Kurtma makinesini bende istedim ama benim çık sevgili marangoz abiciğimiz2022 den beklediğim maddi isteklerim
Kurutma makinesi
Köşe koltuk
Robot süpürge
Aklıma bu geldi de paylaşmamıştım
Benim çocukların odası var neyseki, gerçi yakında hurdaya çıkacakBebeden önce en fazla ayda bir yıkardım kovasını filtrelerini borusunu bebeden sonra bir kere yapabildim sadece
Nego arkişime katılıyorumKonunun içeriğini bilsek daha çok yardımcı oluruz belki
Allah’ım aynısının tıpkısından istiyorumköşe koltuk yerine çocuklarıma oda olsun lütfen amin
AminnKöşe koltuk var. Kurutma makinesi olsa süper olur ama yerim yok. Robot süpürge en çok istediğim. Bir de telefon istiyorum.çok amin
Ondan umudu kestim artık daha olabilir şeyler istiyorumEv iste ev
Pratik çözüm tabii ki var. İşi biriktirmemek, ertelememek.İşlerimi hep bir güne sıkıştırıyorum, yoruldum bu halimden.
Misafir gelsin istemiyorum, geriliyorum, evdekilere sarıyorum.
Arkadaşlar bunun pratik bir çözümü var mı?
Düzenli olma alışkanlığını kazanmak istiyorum artık.
Benim kız da babasının baza ve dolabını kullanıyor ama döküldü dökülecek özellikle dolapBenim çocukların odası var neyseki, gerçi yakında hurdaya çıkacak
Dün kızımı çişe götürdüm sözde kıza banyo yaptırıp çıktımPratik çözüm tabii ki var. İşi biriktirmemek, ertelememek.
Mesela çamaşırı toplarken katlamak hemen yerleştirmek.
Yemek yaparken malzemeleri hemen yerini koymak.
Çıkan bulaşıkları bekletmeden makineye dizmek veya yıkamak(hiç biriktirmem ben)
Sabah güne erken başlamak, bir sabah rutini oluşturmak. Sabah yüzümü yıkamaya girince banyo lavabosunu ovar, klozeti fırçalar yer pisse siler çıkarım.
Evdekilere aldıklarını yerine koymalarını telkin etmek hatta kafalarına kazımak
Sofra kurarken toplarken ev halkından da faydalanmak.
Sabah kalkınca yatakları düzeltmek benim için olmazsa olmaz.
Fazla eşyalardan kurtulmak, dolap içlerine organizer kutular koymak.
Ani misafir için dondurucu da mutlaka yiyecek bulundurmak.
Ertelememek ertelememek ve yine ertelememek.
Süpersiniz. Teşekkürler.:)Pratik çözüm tabii ki var. İşi biriktirmemek, ertelememek.
Sabah güne erken başlamak, bir sabah rutini oluşturmak. Sabah yüzümü yıkamaya girince banyo lavabosunu ovar, klozeti fırçalar yer pisse siler çıkarım.
Rica ederim:)Süpersiniz. Teşekkürler.:)
Sendemi okumustum baska bi yerdemı hatırlamjyorum ama şey dıyodu . Yapıcagınız bir sey egerkı 5 dakıkadan fazla sürmeyecekse ertelemeyin hemen halledin diyodu . Gercekten cok mantıklı . Soyledıklerınde oyle . İslamda da öyle erteleyen helak olmustur derler. Ertelememek en onemlısıPratik çözüm tabii ki var. İşi biriktirmemek, ertelememek.
Zor bir karar gerçekten. Ücretsiz derken memur musun? Ona göre daha kolay fikir verilebilir belkiEşim işinden memnun değil. Bende ücretsizdeyim. Annemler de bırakın işi kalkın gelin diyorlar. İş kurana kadar idare ederiz diyorlar.
Öte yandan da eşimle öyle böyle burda idare edelim. Küçük bebek var evde. Maddi olarak sıkışırsak ağırımıza gider diye düşünüyoruz.
Dibimizde biraz birikmişliğimiz var. Ama kriz de var o biçim hemde.
Durduğumuz yerde duralım mı bu cesareti gösterelim mi bilmiyoruz. İkimizde izmirliyiz. Aileler akrabalar hep orda. İzmire gitmek istiyoruz ama böyle havada kalmak. Tutuncak birşey olmaması sıkıntı. Eşim iş kursa da tutunması zaman alacak. Hele de bu kriz de. İyi bir iş bulsa girse yönetici vasfı var. O zaman çok rahat ederiz ama iş yok ki. Gidip yerinde araştırması lazım. Görüşmelere gitmesi lazım. İşten çıkarsa neyle geçincez. Elimizdekini eritmek mantıklı mı gibi gibi sorular
Kızlar şöyle bir yazınca anladım ki A ve B şıkkı azmış. Bikaçtane daha koymam lazım. Çok parametre var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?