Ben hastayım kaç gündür hasta bakıyorum ev revire döndü ondan yoksa şimdiye kalır mıydı fiyuuuuBenim bütün işim bittibirazdan kahvemi içerim
Dün de benimki geldi tribini attı gittiKv ye kim haber verdi bize geldi
Ütüme kim kumbas kuruyor
Çok geçmiş olsun yardıma gelem o zamanBen hastayım kaç gündür hasta bakıyorum ev revire döndü ondan yoksa şimdiye kalır mıydı fiyuuuu
Sana eşlik etmek çok isterdimGidiyorum sonra çok üzülürsünüz karışmam
Gözümü eşim söylemiş onu sormak için geldiDün de benimki geldi tribini attı gitti
Tabii ki ben. Süpürge karşimda 1 saattir. Ben konusuyorum o dinliyor. Utanmaz iki tekerin tutuyo kendin süpürsen olmaz mi millettin ki kivira kivira iş göruyo bide sana bak dedim alinmadi beni bekliyorHala evini süpürenemiş olan muhterem kardeşlerim bana eşlik etmek ister misiniz
havlu yıkayayım olur mu8 aralık ödevi @UcanSupurge den
Halı, koltuk örtüsü , yatak örtüsü , sofra bezi vb şeyleri yıkamak.
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Kelebekmf
@Tubiskooo
Süpürmeye diye kalkıp başka işler yaptım bendeTabii ki ben. Süpürge karşimda 1 saattir. Ben konusuyorum o dinliyor. Utanmaz iki tekerin tutuyo kendin süpürsen olmaz mi millettin ki kivira kivira iş göruyo bide sana bak dedim alinmadi beni bekliyor
Senin süpürgen kendi süpürüyor zaten üstüne mi binicen napıcan eşlik edipSana eşlik etmek çok isterdim
Ama ütüm var
Olurhavlu yıkayayım olur mu
SağolasınÇok geçmiş olsun yardıma gelem o zaman
Başım ağrıyor ya çorbamı içeyim de İnşallah başarıcam
Halıları bazen ben süpürüyorum diğer süpürgem küsmesin hatrı kalmasın diyeSenin süpürgen kendi süpürüyor zaten üstüne mi binicen napıcan eşlik edip
Geçmiş olsunBaşım ağrıyor ya çorbamı içeyim de İnşallah başarıcam
Bence küsmez bu kadar ince düşünmeHalıları bazen ben süpürüyorum diğer süpürgem küsmesin hatrı kalmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?