- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Ooo ben bile süpürge tuttum oturma odası ve mutfağa anca bu kadar yapabiliyorum en çok da ikisi dökülüyor zatenHala evini süpürenemiş olan muhterem kardeşlerim bana eşlik etmek ister misiniz
Benimkilerin yapmama gibi lüksü yok bende o göz var mı hiç ağlasın dursunlarAynı benBakınız ödevlerden sıfır alan ben
SağolasınGeçmiş olsun
Dik süpürgeyi açsam beş dakkalık işte o da içime sinmiyorOoo ben bile süpürge tuttum oturma odası ve mutfağa anca bu kadar yapabiliyorum en çok da ikisi dökülüyor zaten
Robotumuz olacaktı ah Nego ah bi koltukları süpürecektikDik süpürgeyi açsam beş dakkalık işte o da içime sinmiyor
Yatak örtüsünü aldım8 aralık ödevi U UcanSupurge den
Halı, koltuk örtüsü , yatak örtüsü , sofra bezi vb şeyleri yıkamak.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
i p e k
Kelebekmf
@Tubiskooo
Sahura kaçta kalkıyorsun?Kalkıyorum. Yemeden tutamamyok ben denizlideyim
Robot süpürgelikleri dibi köşeyi iyi yapmıyor kiHalıları bazen ben süpürüyorum diğer süpürgem küsmesin hatrı kalmasın diye
kendi mi gitti ban mı yedi acabaOverlokçu ayağınıza geldi
Kanepe yatakların altı yüselsekse robot oralara girip yapıyor. Benim oğlanın yatağının altı harıç tüm yatak kanepe kolduk tv sehbasının altı kızların dolaplarının etejelerinin altı keza benimde giyinme bölümü hariç yatağım etejerlerin altını heryeri dolanıyor yapıyor.Robot süpürgelikleri dibi köşeyi iyi yapmıyor ki
benimki yapıyor canım. Hiç girmediği yer yok maşallah. Sildiğimde hiç toz olmuyor bezRobot süpürgelikleri dibi köşeyi iyi yapmıyor ki
Bende arkasından mutfak antire yerleri elimle alıyorum kovamdaki suyum bile kirlenmiyor.benimki yapıyor canım. Hiç girmediği yer yok maşallah. Sildiğimde hiç toz olmuyor bez
benim de öyle canım. Hiç ummuyordum o kadar temiz olacağınıBende arkasından mutfak antire yerleri elimle alıyorum kovamdaki suyum bile kirlenmiyor.
Bndede var ama bn onu gır gır gibi kullanıyom.Kanepe yatakların altı yüselsekse robot oralara girip yapıyor. Benim oğlanın yatağının altı harıç tüm yatak kanepe kolduk tv sehbasının altı kızların dolaplarının etejelerinin altı keza benimde giyinme bölümü hariç yatağım etejerlerin altını heryeri dolanıyor yapıyor.
Haftada 2 kez halıları ıslatmasın bir kirli mopunu halıya tekrar sürmesin diye ben halıları süpürüp kaldırıyorum hatta yerlerinde süpürgeyle tozunu alıyorum robota sildiriyorum.
Ev büyük olduğu için Haftanın belirli günleride yardımcım gelip dip köşe yapıyor zaten.
Ben diyordum gırgır gibi bir şey herhaldebenim de öyle canım. Hiç ummuyordum o kadar temiz olacağını
Her gün süpürtüyorumBndede var ama bn onu gır gır gibi kullanıyom.Çocuk yerlerde sürünüyor diye salonu flan günlük çektiriyom ama o koca süpürgem yoldaşım onun gibi değil sankim. Büyükle de bn yapıyom haftada 2 flan.
Misafir gelceği zaman çok kurtarıcı. O evi süpürürken ben ikram hazırlıyomHer gün süpürtüyorum
Hafda 2 siliyor ben çok menunum
Toz pamukçuk olmuyor silmesem bile anlaşılmaz
Silinmediği
Ütü yapıyorumMisafir gelceği zaman çok kurtarıcı. O evi süpürürken ben ikram hazırlıyom
Bide bebeğimi hipnoz ediyom onla.Mama sandalyesine koyuyorum onu izlemeye bayılıyorr o ara da iş yapıyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?