- 26 Mart 2018
- 28.488
- 128.101
- 598
Süt içeceğim, biraz da leblebi yeter canımBen olsam bi altlık bi baz hazırlardım midemde. Öyle boşboş olmaz
Bunlarin iştah azaliyor diye yemiyorlardir bizim ele bi sorunumuz olmadigi icinBen olsam bi altlık bi baz hazırlardım midemde. Öyle boşboş olmaz
Kilo almamam lazımBunlarin iştah azaliyor diye yemiyorlardir bizim ele bi sorunumuz olmadigi icin
Bende gitmem özellikle kv yeBen olsam bi altlık bi baz hazırlardım midemde. Öyle boşboş olmaz
Ben şokKilo almamam lazımgünlük yürüyorum da. 2021 de 4milyon adım atmışım
Cimri gavur gel de demeBende gitmem özellikle kv yeminik tabakta yemek koyuyor önümüze. Foto da ekliyorum aynı boyut bir yemek kaşığı alıyor tabak Ula o bana yeter mi diyemedim
Bi bana cimriCimri gavur gel de deme
Günaydın hanımlar.
Eşim bey iş kıyafeti bulamamıştaNeden bu saatte ayaktasın
Bu sevinci anca yeni bebesi olan ana gösterirdiKimse uyumamış
Eşim bey iş kıyafeti bulamamıştahayırlı bir eş olarak ona kıyafet verdim işe uğurlucam inşallah maşallah
Yalnız değilim diye sevindimBu sevinci anca yeni bebesi olan ana gösterirdi
Ne hoş aktiviteler bunlar. Bu ışıltılı hayatı biz seçmedikBende bi tşört ütüledim
Yalnız değilim diye sevindimdiğer sayfada mehfam’ı gördüm dedim tamam onun bebe de kalkmış bi baktım bonus, sen herkes ayakta
Bebeden sonra ben de biriktirmeden ütülemeye başladım yoksa ütüyü sevmediğimden biriktirirdimBende bi tşört ütüledim
Bebeden sonra ben de biriktirmeden ütülemeye başladım yoksa ütüyü sevmediğimden biriktirirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?