Bonusum gecen sene camlarin kenarindan girmisti de yönetim usta gönderdi camlari sıktılar simdi hic girmiyo bir de silikon cekmislerdi yanlis hatirlamiyosam..Civcikim yazamadım sana geçen haftaki fırtınada bizim camlardan az az su girdi en sert esen cepheden. 4 senelik bina burası.
Bazı dairelerde çok girmiş duvar ıslanmış dış kaplama malzemesinin farklı parçalarının olduğu yerlerden falan girebiliyor aşırı yağışta.
Ama parke çok farklı bunu ilk kez duydum
Aynı benBakınız ödevlerden sıfır alan ben
Kuzenim var benden büyük baya okulda sıfır vermişler halka aldım diye sevinmiş garibim
Olar8 aralık ödevindekileirn hepsi yeni yapıldı. ben en iyisi eşimin ve benim bornoz takımlarımını ve çocukların havlularını aradan çıkarayım olarr mııı
Hakaretten muhtemelen
Ne ara geldi de ban yedi mübarek
Kuzum geçen sene denemelik karnabahar kısırı yapmıştım rondodan geçirmiştim fazla geldi kalanı dondurucuya attım (rondodan geçirilmiş - çiğ ) daha sonra çıkarıp yapmıştım tadında tuhaflık yoktu başka türlü nasıl saklanır bilmiyorumKızlar karnabahar dondurucu da saklanır mı nasıl saklanır biliyor musunuz:)
Hiç denemedim onuKızlar karnabahar dondurucu da saklanır mı nasıl saklanır biliyor musunuz:)
Küçük parçalayıp atayım dedim ben de inşallah ziyan olmaz:)Ne ara geldi de ban yedi mübarek
Kuzum geçen sene denemelik karnabahar kısırı yapmıştım rondodan geçirmiştim fazla geldi kalanı dondurucuya attım (rondodan geçirilmiş - çiğ ) daha sonra çıkarıp yapmıştım tadında tuhaflık yoktu başka türlü nasıl saklanır bilmiyorum
Evden gideceğim ya canım çöpe gitmesin yazık diye değerlendirme yolları arıyorum:)Hiç denemedim onu
Çiğ atabilirsin cnm. Ama birazcık limonlu su yap bozarmasın.Küçük parçalayıp atayım dedim ben de inşallah ziyan olmaz:)
Evden gideceğim ya canım çöpe gitmesin yazık diye değerlendirme yolları arıyorum:)
ben denemiştim çok kötü kokmustuKızlar karnabahar dondurucu da saklanır mı nasıl saklanır biliyor musunuz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?