- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Saol canımGeçmiş olsun İnşallah:)
Geçmiş olsun canım
Bizimde araba sanayiden çıkamıyor hiç
Canım 1 saat önce 4000 bin 1 saat sonra 5000 bin oluyor inan bende artık fiyat bilmiyorumÜtü gerektirmeyen kurutma makinesi çıkmış.
Göğsümün tam ortasının ortasından vurdu beni.
Ütü özelliği varmış. Allahım gözlerimden kalpler fışkırıyorrrkaç para bi kurutma makinesi yaaa kaçç alamaz mıyızz alalımmmmm
Neyse petekler sağolsun serer serer kuruturum. Düşmüşüz tek maaşa bi de onu istemiyim.Canım 1 saat önce 4000 bin 1 saat sonra 5000 bin oluyor inan bende artık fiyat bilmiyorum
Ütü haricindekileri yaptım böğün, akşam misafirleri daha gelmedi, onlardan sonra pertim çıkmamış sa gelirim12 aralık ödevi
Banyo kovası vs temizlemek
Banyo, wc terliklerini çamaşır suyunda bekletmek
Çamaşır katlayıp yerleştirmek
Ütü yapmak
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@N u r
Kelebekmf
@Tubiskooo
Taksitle olabilir diye sol kulağına üflüyorum aslında ben ama kanmıyorNeyse petekler sağolsun serer serer kuruturum. Düşmüşüz tek maaşa bi de onu istemiyim.
Kolay gelsinÜtü haricindekileri yaptım böğün, akşam misafirleri daha gelmedi, onlardan sonra pertim çıkmamış sa gelirim
eskiden kokulu selpak mendil vardı bilirmisinNasıl bunun kokusuNego nın tavsiyesiyle bingo mutlu yuvam aldım o da pek hoş
Bildim bildim. Yumuşak kokusu vardı. Evdeki bitsin de onu da deneyeyimeskiden kokulu selpak mendil vardı bilirmisinpembe bir çiçek vardı paketin üzerinde işte o koku gibi
Evet o kokuBildim bildim. Yumuşak kokusu vardı. Evdeki bitsin de onu da deneyeyim
Sana demiyolar annem onlar kim senin yanındabeko mu
Bende gördüm pek inanamadım
Yavaş yavaş söyleyin bak katarigım varSana demiyolar annem onlar kim senin yanında
Yooo ben diyemem bacım. Şuan zaten bazı taksitler var. Tek maaş. Zaten işe dönmeyi düşünmüyom. Göze batmiyim şimdi.Taksitle olabilir diye sol kulağına üflüyorum aslında ben ama kanmıyor
Boynum tutuldu anam anam anam nasıl asıcam diyip gidiyorum yemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?