uykum kaçarkahve iç kahve
Tamam yavrum ben onu deneyeyim inşallah olur YaBen demiştim kız. Çamaşır makinesi ilk 3 4 dk su alıyor ya o bitsin deterjan gözünden su dökcen. Kapakta su birikine kadar.
Sana tek tavsiyem imkan varsa değiş kuzum@Aktif Lora veya M Musluk Suyu bacılar ikinizden biri bir yöntem söylemişti maşraoa ile su mu ne döküyorduk o nasıl ne zaman olacak bi deyin de omu da deneyim size zahmet
Türk kahvesinden soğudum bu ara ben gano içiyorum genelde onu da içersem şimdi uykum kaçar
Çay yaptımnescafe iç sütlü
Geçmiş olsun canım sıcak sıcak iç şifa olur inşallahNane limon yapıyorum üşüttüm heralde midem bulanıyor
Geçmiş oldun canım sıcak sıcak iç şifa olur inşallah
Olur inşallah öyle demeOlmazsa gendi bilir
Oyyy onun kokusu hiç çıkmıyor yapmayın etmeyinKimdi o mutfağı toplayan gözünü kapasın
Ölek mi he ölek miOyyy onun kokusu hiç çıkmıyor yapmayın etmeyin
Boşver allasenÖlek mi he ölek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?