- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Evet güzel oluyorSoğanlı yumurta mı ?
Kız da bu ara yumurtaya taktıBen de iki yumurta kırdım tavaya
Pahalı seviyor demek kiEvet güzel oluyor
Kız da bu ara yumurtaya taktıNedne yumurta zamlandı. Benim kız bir şey yemeye başlarsa ona zam gelir ekonomiyi hissediyor kız
Burdayım canım eskisi gibi gelemiyorum işten güçten fırsat olmuyoki. Akşamcı çalışınca eve gelmem 1i buluyo. Uyuyana kadar 2 3ü buluyo .sabah herifi işe yolluyorum geri yatıyorum 12 gibi kalkıyorum. Evi toparla et diyene kadar iş saati geliyo. Sabahçı olduğumda akşam 5 gibi evdeyim,bi saat kestiriyorum çekyatta. Yemeği yap ev işi bulaşıktı saat 10 oluyo sonra sızıyorum çekyatta. Kendime adam gibi bir saat bile ayırıp kafa dinleyemiyorum.inan senin söylediğin şeyi annemler kaynanamlarda söylüyo. Nerdesin niye sesin soluğun çıkmıyo diyolar.Kuzum sen nerdesin çok az geliyosun
Ne değişik benimki Kovalı boşaltıyorum her süpürüşte bizimkilere olmaz zaarKızlar süpürge parfümü aldım bunu süpürge çetiriyosun toz torbasının içindeki kokusunu dışarı vermiiyormuş çalışıncada güzel kokuyormuş
Şimdi deniyeceğim bakalım doğrumuEki Görüntüle 2967536
kuzu burda seçenek çok yoktu, hem de fazla para vermek istemedim. İnternetten aldım rastgele birşey
Çok güzelkuzu burda seçenek çok yoktu, hem de fazla para vermek istemedim. İnternetten aldım rastgele birşey
Gözün aydın canım budan sonra daha sağlıklı olur inşallahSağolun hepiniz babam çıktı sesi de çok iyiydi şükür.
Zaten durumu kötü değildi ben geçen sene olanların etkisiyle çok üzüldüm akşam.
Bununla geçmiş olsun bunlar basit kalıyor dr lar için öyle zor hastalıklar var ki Allah korusun
Allah kolaylık versin canımBurdayım canım eskisi gibi gelemiyorum işten güçten fırsat olmuyoki. Akşamcı çalışınca eve gelmem 1i buluyo. Uyuyana kadar 2 3ü buluyo .sabah herifi işe yolluyorum geri yatıyorum 12 gibi kalkıyorum. Evi toparla et diyene kadar iş saati geliyo. Sabahçı olduğumda akşam 5 gibi evdeyim,bi saat kestiriyorum çekyatta. Yemeği yap ev işi bulaşıktı saat 10 oluyo sonra sızıyorum çekyatta. Kendime adam gibi bir saat bile ayırıp kafa dinleyemiyorum.inan senin söylediğin şeyi annemler kaynanamlarda söylüyo. Nerdesin niye sesin soluğun çıkmıyo diyolar.
Onu birmiyorum ama kokun sırı şu iç filitreler varya onları ayda 1 temizlersen temiz tutarsan o kötü koku yapmazNe değişik benimki Kovalı boşaltıyorum her süpürüşte bizimkilere olmaz zaar
Lavabolardakini eşim ayna arkasına sakladı. Diyor bunlara da alalım mı, dedim fiyatlarından haberin yok sanırım. Hiçbir işe yaramayan gereksiz şeyler.Çok güzelşık duruyor
Burda da yokkv lavoboda kabloları açık duruyordu tehlikeli diye bizde meçburen aldık
Ben lavoboladaki abliği sevmiyorum diye kendiminkini kapatırdım zaten güzelde bir şey yok iyiki kapatırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?