Fırtına çocuk oluyor sanırımTünaydınn
Evdeki minik bir fırtına olduğundan 8 de kalkmış bulunuyorum bugün bitmez
Nego ödevlerden ay sonuna kadar muafım
Bana gereksiz geliyor birde bizim lavabolara büyük germe şeklinde lamba koymuşlar yeterli geliyor abartlı dursun istemiyorum zaten yeterince abartı var gerek yok dedimLavabolardakini eşim ayna arkasına sakladı. Diyor bunlara da alalım mı, dedim fiyatlarından haberin yok sanırım. Hiçbir işe yaramayan gereksiz şeyler.
B nin rengi gözüme hoş geldiKızlar A mı B mi
aşırı kararsız olduğum bir konu var. Konu memleket meselesi. Birinde gözümü karartacağım. Birinde garanti iş yapacağım.
A mı B mi.
içeriği bilmiyorum ama A diyeyimKızlar A mı B mi
aşırı kararsız olduğum bir konu var. Konu memleket meselesi. Birinde gözümü karartacağım. Birinde garanti iş yapacağım.
A mı B mi.
Konuyu bilmeden yorum yapamıycamKızlar A mı B mi
A mı B mi.
Sen seç canım anlatsam çok uzun. Bilmeden seçmek daha kolayKonuyu bilmeden yorum yapamıycam
İkisi mevcut bende, kurutma makinem yok2022 den beklediğim maddi isteklerim
Kurutma makinesi
Köşe koltuk
Robot süpürge
Kızlar A mı B mi
A mı B mi.
muhteşem ya
Bebeden önce en fazla ayda bir yıkardım kovasını filtrelerini borusunu bebeden sonra bir kere yapabildim sadeceOnu birmiyorum ama kokun sırı şu iç filitreler varya onları ayda 1 temizlersen temiz tutarsan o kötü koku yapmaz
Eğer öyle filitreler temizse koku güzel çıkar ama filitrelet kötü ise işe yaramaz
Nego arkişime katılıyorumKızlar A mı B mi
A mı B mi.
Allah’ım aynısının tıpkısından istiyorum2022 den beklediğim maddi isteklerim
Kurutma makinesi
Köşe koltuk
Robot süpürge
Köşe koltuk var. Kurutma makinesi olsa süper olur ama yerim yok. Robot süpürge en çok istediğim. Bir de telefon istiyorum.2022 den beklediğim maddi isteklerim
Kurutma makinesi
Köşe koltuk
Robot süpürge
İnşallahBir de atanmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?