Bunu kabul edemiycem(kendi adıma burada yani), özele en son 2015 de doğumum da gittim daha sonra küçüğün bir doktor işleri oldu daha da gitmedik.
Ben memnunum devletten hiç öyle azarlayan da olmadı, olan olsa da susmam uğraşırım hem cevabını alır hem her türlü şikayetimi ederim.
90 ların hastanesi canlandı sen böyle deyince gözümde. Hasta bakıcısından temizlikçisine varana kadar kendini bir halt zannedip insanları azarlayan dalga geçen, bitmek bilmeyen hastane ilaç kuyruklarının olduğu annemle hastanelerde sersefil olduğumuz yıllar.
O ne demek ya ne haklaBurada Tüp bebek bölümünde maalesef öyle canım, onkoloji ya da tüp bebek bölümlerinde psikoloji eğitimi almış insanların çalışması gerekiyor. Özelde prenses gibi davranışlardı. Şuan yine ünivde başlayacağım. Sekreterden sabah azarı dozumuzu aldık
Allah iyilerle denk getirsin bazen devlette ilgili sabırlı birilerine denk gelince şaşırıyorumBurada Tüp bebek bölümünde maalesef öyle canım, onkoloji ya da tüp bebek bölümlerinde psikoloji eğitimi almış insanların çalışması gerekiyor. Özelde prenses gibi davranışlardı. Şuan yine ünivde başlayacağım. Sekreterden sabah azarı dozumuzu aldık
Kız bu da iyi değil aslında ama elimde değilÖyle olaydı ben sıfır bedendim
Biz yine yol yordam biliyoruz canım, öyle garibanlar geliyor gerçekten zor durumdalar.Allah iyilerle denk getirsin bazen devlette ilgili sabırlı birilerine denk gelince şaşırıyorum
Bizde küslük yok bende küsemem eşimde bir iki trip gelir gecerÖyle olaydı ben sıfır bedendim
Geçmiş olsun canım bazı doktorlar malesef öylelerSonuç ne tam belli değil "aso yüksek çıkmış kardiyoloji götür" dedi.
Hiç bi yorum yapmadı yani asoyu yorumlamak bu kadar zor olmamalı
Bana göre de küsülmezİstesem de yiyemiyorum, boğazım kilitleniyor canım. Eşim de aksine yiyince daha sinirleniyorum. Ona göre yemeğe küsülmezmiş
Aynen herkese anlatsam da anlamayacak gözüyle bakıyorlar sinir oluyorumBiz yine yol yordam biliyoruz canım, öyle garibanlar geliyor gerçekten zor durumdalar.
Dediğim gibi canım ağzından cımbızla laf alınan burada da var. Onlara gitmemeye çalışıyorum tabi şimdi randevu bulmak mucize pandemi yüzünden. İyi olanların randevu hep dolu oluyor zaten ordan bile belli oluyor.Negom zaten o taraflarda çok kaliteli hizmet alıyor hastalar bura zor kalabalıktan.
Benim dediğim yani 2 numaralı hastayım hasta bakıp yorulmamışsın bişey de soruyorum o kadar kimbilir kaç yıllık dr yaşı vardı yani asoyu duymamış olabilir mi? Olamaz tabiki. Neyse artık gidicem bakim kardiyolojiye.
Kimiside dediğin gibi çok iyi denl geliyor işte kişisel yapı çok etki ediyor her yerde
Ben ölürdüm heralde oruç sonunda benimki gönül almazBizimki açlık orucu gibi uzun sürerdi o zaman dimi bonus
Bir küs olduğumda da yemedim, benim de sevdiğim yemeği yiyip bitirmiş bir deBen ölürdüm heralde oruç sonunda benimki gönül almaz
Kimiş o densizBurada Tüp bebek bölümünde maalesef öyle canım, onkoloji ya da tüp bebek bölümlerinde psikoloji eğitimi almış insanların çalışması gerekiyor. Özelde prenses gibi davranışlardı. Şuan yine ünivde başlayacağım. Sekreterden sabah azarı dozumuzu aldık
Kalkar bende onun sevdiği yemeği yapar trk başıma yerimBir küs olduğumda da yemedim, benim de sevdiğim yemeği yiyip bitirmiş bir degel de küsme
Bizde küslük yok bende küsemem eşimde bir iki trip gelir gecer
Yanı benim hiç şansım yok bu zayıflama proğramı bana uymadı
Küsmemek ne ya çok banalGeçmiş olsun canım bazı doktorlar malesef öyleler
Bana göre de küsülmezbende küsemem küsmem
Bizim de en çok 2 gün sürer. Uzun olsa ölürüm acımdanBizde küslük yok bende küsemem eşimde bir iki trip gelir gecer
Yanı benim hiç şansım yok bu zayıflama proğramı bana uymadı
Bizimki açlık orucu gibi uzun sürerdi o zaman dimi bonus
O kadar süre aç kalamaaamKüsmemek ne ya çok banal
Hem küsüp hem yemek lazım aslıO kadar süre aç kalamaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?