Allah iyilerle denk getirsin bazen devlette ilgili sabırlı birilerine denk gelince şaşırıyorum
Sizin hastaneler 90 larda mı kaldı yaAynen herkese anlatsam da anlamayacak gözüyle bakıyorlar sinir oluyorum
Demedin mi bekleyen hasta değil telefonunmuşCuma günü bende göze gittim. Göz tansiyonu falan ölçülüyor ya girişte üflüyor hani göze
Birine üfledi makine diğeri olmuyogözüm yaşarıyo yaşaran gözü nasıl açık tutabilirim hadi ama herkese böyle vakit harcarsak yetişemeyiz bilmem ne dedi çektim kendimi sildim gözümü gözüm yaşarıyor yapacak bişey yok dedim.
6.denemede oldu bak işte doğru duruşla oluyo dedi bide
Ben çıkınca arkasına yaslandı teli eline aldı hani bi aciliyet bekleyen hasta yokmuş.
Allah merhamet versin göz ölçümü nedir ki insan düşünüyo ya muhtaçlık hissedeceğimiz bi durumda olsak ve böylesi denk gelse nolur halimiz
Valla sorunu cözene kadar hiç rahat edemem içimdeki dökmem lazım hoş elime bir şey geçtiği yokKüsmemek ne ya çok banal
Küsken niye aç kalıyoz yani niye, öyle bir şey yok çıkar onu aklındanO kadar süre aç kalamaaam
İçimdekini döküp küsüyorum tabii kiValla sorunu cözene kadar hiç rahat edemem içimdeki dökmem lazım hoş elime bir şey geçtiği yok1 hafta seminer verebilirim iletişim halinde olmam lazım
Yok vallah kalmam başganKüsken niye aç kalıyoz yani niye, öyle bir şey yok çıkar onu aklından
O yeterli geliyor muİçimdekini döküp küsüyorum tabii ki
Saol canım dünden 1 tık daha kötüGeçmiş olsun kızlarbugün nasıl çocuklar?
Ben küsünce daha cok yiyorum strestenBen küsünce üzülünce yiyemem. O yüzden arada bir iki küsüyorum eşime
Yine bir gün bakiyorum bakiyorum secemiyorum o kadar ihtiyacim var ki bütün ödevlere14 aralık ödevi
Giysi dolabı düzenlemek
Bir kapı silmek
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Kelebekmf
@Tubiskooo
bu daha iyi ya, ben de strateji değiştireyim en iyisiBen küsünce daha cok yiyorum strestensonra bi aydinlanma geliyo ben niye üzülüym o üzülsün diyip kredi kartini da yiyorum 20 lira kadar falan
Bunu yazmaya gelmiştimmaraton taleblerini açığım
Saat kaçta kalkalımBunu yazmaya gelmiştim
Aynı durumdayım yatıyorum 13.30 da ışık görmeyi diliyorumSaat kaçta kalkalım
Başıma ağrı girdi ilaç aldım onun bekliyorum
Saat 13:30 çok mu geç
Ne durumdasınAynı durumdayım yatıyorum 13.30 da ışık görmeyi diliyorum
Hepsini aynı anda sıralayacak çene var bende çok şükürO yeterli geliyor mu
Ben çocukluğuna kadar inerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?