Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bonusum gecen sene camlarin kenarindan girmisti de yönetim usta gönderdi camlari sıktılar simdi hic girmiyo bir de silikon cekmislerdi yanlis hatirlamiyosam..
Gecen sene yine duvardan gelmeye devam ediyodu ama azdi. Camasir suyu sıkıp durudum gari negonun verdigi yetkiye dayanarak
Simdi duvar artti bir de üstüne parke cikti basima ben de ilk defa görüyorum parke olayini valla.. bugün ustüne basinca daha az su sesi geliyo da neye yarar kendi kendine kuruyup küf yapacak muhtemelen

Bugün yaptiklarım;
Evi toparladim havalandirdim
Yatağı topladim
Nevresimleri yikadim
Camasir yikadim astim
Bulasik makinesini yerlestirdim
Pammik poğaca ve yalanci su böreği yapip buzluga attim
Yemek yaptim
Ders calistim
Yatak odasinin şöyle bi üstten tozunu aldim
Evi süpürttüm
Balkondaki erzak dolabini bosalttim sildim yeniden yerlestirdim
Demin mutfagi topladim savas alanı gibiydi

Sporumu yapabilsem bir de harika olurdu.
Aksam yemegini de yiyince mutfagi toplar cayi koyarim. Sonra derse devamke. Nedense cok yoruldum bugün.

Ne ara geldi de ban yedi mübarek
Kızlar karnabahar dondurucu da saklanır mı nasıl saklanır biliyor musunuz:)
Kuzum geçen sene denemelik karnabahar kısırı yapmıştım rondodan geçirmiştim fazla geldi kalanı dondurucuya attım (rondodan geçirilmiş - çiğ ) daha sonra çıkarıp yapmıştım tadında tuhaflık yoktu başka türlü nasıl saklanır bilmiyorum

Küçük parçalayıp atayım dedim ben de inşallah ziyan olmaz:)
Hiç denemedim onu
Evden gideceğim ya canım çöpe gitmesin yazık diye değerlendirme yolları arıyorum:)

mutfak doplandı.
kemik kaynatıldı suyu için.
yemek yapıldı.
çamaşır katlandı.
ütü yapıldı.
portmanto düzenlendi.
salon halısı silindi.
spor yapıldı.
kitap okundu.

Kocam gelince de tuvalet banyoyu yıkıycam.
Ve kapanış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…