Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım 1 saat önce 4000 bin 1 saat sonra 5000 bin oluyor inan bende artık fiyat bilmiyorum

Çamaşır işinin büyük bir kısmını bitirdim 2 makine çamaşır kaldı şu an yıkanıyor.
Mutfağı topladım
Çocukları yıkadım
akşama yemek yaptım
Öğleyin az kafamı koydum uyumuşum.
Çocuğun ödevi bitmedi. Bitmesi için sürekli başında oturmamız lazım.
Ev temiz derli toplu. Ne güzel huzurlu oluyorum böyle.
Pazartesi ilk işim evdeki kitapları bağışlamak olacak.
Minimal videolar izledim herşey fazla geldi yine bana..

Ütü haricindekileri yaptım böğün, akşam misafirleri daha gelmedi, onlardan sonra pertim çıkmamış sa gelirim

Neyse petekler sağolsun serer serer kuruturum. Düşmüşüz tek maaşa bi de onu istemiyim.
Taksitle olabilir diye sol kulağına üflüyorum aslında ben ama kanmıyor
Boynum tutuldu anam anam anam nasıl asıcam diyip gidiyorum yemiyor

Son düzenleme:
Çocuğa odasını toplatmıştım. Güzel toplamış. Banyo yaptıracağımda yatağının üstüne kıyafetlerini koymuştum. İçeri girdi of ya bunu buraya kim koydu dedi. Ben koydum noldu dedim. Dağıtmışsın odamı. Benim toplamam lazım dağıtma odamı dedi. Bi yaşıma daha girdim. Büyüyolar sanırım.

Taksitle olabilir diye sol kulağına üflüyorum aslında ben ama kanmıyor
Boynum tutuldu anam anam anam nasıl asıcam diyip gidiyorum yemiyor
Yooo ben diyemem bacım. Şuan zaten bazı taksitler var. Tek maaş. Zaten işe dönmeyi düşünmüyom. Göze batmiyim şimdi.

İlerde bu konuyla ilgili çalışmalara başliycam. O ütü olayı beni benden aldı. o kurutma makinesi buraya gelecekkkk

İyi akşamlar ❤

Gün bitiyor yoğun karışık bir şekilde.

Neler yaptım eeeeeeeee düşünürken bi sessizlik oldu farkettiyseniz

Hacamat olduğum için biraz dinlendim ödev yaptırdım.
Annemin evinde bir şişede yaprak buldum canım benim çok sarıyordu ziyan edermiyim hiç onun koyduğu şeyi getirdim eve.
Bugün haşladım sarıcam diye anammm ne göreyim yaprakların en büyüğü avuç içi kadar
İç yapmışım annem var arada napayım oturdum sardım ve saydım bir sırada 40 tane vardı kaç sıra olduğunu 4 ten sonra bıraktım sayamadım.
Eyle uğraştım işte.
Patates kızarttım birr sürü.
Allahtan beslenme malzemesi var dondurucuda.

Belim ağrıyor iki gündür çok lazımdı çünkü bi tarafımı düzeltmeden bi tarafımın başlaması leee ilehe illallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…