Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok iyi aralıklı maşallah aralıklı oruç kolay oluyor yani benim için öyleydi oruç psikolojisine girince zaten çoğunluğu uykuda geçiyordu zorlanmıyordum
Evet canım bende zorlanmıyorum . Bi de suyu çok içmeye çalışıyorum. Suyu çok içince toklukda oluyor zaten yemek de yiyemiyorum

Ne bileyim ilk sayfayı okudum dip bucak, görevler falan yazıyordu daha fazlasına dayanamadım
Anca evler adam oldu canım.
3,5 lt günde su içsem kocam bana diyeti yasaklar. bir damacana kaç tl olmuş haberin var mıı

Dün akşamda midem fena bulanıyodu karnımda sancı vardı bu akşam yine aynısı oldu

Bi düze çıkaydım iyi süründüm hamdolsun
Geçmiş olsun canım yaa bişey dokunmuştur belki. Yatıştırıcı bişeyler ye.

90 kilo topiği noldu ya. Bn geldim dağılmış. Tam kilo verecektim.

Selam canlar dün bı topige göz attım ama yazamadim yorgunluktan sabah 10 da ameliyat oldum 1 de çıktım
Korktguum gbi zor geçmedi çok şükür
Dün akşam 10 ggii evdeydim eltim bizdeydi bugünde eşimin halası geldi sağolsun iş yapamayorum zaten hafif yavaş yürüyorum ancak hafif sancı ve ağrı oluyor eğilip kalkamıyorum fazla ,1 hafta böyle dinlenmeli gecicek patoloji sonucu çıkınca yine gitcem doktora sonra da tup bebek insallalh dualarınızı bekliyorm telfinu Cok elime alamiom hem vaktim hemde halim olmiyor

Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda da güzel haberi alırsınız.

Bugün;
Yatağı topladım,
Salonu ve oturma odasını topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kahvaltı hazırladım sonrasında mutfağı topladım,
Elimde yıkamam gereken birkaç parçayı yıkadım,
Kızımı yıkadım,
Akşam yemeği hazırladım,
Fırının altındaki çekmeceyi düzenledim,
Yağdanlığı temizleyip, yağ koydum,
Ütü yaptım,
Mutfak bezlerini, masa örtülerini yıkadım,
Dün yıkanan nevresimi yerine koydum,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım bulaşık makinasını çalıştırdım,
Ocağı sildim, elimde yıkamam gereken parçaları yıkadım.

İyi geceler diliyorum herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…