Düzenli Evimiz & Hayatımız

Negom zaten o taraflarda çok kaliteli hizmet alıyor hastalar bura zor kalabalıktan.

Benim dediğim yani 2 numaralı hastayım hasta bakıp yorulmamışsın bişey de soruyorum o kadar kimbilir kaç yıllık dr yaşı vardı yani asoyu duymamış olabilir mi? Olamaz tabiki. Neyse artık gidicem bakim kardiyolojiye.
Kimiside dediğin gibi çok iyi denk geliyor işte kişisel yapı çok etki ediyor her yerde

O ne demek ya ne hakla çok pis uğraşırım ha sinirlendim sabah sabah.
Birde en hassas bölümler

Allah iyilerle denk getirsin bazen devlette ilgili sabırlı birilerine denk gelince şaşırıyorum

Sonuç ne tam belli değil "aso yüksek çıkmış kardiyoloji götür" dedi.
Hiç bi yorum yapmadı yani asoyu yorumlamak bu kadar zor olmamalı
Geçmiş olsun canım bazı doktorlar malesef öyleler
İstesem de yiyemiyorum, boğazım kilitleniyor canım. Eşim de aksine yiyince daha sinirleniyorum. Ona göre yemeğe küsülmezmiş
Bana göre de küsülmez bende küsemem küsmem

Dediğim gibi canım ağzından cımbızla laf alınan burada da var. Onlara gitmemeye çalışıyorum tabi şimdi randevu bulmak mucize pandemi yüzünden. İyi olanların randevu hep dolu oluyor zaten ordan bile belli oluyor.
Nedir yani iki cümle kurmayacaksan yapma bu işi. İşini hakkıyla yapmayanlar yapanlarında adını kötüye çıkarıyor böyle yapıp.

Kimiş o densiz

Cuma günü bende göze gittim. Göz tansiyonu falan ölçülüyor ya girişte üflüyor hani göze

Birine üfledi makine diğeri olmuyo gözüm yaşarıyo yaşaran gözü nasıl açık tutabilirim hadi ama herkese böyle vakit harcarsak yetişemeyiz bilmem ne dedi çektim kendimi sildim gözümü gözüm yaşarıyor yapacak bişey yok dedim.
6.denemede oldu bak işte doğru duruşla oluyo dedi bide

Ben çıkınca arkasına yaslandı teli eline aldı hani bi aciliyet bekleyen hasta yokmuş.
Allah merhamet versin göz ölçümü nedir ki insan düşünüyo ya muhtaçlık hissedeceğimiz bi durumda olsak ve böylesi denk gelse nolur halimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…