Düzenli Evimiz & Hayatımız

Lavabolardakini eşim ayna arkasına sakladı. Diyor bunlara da alalım mı, dedim fiyatlarından haberin yok sanırım. Hiçbir işe yaramayan gereksiz şeyler.
Bana gereksiz geliyor birde bizim lavabolara büyük germe şeklinde lamba koymuşlar yeterli geliyor abartlı dursun istemiyorum zaten yeterince abartı var gerek yok dedim

Onu birmiyorum ama kokun sırı şu iç filitreler varya onları ayda 1 temizlersen temiz tutarsan o kötü koku yapmaz
Eğer öyle filitreler temizse koku güzel çıkar ama filitrelet kötü ise işe yaramaz
Bebeden önce en fazla ayda bir yıkardım kovasını filtrelerini borusunu bebeden sonra bir kere yapabildim sadece
Kızlar A mı B mi
aşırı kararsız olduğum bir konu var. Konu memleket meselesi. Birinde gözümü karartacağım. Birinde garanti iş yapacağım.
A mı B mi.

Nego arkişime katılıyorum Konunun içeriğini bilsek daha çok yardımcı oluruz belki
2022 den beklediğim maddi isteklerim

Kurutma makinesi
Köşe koltuk
Robot süpürge
Allah’ım aynısının tıpkısından istiyorum köşe koltuk yerine çocuklarıma oda olsun lütfen amin

2022 den beklediğim maddi isteklerim

Kurutma makinesi
Köşe koltuk
Robot süpürge
Köşe koltuk var. Kurutma makinesi olsa süper olur ama yerim yok. Robot süpürge en çok istediğim. Bir de telefon istiyorum. çok amin

Eşim işinden memnun değil. Bende ücretsizdeyim. Annemler de bırakın işi kalkın gelin diyorlar. İş kurana kadar idare ederiz diyorlar.

Öte yandan da eşimle öyle böyle burda idare edelim. Küçük bebek var evde. Maddi olarak sıkışırsak ağırımıza gider diye düşünüyoruz.

Dibimizde biraz birikmişliğimiz var. Ama kriz de var o biçim hemde.

Durduğumuz yerde duralım mı bu cesareti gösterelim mi bilmiyoruz. İkimizde izmirliyiz. Aileler akrabalar hep orda. İzmire gitmek istiyoruz ama böyle havada kalmak. Tutuncak birşey olmaması sıkıntı. Eşim iş kursa da tutunması zaman alacak. Hele de bu kriz de. İyi bir iş bulsa girse yönetici vasfı var. O zaman çok rahat ederiz ama iş yok ki. Gidip yerinde araştırması lazım. Görüşmelere gitmesi lazım. İşten çıkarsa neyle geçincez. Elimizdekini eritmek mantıklı mı gibi gibi sorular

Kızlar şöyle bir yazınca anladım ki A ve B şıkkı azmış. Bikaçtane daha koymam lazım. Çok parametre var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…