İç canım hararetin gitsin bi bende su koydum kaynasın. Çay kahve artık ne olursa yapiyim.Az önce de banyoya girince bi sinir geldi duşkabini girdim yıkadım fayans falan anasını ağlattım.
Belim ağrıyor oturup çay içeyim inş
Annenin barmakları nurdan olsun inşallahİyi akşamlar ❤
Gün bitiyor yoğun karışık bir şekilde.
Neler yaptım eeeeeeeee düşünürken bi sessizlik oldu farkettiyseniz
Hacamat olduğum için biraz dinlendim ödev yaptırdım.
Annemin evinde bir şişede yaprak buldum canım benim çok sarıyordu ziyan edermiyim hiç onun koyduğu şeyi getirdim eve.
Bugün haşladım sarıcam diye anammm ne göreyim yaprakların en büyüğü avuç içi kadar
İç yapmışım annem var arada napayım oturdum sardım ve saydım bir sırada 40 tane vardı kaç sıra olduğunu 4 ten sonra bıraktım sayamadım.
Eyle uğraştım işte.
Patates kızarttım birr sürü.
Allahtan beslenme malzemesi var dondurucuda.
Belim ağrıyor iki gündür çok lazımdı çünkü bi tarafımı düzeltmeden bi tarafımın başlaması leee ilehe illallah
Yarın bende ağlatacamAz önce de banyoya girince bi sinir geldi duşkabini girdim yıkadım fayans falan anasını ağlattım.
Belim ağrıyor oturup çay içeyim inş
Nego bana bir alkış hakettim sanki bugün
Neler yaptım
Güzel bir kahvaltı , bulaşık yerleştir yıka boşalt,elde yıka,ocağı sil,tezgahı sil.
Mutfağı süpur ,buharlı mop ile sil yolluk ser,masayı sil , düzenle, ortalığı az düzenle.
3 tane çekmece düzenle.Fazla gereksiz evrak vs attım.
Yatak odası yolluklarını altını üstünu süpur,buharlı temizleyici ile sil,tekrar ser,mini post yolluğu çırp.
2 makine çamaşır yıkadım katladim yerleştirdim üçüncü kuruyor şimdi .
Akşam yemeği ,çayı vs.
Sökük dik.
Koridor altını üstünü süpür,sil, yerlestir.
Mini ayakkabiligin üstünü kenarlarını sildim.Ustunu düzenledim.
Kurutmanin suyunu pisliğini boşalttım.
Çöpleri ayarladım.
Çocuğun nevresimini , çarşafıni değiştirdim.
Mopun bezini deterjanlı suya yatırdim.
Süpürgenin içini boşalttim.
WC üstünden yıkadım.
Mutfak masasının rafini altını düzenledim.
Yatağımın altını komple mop ile kuru sildim .Tozunu alıp supurdum.
Şimdi de Yargı başladı çayimla izleyim bari hakettim
Sağol canım benim, epey yoruldum. Mutfağı topladım makineyi çalıştırdım uzandım şimdiKolay gelsin
Hadi yaİlk kez senle aynı diziyi izliyoruz sudem
bu arada
Eşofman pijama veya iç çamaşırı lastiği sıkı dar ise o da beli ağrıtıyor aklında bulunsun.Noldu birden böyle ne tetikledi bilmiyorum aşırı belim ağrıyo ya
Yargı onlardan farklı birazHadi ya
Benimkiler
Yasak elma
Evlilik hakkinda herşey
Sadakatsiz
Camdaki kız
Kırmızı oda
Cumartesi boş günüm
Ama en favori Yargı tabi
Eşofman pijama veya iç çamaşırı lastiği sıkı dar ise o da beli ağrıtıyor aklında bulunsun.
Benim genelde bel kısmı çok dar bişey giyince ağrır bı de çok eğilmeli ağır iş yapınca tabi regl zamanı ağrısi var bide
Nerelerdesin senGünaydın
Yoğundum biraz canım geldimNerelerdesin sen
Bunu ben mi dedimYarın bende ağlatacam
Hacamatı beline mi yaptırdınNoldu birden böyle ne tetikledi bilmiyorum aşırı belim ağrıyo ya
Geçmiş olsunSağol canım benim, epey yoruldum. Mutfağı topladım makineyi çalıştırdım uzandım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?