Bi tek çamaşır asıcam hepsini yapmıştımmmmm.12 aralık ödevi
Banyo kovası vs temizlemek
Banyo, wc terliklerini çamaşır suyunda bekletmek
Çamaşır katlayıp yerleştirmek
Ütü yapmak
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
I ipek2890
@zambak86
sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
Kelebekmf
@Tubiskooo
Dua gibi olmuş huzur ve sağlık en çok ihtiyacımız olan iki şey gercekten.Günaydın huzurlu, sağlıklı bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 2968398
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
I ipek2890
@zambak86
sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
Kelebekmf
@Tubiskooo
Bu yeni kur fiyatları bile böyleyse bir ay önce bile daha farklıdır.
Aklım kalır gidemem deseydin
Başkanım ben köydeyim12 aralık ödevi
Banyo kovası vs temizlemek
Banyo, wc terliklerini çamaşır suyunda bekletmek
Çamaşır katlayıp yerleştirmek
Ütü yapmak
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
I ipek2890
@zambak86
sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
Kelebekmf
@Tubiskooo
Kuzum haklısın eşim de öyledir araştırmadan bir şey almaz muhtemelen bizim cihaz farklı çünkü kayınvalidem de eski modelini kullanıyordu ihlasın o da değiştirdi yakın bir fiyata aldı İzmir’de onlar peşin ödediği için 300 lira bizden ucuza aldılarDua gibi olmuş huzur ve sağlık en çok ihtiyacımız olan iki şey gercekten.
Süpürgem ya araştırmadan bişey yaptırmamak lazım.
Bizim tamirci arabanın sanziman yağını 1500 e değiştiririm dedi para yoktu o an haftaya değişelim dedik iyiki değişmemisiz.
Servis de kampanya varmış 768 e degisiyorlar düşün.Biri sanayide tamirci öbürü koca yetkili servis bayi.Verilmis sadakam varmış diyorum.Ya bu araba masrafı beni çok sinir ediyor ya10.000 e yaklaştı.Allah beterinden korusun.Bu son olsun diyorum iki hafta sonra başka masraf.
2 saat yetmez bana tüm gün alırım ben orayı da kes burayı da kes diye diyeHacamatı yedi bi hoş oldu zeytinle sakinleşiyorum şu an
Hacamat yaptırdığım yere oturdum sırayla aklıma geldiniz toplu gitsek orayı 2 saat kapatırdık
Yaaaa şapsik bir tipi var bununEki Görüntüle 2968450
iyi çıkmışm çok minoş bu adını Asil koydum çoçuklar beğenmedi
Eki Görüntüle 2968452
Kangal bunlar aldanma mazlum olduğuna bir iyi ay sonra yanına gidilmez2 saat yetmez bana tüm gün alırım ben orayı da kes burayı da kes diye diye
Yaaaa şapsik bir tipi var bununasil değilde mazlum olur buna bakışlara bak
Geçmiş olsun İnşallah:)Selam canlar dün bı topige göz attım ama yazamadim yorgunluktan sabah 10 da ameliyat oldum 1 de çıktım
Korktguum gbi zor geçmedi çok şükür
Dün akşam 10 ggii evdeydim eltim bizdeydi bugünde eşimin halası geldi sağolsun iş yapamayorum zaten hafif yavaş yürüyorum ancak hafif sancı ve ağrı oluyor eğilip kalkamıyorum fazla ,1 hafta böyle dinlenmeli gecicek patoloji sonucu çıkınca yine gitcem doktora sonra da tup bebek insallalh dualarınızı bekliyormtelfinu Cok elime alamiom hem vaktim hemde halim olmiyor
Geçmiş olsun canımEv savaş alanı gibi. Dün akşam yine boynum tutuldu. Yavaş yavaş ş yapayım
Bizimde araba sanayiden çıkamıyor hiçDua gibi olmuş huzur ve sağlık en çok ihtiyacımız olan iki şey gercekten.
Süpürgem ya araştırmadan bişey yaptırmamak lazım.
Bizim tamirci arabanın sanziman yağını 1500 e değiştiririm dedi para yoktu o an haftaya değişelim dedik iyiki değişmemisiz.
Servis de kampanya varmış 768 e degisiyorlar düşün.Biri sanayide tamirci öbürü koca yetkili servis bayi.Verilmis sadakam varmış diyorum.Ya bu araba masrafı beni çok sinir ediyor ya10.000 e yaklaştı.Allah beterinden korusun.Bu son olsun diyorum iki hafta sonra başka masraf.
Ütü gerektirmeyen kurutma makinesi çıkmış.Yine çamaşır yıkıyorum yine kurutma makinelerine bakıyorum. Ahhhh kur zammı
beko muÜtü gerektirmeyen kurutma makinesi çıkmış.
Göğsümün tam ortasının ortasından vurdu beni.
Ütü özelliği varmış. Allahım gözlerimden kalpler fışkırıyorrrkaç para bi kurutma makinesi yaaa kaçç alamaz mıyızz alalımmmmm
İnanmak istiyorum. Artık ütünün buharı bende kafa yapmaya başladı.Tarım koparat
beko mu
Bende gördüm pek inanamadım
Zamanla alışırsın canını sıkma ütü iyidirİnanmak istiyorum. Artık ütünün buharı bende kafa yapmaya başladı.
Birazdan hüüpp diye içime çekeceğimmmZamanla alışırsın canını sıkma ütü iyidir
Kafaları çekerik senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?