- 13 Ağustos 2020
- 15.688
- 89.096
- 598
- 32
Her bir zerremle evetRecep in dı hauusss varmısın
Her bir zerremle evet
Salona koyayım oranın peteği kapalı oranın saksının altları delik sulayınca alttan aktı doğru saksı değil mi ?Sakın sakın hiç bi çiçek her gün sulanmaz çok sudan çürür zaten bırak kurusun toprağı o soğuk seven bi çiçek dışarı koyabilirsin kapalı balkona sıfırın altına dayanıyor mu bilmiyorum tabi oralar fena soğuk
Saksının altı delik aslında canım cumartesi geldi bugün bi baktım yapraklar sararmış suladım hemen inşallah solmaz ya üzülürümSuyu çok gelmiş. Hafta da bir sula, yeri sıcak olursa yaprakları aşağı doğru sarkıyor ordan anlarsın.
Salona koyayım oranın peteği kapalı oranın saksının altları delik sulayınca alttan aktı doğru saksı değil mi ?
Saksının altı delik aslında canım cumartesi geldi bugün bi baktım yapraklar sararmış suladım hemen inşallah solmaz ya üzülürüm
Salona koyayım oranın peteği kapalı oranın saksının altları delik sulayınca alttan aktı doğru saksı değil mi ?
Saksının altı delik aslında canım cumartesi geldi bugün bi baktım yapraklar sararmış suladım hemen inşallah solmaz ya üzülürüm
Haftada bir sulamam yeterli o zaman değil mi ?Alttan aksın zaten tabağı yok tabi sen kase falan koy altına akan su da durmasın içinde dök
Çekinme süleGeçmiş olsun efser
Dicem ama biraz çekiniyorum
Bide onlari dökmemeyim ortayaÜtü yapalım
Azar azar dök 10 parcayla başlaBide onlari dökmemeyim ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?