O yüzden buralardan koptum midem kaldırmadıGerçek samimiyette olan kimse birbirine mıçmıç olmuyor öğrendik artık
Yoksa bizlerde miGerçek samimiyette olan kimse birbirine mıçmıç olmuyor öğrendik artık
O yüzden buralardan koptum midem kaldırmadıağzın laf yapıyor diye pas atıp dımtızlak ortada bırakanlar çok gördüm
Bak biz senin zengoluğuna laf ediyomuyuz hiç kabullendik böyleO yüzden buralardan koptum midem kaldırmadıağzın laf yapıyor diye pas atıp dımtızlak ortada bırakanlar çok gördüm
Gerçek hayatta da bir ton var onlardan. Gerçek hayatın yansıması buradaO yüzden buralardan koptum midem kaldırmadıağzın laf yapıyor diye pas atıp dımtızlak ortada bırakanlar çok gördüm
Ben taşınırken fark ettim yorğunluktan gözüme bir şey var zannetim ovuşturup duyordum sonra birini kapatıp bakınca hiç bir şey göremedim dr katarak dedi biraz kıvama gelsin alalım dediNeden olmuş peki
İçinize alın beniBak biz senin zengoluğuna laf ediyomuyuz hiç kabullendik böyle
Bizim herkese kapımız açık zengoya da fasfakire de yeter ki karakter olsunİçineze alın beni
Aynı geminin yolcularıyızBizim herkese kapımız açık zengoya da fasfakire de yeter ki karakter olsun
Alıncak mı yaniBen taşınırken fark ettim yorğunluktan gözüme bir şey var zannetim ovuşturup duyordum sonra birini kapatıp bakınca hiç bir şey göremedim dr katarak dedi biraz kıvama gelsin alalım dedi
Sanırım ırsı bir durum ünsilin direncimi söyledim o yapmaz dedi
Bazen fark etmişsinizdir tek gözüm gördügü için yazarken klavyenin harf sıramalasında sol tarafındaki harfe basıyorum r basacağıma e ye denk geliyor
Göremiyorum artık ve ikisinde de var biri kalınlaştı diğeri üç ay içinde kalınlaşınca alınacakAlıncak mı yani
Böreğim öyle güzel olmuşki hemen yok olmasından endişe ediyorum
Olum nasıl yaptın lanşimdi bu zengo zümre sana geçmiş olsuna gelicek allllaaaah
Doğum günü kutlu olsun nice mutlu senelere sevdikleriyle birlikte olsun inş.Amin canım çok teşekkür ederim
benim büyük kızın doğum günüydü nur
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim
Bi tabak da bize yolla canım. Evde çoluk çocuk aç yemek yok acı bizeeeeBöreğim öyle güzel olmuşki hemen yok olmasından endişe ediyorum
Çift yufka sıkı sardın mı bişey olmazBu konuda ben çok beceriksizim
Başta çok güzel oluyor sonra puf diye sönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?