- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Üzgün müsünTövbeler olsun iki gündür iştahım yok
Hem çok hoşuma gitti hem içim buruldu. Sabah güneş doğarken piknige geziye götüren babam geldi aklıma, uykulu uykulu binerdik arabaya güneşi gördükçe açılırdık ah çocukluğum
Ben her şartta koşulda yiyenlerdenim teyo işin garibi de buÜzgün müsün
Canım Özeller ticarethane diye aşırı iyi davranıyor, devlette de hastabakıcıdan itibaren azara başlıyorlarKüçük kızı dr götürmüştüm cuma günü sürekli bi yerleri ağrıyor diye ve alerji durumunu netleştirmek için.
Tahlil istemişti onlar çıktı diye dr la konuşmaya gittim ağzından zor laf çıktı adamın.
İşini böyle yapan dr lar olduğu müddetçe kimse bize laf etmesin netten hastalık araştırmayın diye.
Küçük kızı dr götürmüştüm cuma günü sürekli bi yerleri ağrıyor diye ve alerji durumunu netleştirmek için.
Tahlil istemişti onlar çıktı diye dr la konuşmaya gittim ağzından zor laf çıktı adamın.
İşini böyle yapan dr lar olduğu müddetçe kimse bize laf etmesin netten hastalık araştırmayın diye.
Haklısın yani en azından ufak bir bilgi versin içini rahatlatsın, bazıları adını güzel andırıyor bazıları da aman sakın ona gitme diye.Sonuç ne tam belli değil "aso yüksek çıkmış kardiyoloji götür" dedi.
Hiç bi yorum yapmadı yani asoyu yorumlamak bu kadar zor olmamalı
Ben küsünce üzülünce yiyemem. O yüzden arada bir iki küsüyorum eşimeBen her şartta koşulda yiyenlerdenim teyo işin garibi de bu
Ben küsünce üzülünce yiyemem. O yüzden arada bir iki küsüyorum eşime
İstesem de yiyemiyorum, boğazım kilitleniyor canım. Eşim de aksine yiyince daha sinirleniyorum. Ona göre yemeğe küsülmezmişKüsünce yememek nasıl bi his ya gelip gönlünü alana kadar bayılmıyomusun?
Şu kreterler bende olaydıBen küsünce üzülünce yiyemem. O yüzden arada bir iki küsüyorum eşime
Bir ramazanda küsmüştüm, 1,5 gün aç kaldımŞu kreterler bende olaydı
Küser dururdum
Bunu kabul edemiycem(kendi adıma burada yani), özele en son 2015 de doğumum da gittim daha sonra küçüğün bir doktor işleri oldu daha da gitmedik.Canım Özeller ticarethane diye aşırı iyi davranıyor, devlette de hastabakıcıdan itibaren azara başlıyorlar
Kayıp benim içinBir ramazanda küsmüştüm, 1,5 gün aç kaldım
Ben her duyguda itnayla yiyorumKüsünce yememek nasıl bi his ya gelip gönlünü alana kadar bayılmıyomusun?
Bizimki açlık orucu gibi uzun sürerdi o zaman dimi bonusKüsünce yememek nasıl bi his ya gelip gönlünü alana kadar bayılmıyomusun?
Doğru diyor adam nimete küsülmezİstesem de yiyemiyorum, boğazım kilitleniyor canım. Eşim de aksine yiyince daha sinirleniyorum. Ona göre yemeğe küsülmezmiş
Öyle olaydı ben sıfır bedendimŞu kreterler bende olaydı
Küser dururdum
Burada Tüp bebek bölümünde maalesef öyle canım, onkoloji ya da tüp bebek bölümlerinde psikoloji eğitimi almış insanların çalışması gerekiyor. Özelde prenses gibi davranışlardı. Şuan yine ünivde başlayacağım. Sekreterden sabah azarı dozumuzu aldıkBunu kabul edemiycem(kendi adıma burada yani), özele en son 2015 de doğumum da gittim daha sonra küçüğün bir doktor işleri oldu daha da gitmedik.
Ben memnunum devletten hiç öyle azarlayan da olmadı, olan olsa da susmam uğraşırım hem cevabını alır hem her türlü şikayetimi ederim.
90 ların hastanesi canlandı sen böyle deyince gözümde. Hasta bakıcısından temizlikçisine varana kadar kendini bir halt zannedip insanları azarlayan dalga geçen, bitmek bilmeyen hastane ilaç kuyruklarının olduğu annemle hastanelerde sersefil olduğumuz yıllar.
Maşallah dediğimiz pek yaşamıyor
Birine borç vermişti o para gelince alacakmışRobot süpürge sipariş ver onun yerine deseydin ya ay bayılazaaam süpürge
Temamdır başganım14 aralık ödevi
Giysi dolabı düzenlemek
Bir kapı silmek
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Kelebekmf
@Tubiskooo
Geçmiş olsun canım valla öyle inşallah iyi bir doktora denk gelirsin ciddi bir şey çıkmazKüçük kızı dr götürmüştüm cuma günü sürekli bi yerleri ağrıyor diye ve alerji durumunu netleştirmek için.
Benİstesem de yiyemiyorum, boğazım kilitleniyor canım. Eşim de aksine yiyince daha sinirleniyorum. Ona göre yemeğe küsülmezmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?