- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Kocam yaptığım en akıllı iş diyor arıtma taktırma için ben de su çok içerimBizde arıtma var
Sağlıcakla hayırlısıyla inşallah canım geçmiş olsunSelam canlar dün bı topige göz attım ama yazamadim yorgunluktan sabah 10 da ameliyat oldum 1 de çıktım
Korktguum gbi zor geçmedi çok şükür
Dün akşam 10 ggii evdeydim eltim bizdeydi bugünde eşimin halası geldi sağolsun iş yapamayorum zaten hafif yavaş yürüyorum ancak hafif sancı ve ağrı oluyor eğilip kalkamıyorum fazla ,1 hafta böyle dinlenmeli gecicek patoloji sonucu çıkınca yine gitcem doktora sonra da tup bebek insallalh dualarınızı bekliyormtelfinu Cok elime alamiom hem vaktim hemde halim olmiyor
Aynen öyle vallah 4 sene önce 400 e takıldıydı şimdi kardayızKocam yaptığım en akıllı iş diyor arıtma taktırma için ben de su çok içerim
Çok iyi fiyata taktırmışsınız biz de 2 sene önce 3bin civarına taktırdık taksitleAynen öyle vallah 4 sene önce 400 e takıldıydı şimdi kardayızdamacanaya güç yetimiyo
Geçmiş olsunSelam canlar dün bı topige göz attım ama yazamadim yorgunluktan sabah 10 da ameliyat oldum 1 de çıktım
Dün akşam 10 ggii evdeydim eltim bizdeydi bugünde eşimin halası geldi sağolsun iş yapamayorum zaten hafif yavaş yürüyorum ancak hafif sancı ve ağrı oluyor eğilip kalkamıyorum fazla ,1 hafta böyle dinlenmeli gecicek patoloji sonucu çıkınca yine gitcem doktora sonra da tup bebek insallalh dualarınızı bekliyormtelfinu Cok elime alamiom hem vaktim hemde halim olmiyor
Geçmiş olsun canımSelam canlar dün bı topige göz attım ama yazamadim yorgunluktan sabah 10 da ameliyat oldum 1 de çıktım
Oof niye o kadar pahalı kiÇok iyi fiyata taktırmışsınız biz de 2 sene önce 3bin civarına taktırdık taksitle
İhlasın şu akıllı cihazı var ya ondan taktırdık canımOof niye o kadar pahalı ki
Misafirim var Nego kolaylıklar dileyin bana minik uyusun inşallah12 aralık ödevi
Banyo kovası vs temizlemek
Banyo, wc terliklerini çamaşır suyunda bekletmek
Çamaşır katlayıp yerleştirmek
Ütü yapmak
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
I ipek2890
zambak86
sudem34
yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
Efser
D DefneYaren
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Kelebekmf
T Tubiskooo
Ödevleri aldım ütü hariç12 aralık ödevi
Banyo kovası vs temizlemek
Banyo, wc terliklerini çamaşır suyunda bekletmek
Çamaşır katlayıp yerleştirmek
Ütü yapmak
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
I ipek2890
zambak86
sudem34
yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
Efser
D DefneYaren
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Kelebekmf
T Tubiskooo
Hee iyi yapmışsım iyi günlerde kullanın canımİhlasın şu akıllı cihazı var ya ondan taktırdık canım
Misafirim var Nego kolaylıklar dileyin bana minik uyusun inşallah
Nettin kız süpürge 2 sene önce 600 e aldıkÇok iyi fiyata taktırmışsınız biz de 2 sene önce 3bin civarına taktırdık taksitle
Cidden mi kazıklanmış mıyız yaniNettin kız süpürge 2 sene önce 600 e aldıkkurulumu biz yaptık. Kurulum isteseydik 200 TL daha istediler.
Çok geçmiş olsun canım sağlıklı mutlu haberlerini bekliyoruzSelam canlar dün bı topige göz attım ama yazamadim yorgunluktan sabah 10 da ameliyat oldum 1 de çıktım
Tekrar uyumuşuz :)) teşekkür ederim, öpüp kokladımBenim de içimdeki çocuk uyandı sanırım.
Çünkü diğer çocuklarım uyuyor
Kolay gelsin o zaman sana bebisini mis gibi kokula öp benim için.
Öpmüşler kocanı süpürgeCidden mi kazıklanmış mıyız yanikocam duymasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?