- 13 Ağustos 2020
- 15.687
- 89.094
- 598
- 32
Ula ben örtü sandımyeni model örtü çıktı heralde dedim. Meğer kulaklıkmış ilaçlar hiç iyi gelmedi bana kafam duman
Iyi tarafi da dudaklarda şişiyo yaa ufffTuzunu çok kaçırmışım ki sabaha gözümü şişten açamim diye heralde
Şöyle canım, bildiğin karnın zil çalıyor, ama dayanıyorsun akşam güzel yiyeceksin diye. Mide alışıyor sonra.Bi öğünde çok yiyecen diye öncekiler de aç durmayı mı başarıyon teyocan nasıl oluyo bu
Hamişler falan olur demeyeyimMerak ettim ne yedin
Böyle bir gün şiştim Lora o ara eşimin yengesi var azıcık densiz. Pat görüntülü aradı açtığım gibi günaydın dedi bana
Iyi tarafi da dudaklarda şişiyo yaa ufff
Yok yeni kalkmadim desen yav he he derlerBöyle bir gün şiştim Lora o ara eşimin yengesi var azıcık densiz. Pat görüntülü aradı açtığım gibi günaydın dedi banasaat ikindi vaktiydi pek gücüme gitmişti
Aynen öyle bir de arsız olunca karşımda kiYok yeni kalkmadim desen yav he he derler
Bende topladım evi kızı uyuttum.M Musluk Suyu pazıl halısı toplandı pazılarda kutusuna konuldu
Bende topladım evi kızı uyuttum.
Seni de dürttüm kalk hadi yap sabaha az işin olurO eski haaalinden eser yok şimdi
Arkadaşlarını kötü etkileme çoocuğumO eski haaalinden eser yok şimdi
Bizim topiğde Hepsi doğurduHamişler falan olur demeyeyim
Kız bifteği nerden bildinBizim topiğde Hepsi doğurdu
24 ayar Altın yaprağında biftek yedin
He yaa Teyo şokta
Bunu ben de yapıyorum bazen. Mesela bugün tek öğün yapayım ama gözlememi yiyeyim dedim canım çok istiyordu. Öğlen 2ye kadar hiçbir şey yemedim 2de yedim gözlememi oh rahatladım bu saate kadar ağzıma bir şey sürmedimŞöyle canım, bildiğin karnın zil çalıyor, ama dayanıyorsun akşam güzel yiyeceksin diye. Mide alışıyor sonra.
Tam olarak böyle canım. Yarın akşam anneme yemeğe gideceğim diye gün boyu açlığa talimBunu ben de yapıyorum bazen. Mesela bugün tek öğün yapayım ama gözlememi yiyeyim dedim canım çok istiyordu. Öğlen 2ye kadar hiçbir şey yemedim 2de yedim gözlememi oh rahatladım bu saate kadar ağzıma bir şey sürmedim
Ne sandınHe yaa Teyo şokta
Aynen ben de canım. Böyle devam edelimTam olarak böyle canım. Yarın akşam anneme yemeğe gideceğim diye gün boyu açlığa talim
Tam olarak böyle canım. Yarın akşam anneme yemeğe gideceğim diye gün boyu açlığa talim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?